Laajiksen kattavasta tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin: kokouspaketit, virkistyspäivät, saunatilat, ruokailu, majoitus, aktiviteetit ja kausikortit. Tutustu ryhmätarjontaamme ja ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teille omannäköinen päivä Laajavuoren maisemissa.

SISÄLLYSLUETTELO
Kokoukset
Virkistyspäivät
Pikkujoulut
Vuorilammen savusauna
Ruokailut
Majoitus
Aktiviteetit
Kausikortit
Asiakaspäivät ja -tapahtumat
Mainonta

OTA YHTEYTTÄ
Jani Sallinen, puh. 044 7276919 tai e-mail: jani@laajis.fi
Lasse Niivuori, puh. 045 350 6888 tai e-mail: lasse@laajis.fi
Toimisto, puh. 0400 114157 tai e-mail: info@laajis.fi

Voit myös ottaa yhteyttä alta löytyvän tarjouspyyntölomakkeen kautta.

TARJOUSPYYNTÖLOMAKE

Tarjouspyyntö

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Laajiksen yritysuutiskirje sisältää tärkeää tietoa yrityksille suunnatuista palveluista sekä ajankohtaista tietoa Laajiksen tarjoamista paketeista.

KOKOUKSET

Aivan keskustan kupeessa sijaitsevasta Laajiksesta löydät erilaiset kokoustilat ja -paketit. Räätälöimme teille myös tarpeiden mukaan oman kokouspäivän aktiviteetteineen.

Monipuoliset kokoustilat

Laajiksesta on saatavilla monipuoliset kokoustilat aivan keskustan kupeessa. Kabinetissa, Pommarissa ja Ravintolassa on mahdollisuus käyttää isoa taulutelevisioa näyttönä. Lisäksi saatavilla on valkokangas ja tykki, mikäli isommalle näytölle on tarve. Savusaunalla ja laavulla ei ole AV-laitteita.

Kabinetti
Kabinetti on perinteinen kokoustila, johon mahtuu noin 20 henkilöä. Pöytä- ja istumajärjestykset ovat muunneltavissa. Tilaan saadaan järjestettyä myös kahvitus.
Alkaen 100€ / 3h

Pommari
Pommari on alakerrassa sijaitseva isompi kokoustila, johon mahtuu noin 30 henkilöä. Sieltä löytyy yksi pidempi pöytäratkaisu (diplomaatti) ja lisäksi sinne on saatavilla erillisä pienempiä pöytäryhmiä. Tilaan saadaan järjestettyä myös kahvitus.
Alkaen 80€ / 3h

Pommari ja hostellin saunatilat
Pommarista löydät kaiken, mitä illanviettoon tarvitsee: Lautapelejä, pöytäcurling, ilmakiekko, PlayStation 4, jääkaappi ja säkkituoleja. Saunatilat kruunaavat illanvieton ja tarjoavat lisäoleskelutilaa. Ei A-oikeuksia.
Alkaen 200€ / 3h

Ravintola
Rinneravintolaan mahtuu jopa yli 100 henkilön ryhmät kokoustamaan ja pitämään tilaisuuksia. Tila on varattavissa yksityiskäyttöön pääasiassa aukioloaikojen ulkopuolella (kysy lisää).
Alkaen 250€ / 3h

Eturinteen laavutupa
Eturinteen puolivälissä (metsäpuiston kupeessa) sijaitseva laavutupa soveltuu pienemmille ryhmille (25 hlöä) hieman vapaamuotoisempiin kokouksiin ja tilaisuuksiin. Laavulla ei ole AV-laitteita. Laavulle on saatavilla myös kahvitus erähenkisellä teemalla.
Alkaen 200€ / 3h

Savusauna
Savusauna soveltuu hyvin rennompiin palavereihin ja kokouksiin, sekä kokoontumiseen. Saunan tupaan mahtuu helposti noin 10 henkilöä kokoustamaan pöydän ääreen. Savusaunalla ei ole AV-laitteitta. Savusaunalle on saatavilla myös kahvitus / ruokailu.
650€, pyhälisä +200€ (sunnuntait ja pyhäpäivät)
Palju 150€

kabinetti kokoustila laajis laajavuori jyväskylä
kokouspaketti kattaus palvelut laajis

Kokouspaketit päivään

Laajiksesta on saatavilla monipuolisia kokouspaketteja. Alla muutamia esimerkkejä valmiista paketeista onnistuneeseen kokoukseen. Räätälöimme teille myös tarpeiden mukaan oman kokouspäivän aktiviteetteineen.

* KOKOUSPAKETTI I
Kokoustila
Kahvi/tee ja suolainen/makea kahvileipä
Kokousvedet
Alkaen 19€/hlö

* KOKOUSPAKETTI II
Kokoustila
Kahvi/tee ja suolainen/makea kahvileipä
Lounas
Kokousvedet
Alkaen 32€/hlö

* KOKOUSPAKETTI III
Kokoustila
Aamu -ja iltapäiväkahvit ja suolainen/makea kahvileipä
Lounas
Kokousvedet
Alkaen 39€/hlö

OTA YHTEYTTÄ
Jani Sallinen, puh. 044 7276919 tai e-mail: jani@laajis.fi
Lasse Niivuori, puh. 045 350 6888 tai e-mail: lasse@laajis.fi
Toimisto, puh. 0400 114157 tai e-mail: info@laajis.fi

VIRKISTYSPÄIVÄT

Jokainen tarvitsee välillä irtiottoa arjen töistä. Laajiksessa on loistavat puitteet niin kesä- kuin talviajan virkistyspäiviin! Voit valita päivään esimerkiksi erilaisia aktiviteetteja, ohjattua treeniä tai luennon ja tämän jälkeen herkullisen ruokailun Laajiksen rinneravintolassa. Loppuiltaa voikin viettää mukavasti Vuorilammen savusaunalla ja pulahtaa vaikka paljuun päivän päätteeksi. Räätälöi itsellesi ja työporukallesi monipuolinen hyvänolon virkistyspäivä!

Irtiotto arjesta virkistyspäivän merkeissä

Laajavuoren hiihtokeskus ja Seikkailupuisto tuovat virkistyspäivään hauskoja aktiviteetteja ja hyvinvointia. Lisäksi mukana toimii Kipinä Studio, joka on erikoistunut yksilö/pienryhmä- ja yritysvalmennukseen. Kipinältä löytyy laadukasta PT-valmennusta sekä ammattitaitoista hierontaa ja fysioterapiaa. Myös Laajiksen palkittu hiihtokoulu tuo lasketteluun ja lautailuun aivan uusia ulottuvuuksia!

Aktiviteetteja on saatavilla niin omatoimisesti kuin ohjattuna. Laajiksessa on mahdollista järjestää esimerkiksi erilaisia ohjattuja luontosafareita ja -retkiä, olympialaisia, kehonmittausta ja testausta, ohjattuja pyöräretkiä, frisbeegolfia (myös ohjattuna), kahvakuula-treenia, lumikenkäsafareita, laskettelua, rinneriehoja erilaisilla rastipisteillä ja vaikka mitä muuta. Välinevuokraamostamme löytyvät mm. e-fatbiket, frisbeegolf-kiekot sekä laskettelu- ja hiihtovälineet. Päivän aktiviteetit on mahdollista myös räätälöidä juuri teille sopivaksi.

efatbike pyörävuokraus laajis laajavuori jyväskylä
urban kitchen ravintola laajis laajavuori jyväskylä

Oheispalvelut virkistyspäivään

Aktiviteettien lomaan voi yhdistää myös erilaiset ruokailu- ja illanviettomahdollisuudet. Virkistyspäivän voi aloittaa esimerkiksi yhteisellä aamupalahetkellä, jonka jälkeen on hyvä siirtyä aktiviteettien pariin. Monipuoliset noutopöydän lounas- ja illallismenut tarjoavat virkistyspäivään oman mielekkään lisänsä. Takarinteiden laavu sekä Lumimaan laavu ovat myös omiaan pysähdyspaikkoina, joissa voi nauttia nuotion lämmöstä ja paistaa makkaraa.

Virkistyspäivän kruunaa illanvietto esimerkiksi Vuorilammen savusaunalla ja paljussa. Savusaunan tupakeittiöön on mahdollista saada myös kevyempää saunaevästä. Savusaunalta on alle 10 minuutin matka keskustaan esimerkiksi taksilla, joten halutessaan iltaa voi jatkaa kaupungin riennoissa. Ota meihin yhteyttä, niin kehitellään juuri teidän ryhmällenne sopiva virkistyspäivä!

OTA YHTEYTTÄ
Jani Sallinen, puh. 044 7276919 tai e-mail: jani@laajis.fi
Lasse Niivuori, puh. 045 350 6888 tai e-mail: lasse@laajis.fi
Toimisto, puh. 0400 114157 tai e-mail: info@laajis.fi

PIKKUJOULUT

Pikkujoulut ovat perinne, jonka suunnittelu on hyvä aloittaa jo ajoissa. Laajiksen pikkujoulupaketit soveltuvat niin pienille kuin isoille ryhmille. Pikkujoulujen ohjelma on räätälöitävissä juuri teidän porukallenne sopivaksi, ota siis yhteyttä ja kysy tarjous!

Ikimuistoiset pikkujoulut Laajiksessa

Laajiksessa on mahdollisuus järjestää upeat pikkujoulut oman porukan kesken. Meiltä löytyvät tilat myös isommille ryhmille, sillä ravintolatila on varattavissa myös yksityiskäyttöön. Ravintolaan mahtuu jopa yli 100 hengen seurue istumaan, syömään, juomaan ja nauttiman pikkujoulutunnelmasta.

Uudistetut joulumenut ja mieleinen oheisohjelma takaavat onnistuneen illan. Pikkujoulupaketit räätälöidään juuri teidän ryhmällenne sopiviksi. Illan ohjelma voi sisältää esimerkiksi alkumaljat, ruokailun, karaokea, musiikkia, stand up -esityksiä ja totta kai tarjoilu pelaa koko illan. Pikkujouluja voi halutessaan täydentää erilaisilla aktiviteeteilla, Vuorilammen rannalla sijatsevalla savusaunalla ja majoituksella.

laajis pikkujoulu kattaus ravintola
hiihtokeskus laajis laajavuori jyväskylä

Oheispalvelut pikkujouluihin

Saunomiseen ja ruokailuun voitte yhdistää erilaista ohjattua toimintaa ja aktiviteettejä. Tai sitten ihan vain rentoutua savusaunalla omalla porukalla.

Laajavuoressa pääset liikkumaan ja hitsaamaan porukkaan yhteishenkeä esimerkiksi erilaisilla ohjatuilla safareilla (luontopolku-, lumikenkä- ja e-fatbikeretket), seikkailemalla köysiradoilla, heittelemällä frisbeegolf-radalla rennommalla meiningillä, hikoilemalla Kipinä Studion personal traineireiden kanssa tai jollain muulla monista aktiviteeteistamme.

Räntäsateen jälkeen Vuorilammen savusaunan lämmöt sulattavat jään ja porukka pääsee mukavaan tunnelmaan sekä nauttimaan hyvistä pikkujouluruoista. Savusaunan yhteyteen on saatavilla myös 8 hengen paljun, joka kruunaa pikkujouluillan!

Kysy lisää aktiviteeteista ja oheisohjelmasta.

OTA YHTEYTTÄ
Jani Sallinen, puh. 044 7276919 tai e-mail: jani@laajis.fi
Lasse Niivuori, puh. 045 350 6888 tai e-mail: lasse@laajis.fi
Toimisto, puh. 0400 114157 tai e-mail: info@laajis.fi

VUORILAMMEN SAVUSAUNA

Vuorilammen rannalta löytyy aito savusauna, jota vuokraamme yksityistilaisuuksiin. Saunan yhteyteen on mahdollista saada myös ruokailut ja aktiviteetit. Tutustu savusaunaan ja oheispalveluihin alempana.

Vuorilammen savusauna

Savusauna aivan keskustan kupeessa!

Laajavuoren virkistysalueeseen kuuluvan Vuorilammen rannalta löytyy aito savusauna ja tupakabinetti. Savusaunalle mahtuu kerrallaan 15 hengen kokoiset ryhmät saunomaan, ruokailemaan ja viettämään iltaa. Suuremmatkin ryhmät saadaan saunan lauteille, kun hyödynnetään lähellä olevan Laajiksen rinneravintolan palveluita ruokailuun.

Lisäksi savusaunan yhteyteen voi ottaa 8 hengen paljun, jokka kruunaa savusaunan löylyt. Vuorilammen vesi saattaa olla varsinkin syksyisin ja keväisin varsin raikasta, joten palju tuo tilaisuuteen mukavasti lämmintä tunnelmaa. Palju on kaasulämmitteinen ja vuokraamme paljua myös tarvittaessa muihinkin tilaisuuksiin. Palju pestään huolellisesti jokaisen saunaillan jälkeen ja vedet vaihdetaan.

savusauna vuorilampi laajis laajavuori jyväskylä
laajis pikkujoulu kattaus ravintola

Ruokailut ja muut palvelut saunojen yhteyteen

Voimme valmistaa saunomisen yhteyteen monenlaisia tarjoiluita. Savusaunalla on A-oikeudet ja sieltä löydätte runsaan valikoiman juomia. Räätälöimme myös halutessanne savusaunalle muita teille sopivia ruokia ja tarjoamisia. Menujen laskutus minimissään 10 hengelle

Muut palvelut
Saunomiseen ja ruokailuun voitte yhdistää myös ohjattua toimintaa ja aktiviteettejä. Seikkailupuistossa voi viettää virkistyspäivän myös sateella - puiden alla sade ei haittaa. Samoin Kipinä Studion personal trainereiden kanssa on mukava tulla viettämään yrityksen virkistyspäivää.

Tervetuloa viettämään elämyksellinen päivä Laajavuoressa ja Vuorilammen savusaunalla.

OTA YHTEYTTÄ
Jani Sallinen, puh. 044 7276919 tai e-mail: jani@laajis.fi
Lasse Niivuori, puh. 045 350 6888 tai e-mail: lasse@laajis.fi
Toimisto, puh. 0400 114157 tai e-mail: info@laajis.fi

RUOKAILUT

Laajiksen keittiöstä valmistuvat herkulliset ateriat ryhmille rakennettujen menujen avulla. Nämä ruokailut sopivat erilaisiin tilaisuuksiin, oli kyseessä sitten lounasruokailu, saunailta tai iltatilaisuus.

Ruokailut Laajiksessa

Laajiksen keittiöstä on saatavilla erilaisia menuja, joista voi valita tilaisuuteen sopivan. Perinteisen Laajis-noutopöytämenun lisäksi saatavilla on erikseen saunamenut, teemamenu ja eräruokailuihin sopiva menut. Nämä ruokalistat päivitetään aina kauteen sopivaksi.

urban kitchen ravintola laajis laajavuori jyväskylä
lumimaa laavu laajavuori eräretket eräruokailu

Eräruokailut

Tilaa elämysruokailu laavulla tai suojaisalla kodalla! Laajiksen oma eräkokki valmistaa ruoan ulkotulilla luonnossa tai Lumimaan laavulla. Eräruokailu soveltuu mainiosti esimerkiksi ohjattujen elämysten (esim. luontopolku-, lumikenkä- ja e-fatbike safarit) oheen.

Eräruokailun ehdot
Minimimäärä on vähintään 10 henkilöä. Yli 20 hengen ruokailut toteutetaan catering-tyyppisesti. Hintaan sisältyy ruoat, juomat ja eräkokin palvelut. Eräruokailu valmistellaan tilauksesta ja eräkokki kokkaa ruoan laavulla tai kodassa. Räätälöity menu on mahdollinen ja sovittavissa. Eräruokailussa otetaan huomioon sää ja tarpeen vaatiessa ruoan valmistus ja ruokailu toteutetaan suojassa säältä.

OTA YHTEYTTÄ
Jani Sallinen, puh. 044 7276919 tai e-mail: jani@laajis.fi
Lasse Niivuori, puh. 045 350 6888 tai e-mail: lasse@laajis.fi
Toimisto, puh. 0400 114157 tai e-mail: info@laajis.fi

MAJOITUS

Laajavuoresta löytyy loistavat yöpymismahdollisuudet, vain 4 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Hostelli ja caravan-alue on edullisia majoitusvaihtoehtoja Jyväskylässä olitpa sitten virkistyslomalla, liikematkalla tai vaikkapa urheiluseuran kanssa pelireissulla. Laajiksen hostelli sekä caravan-alue ovat suosittuja niin ulkoilmaihmisten kuin työmatkalaisten keskuudessa, jotka arvostavat mahdollisuuksia päästä liikkumaan luonnon ääreen ja lenkkipoluille suoraan hostellin pihasta. Laajikseen pääsee majoittumaan myös vastaanoton ollessa kiinni, mikäli tilaa on.

Outdoor Hostel Laajis

Outdoor Hostel Laajis on tarjoaa majoitusta myös isommille ryhmille. Hostellissamme on yhteensä 29 huonetta (2-4 hengen huoneita) ja yhteensä 79 vuodepaikkaa. Huoneita varten löytyvät suihku- ja wc-tilat käytäviltä, miehille ja naisille omansa. Jokaisesta huoneesta löytyy vesipiste ja lavuaari. Nämä remontoidut ja viihtyisät huoneet pitävät sisällään myös jääkaapit sekä televisiot. Kaikkiin Outdoor Hostellin huoneisiin kuuluu saunan, pesutuvan, yhteisen keittiön ja oleskelutilan käyttömahdollisuus. Yhteiskeittiöstä löytyy kattava astiavalikoima, kahvin- ja vedenkeittimet sekä mikrot. Lisäksi yhteiskeittiöstä löytyy kahvin- ja teenkeittovälineet (kahvi, suodatinpussit, teepussit, sokeria). Asiakkaillemme on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja (kiekko tai vastaanotosta pysäköintilupa) ja ilmainen Wi-Fi -yhteys.

Hostellin huonehintoihin ei sisälly aamupalaa. Aamupalapussit ovat tilattavissa etukäteen edellispäivään mennessä ja se on hinnaltaan 8€ / pussi (sis. täytetty leipä, jogurtti, annospuuro, hedelmä ja tuoremehu). Isommille ryhmille on mahdollista tilata erikseen aamupala ravintolasaliin.

Tutustu tarkemmin hostelliimme.

Mikäli yrityksellänne on tarvetta majoitukselle, olkaa yhteydessä niin räätälöidään teille sopiva majoitustarjous (myös pidemmät sopimukset).

hostelli laajis laajavuori jyväskylä majoitus
caravan laajis laajavuori jyväskylä

Urban Caravan

Laajavuoren leirintäalue, Laajis Urban Caravan, sijaitsee vain 4km Jyväskylän keskustasta helppojen yhteyksien päässä. Caravan-alueeltamme löytyy yli 80 vaunupaikkaa, jokainen omalla sähköpistokkeella, rajoitetusti telttapaikkoja ja viihtyisät suihku- ja saunatilat sekä yhteiskeittiö oleskelutiloineen. Lisäksi alueella on kattavat oheispalvelut aamupalasta kylpylähotelliin ja lukuisiin aktiviteetteihin. Laajiksen hostellin tiloista löytyy pyykkitupa myös karavaanareiden käyttöön. Tutustu tarkemmin caravan-alueeseemme.

Caravan-alueelle löytyy vuorokausiyöpymisten lisäksi mahdollisuus erilaisiin kausipaikkoihin, jotka soveltuvat myös työmatkalaisille. Pyydä siis tarjous!

OTA YHTEYTTÄ
Vastaanotto, puh. 0207 436 436 tai e-mail: laajis@laajis.fi
Toimisto, puh. 0400 114 157 tai e-mail: info@laajis.fi

AKTIVITEETIT

Laajis on aktiivisen ihmisen paratiisi. Monipuolista tekemistä löytyy ympäri vuoden, niin ohjattuna kuin omatoimisenakin.

Aktiviteetit

Aktiviteetteja löytyy läpi vuoden.

Talvella Laajavuoressa voi esimerkiksi
* Lasketella ja lumilautailla rinteissä
* Parantaa taitoja Laajiksen hiihtokoulussa
* Hiihtää yli 60 kilometrin mittaisilla latuverkostoilla
* Lumikenkäillä Laajavuoren lumisessa maastossa (myös ohjattu safari saatavilla)

Laajavuoreen mahtuu runsaasti elämää ja säpinää myös kesäkaudella:
* Seikkailupuistosta löytyy yli 2,5 km kiipeiltävää
* Alamäkipyöräilyä Bikeparkissa, saatavilla myös alamäkipotkulautoja
* Sähköpotkulaudat kevyempään menoon asfaltille
* Frisbeegolfin pelaamista (myös ohjattu frisbeegolf saatavilla)

Kausiluonteisten aktiviteettien lisäksi Laajiksesta löytyy tekemistä myös ympäri vuoden:
* Pyöräilyä e-fatbikella (myös ohjattu safari saatavilla)
* Luontopolkuretkeilyä ja laavulla evästämistä
* Ohjatusti treenaamista Kipinä Studion personal trainereiden kanssa

kausikortti laajis laajavuori jyväskylä
talvipyöräily efatbike laajis laajavuori jyväskylä

Ohjatut elämykset

Laajiksesta on saatavilla myös erilaisia ohjattuja elämyksiä. Ammattitaitoisten ohjaajiemme ansiosta aktiviteeteista saa irti enemmän ja kynnys osallistua ryhmän mukaan pienenee. Alta löytyvät listattuna tämänhetkiset ohjatut elämykset, joita Laajis tarjoaa. Kysy myös tarjous räätälöityihin paketteihin sekä eräruokailuihin!

* Alamäkipyöräilyn alkeet
* Frisbeegolf
* Lumikenkä-frisbeegolf
* Kehonhuolto ja venyttely
* Olympialaiset
* E-fatbike safari
* Luontopolkuretki ja laavu
* Teemoitettu luontoretki
* Lumikenkäsafari

OTA YHTEYTTÄ
Jani Sallinen, puh. 044 7276919 tai e-mail: jani@laajis.fi
Lasse Niivuori, puh. 045 350 6888 tai e-mail: lasse@laajis.fi
Toimisto, puh. 0400 114157 tai e-mail: info@laajis.fi

KAUSIKORTIT

Firma- ja superfirmakausikortit ovat yrityksille ja järjestöille suunnatut kausikortit, joiden avulla kuka tahansa yrityksen määrittelemä henkilö voi käyttää Laajiksen kausikorttiin määriteltyjä palveluita. Firmakausikorttia voi käyttää yksi henkilö kerrallaan. Suosittelemmekin hankkimaan esimerkiksi kaksi kausikorttia, sillä jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!

Yritys voi säilyttää firmakausikorttia itsellään ja luovuttaa sen aina käyttäjälle. Mikäli yritys haluaa, niin kausikorttia voi säilyttää myös Laajiksen lipunmyynnissä. Tällöin Laajikselle tulee ilmoittaa, kenellä on kausikortin käyttöoikeus.

FIRMAKAUSIKORTIT

Laskettelu

- Talven firmakausikortilla yrityksenne nimeämät henkilöt laskettelevat koko talven!
- Hinta: Ensimmäinen kortti 900€, seuraavat kortit 700€/kpl.
- Kausikortti ei sisällä välinevuokraa, pyydä tarjous välinevuokrakausikortista!

Seikkailupuisto

- Seikkailupuiston firmakausikortti haastaa työntekijänne yhdellä Pohjoismaiden suurimmalla köysiradalla.
- Hinta: 400€/kpl.

Frisbeegolf

- Frisbeegolf-firmakausikortilla pääsy Laajavuoren 18-väyläiselle Pro-radalle ja Vuorilammen harjoitteluradalle. Vuokrakiekot kuuluvat pakettiin!
- Hinta: 150€/kpl.

Bikepark

- Koko kesän hissinousut yrityksellenne Bikeparkin firmakausarilla.
- Hinta: 450€/kpl.
- Kausikortti ei sisällä pyörä -tai varustevuokria.

hiihtokeskus laajis laajavuori jyväskylä

Superfirmakausikortti

Laajiksen superfirmakausikortti on täysin uusi tuote hiihtokeskusmaailmassa. Kortin avulla kuka tahansa yrityksesi määrittelemä henkilö pääsee käyttämään Laajiksen ulkoilma-aktiviteetteja ympäri vuoden.

Lajivalikoimiin sisältyy laskettelu, alamäkipyöräily, seikkailupuisto (käyttöoikeus arkisin) ja frisbeegolf. Lisäksi kortti sisältää oikeuden välinevuokraan rinteeseen (sukset tai lauta talvella, kesällä alamäkipotkulauta) ja frisbeegolfiin (vuokrakiekot). Seikkailupuistoon kuuluvat luonnollisesti turvavälineet ja valjaat mukaan. Katso alta tarkemmat kuvaukset ja ehdot.

Superfirmakausikortin hinta:
190€ / kk
Kortista tehdään 12 kuukauden määräaikainen sopimus, joka laskutetaan yhdessä erässä.

Korttia voi käyttää yksi henkilö kerrallaan, joten kannattaa harkita kahden tai useamman kortin hankintaa. Elämyksistämme nautitaan usein perheen tai ystävien seurassa. Tämä on loistava tapa tarjota elämyksiä myös asiakkaillesi tai yrityksellesi tärkeille sidosryhmille.

Superfirmakausikortti sisältää:
- Talvikaudella hiihtokeskus
* Rinteiden, hissien ja Luminmaan käyttö
* Lasketteluvälineiden vuokraus (standard-välineet)

- Kesäkaudella Seikkailupuisto
* Seikkailupuiston käyttö
* Seikkailupuistoon kuuluu aina opastus ja seikkailuun tarvittavat turvavälineet

- Kesäkaudella Bikepark
* Bikeparkin trailien ja hissien käyttö
* Alamäkipotkulaudan vuokraus
* 20% alennus alamäkipyöriä ja suojavarusteita vuokratessa

- Frisbeegolf
* Frisbeegolf-ratojen käyttö
* Vuokrakiekot

OTA YHTEYTTÄ
Jani Sallinen, puh. 044 7276919 tai e-mail: jani@laajis.fi
Lasse Niivuori, puh. 045 350 6888 tai e-mail: lasse@laajis.fi
Toimisto, puh. 0400 114157 tai e-mail: info@laajis.fi

ASIAKASPÄIVÄT JA -TAPAHTUMAT

Laajavuoressa on loistavat puitteet järjestää erilaisia asiakaspäiviä ja -tapahtumia. Oli kyse sitten talven rinneriehasta tai kesän seikkailupäivästä, ole meihin yhteydessä ja räätälöidään teille sopiva päivä!

Asiakaspäivät ja -tapahtumat

Laajiksessa on lukuisa määrä mahdollisuuksia toteuttaa asiakaspäivä tai -tapahtuma yrityksenne asiakkaille tai muulle asiakaskunnalle. Näissä tapahtumissa voidaan hyödyntää esimerkiksi talvella rinteitä ja hiihtokoulua (esim. rinneriehat, talvipäivät ja rastipisteet) ja kesällä Seikkailupuistoa sekä muita lukuisia muita aktiviteetteja.

Myös monet muut tapahtumat ovat järjestettävissä sovittaessa, esimerkiksi kesäteatteri on vuokrattavissa tapahtumiin. Laajavuoren kesäteatterilla on käytössään katettu 700-paikkainen katsomo. Kesäteatteria voi myös vuokrata tapahtumiin ja muihin näytöksiin.

Ole meihin yhteydessä ja kysy lisää, niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtumapäivä!

snowpark laajis laajavuori jyväskylä

OTA YHTEYTTÄ
Jani Sallinen, puh. 044 7276919 tai e-mail: jani@laajis.fi
Lasse Niivuori, puh. 045 350 6888 tai e-mail: lasse@laajis.fi
Toimisto, puh. 0400 114157 tai e-mail: info@laajis.fi

MAINONTA JA YHTEISTYÖ

Mainonnan ja yhteistyön tiimoilta löytyy erilaisia mahdollisuuksia, ota yhteyttä!

Mainonta ja muu yhteistyö

Mainonnan ja yhteistyön tiimoilta on monipuoliset mahdollisuudet, joita voidaan räätälöidä yrityksenne tarpeen mukaan. Oli kyse sitten yksinkertaisesta mainosnäkyvyydestä tai laajemmasta yhteistyöstä, ole meihin yhteydessä ja katsotaan teille sopiva paketti tähän.

valonseikkailu laajis seikkailupuisto laajavuori

OTA YHTEYTTÄ
Jani Sallinen, puh. 044 7276919 tai e-mail: jani@laajis.fi
Lasse Niivuori, puh. 045 350 6888 tai e-mail: lasse@laajis.fi
Toimisto, puh. 0400 114157 tai e-mail: info@laajis.fi