Vuorilammen savusauna

Savusauna aivan keskustan kupeessa!

Laajavuoren virkistysalueeseen kuuluvan Vuorilammen rannalta löytyy aito savusauna ja tupakabinetti. Vuorilammen savusauna sopii palavereihin, pikkujouluihin, edustukseen ja virkistäytymiseen. Savusaunalle mahtuu kerrallaan 15 hengen kokoiset ryhmät saunomaan, ruokailemaan ja viettämään iltaa. Suuremmatkin ryhmät saadaan saunan lauteille, kun hyödynnetään lähellä olevan Laajiksen rinneravintolan palveluita ruokailuun.

Palju

Savusaunan löylyt kruunaa palju missä tilaa löytyy 8 hengelle. Vuorilammen vesi saattaa olla varsinkin syksyisin ja keväisin varsin raikasta, joten palju tuo tilaisuuteen mukavasti lämmintä tunnelmaa. Palju on kaasulämmitteinen ja vuokraamme paljua myös tarvittaessa muihinkin tilaisuuksiin. Palju pestään huolellisesti jokaisen saunaillan jälkeen ja vedet vaihdetaan.

savusauna vuorilampi laajis laajavuori jyväskylä
SAVUSAUNA

650€

PYHÄLISÄ

200€

Sunnuntait ja pyhäpäivät
PALJU

150€

Saunamenut

Voimme valmistaa saunomisen yhteyteen monenlaisia tarjoiluita, lue lisää. Savusaunalla on A-oikeudet ja sieltä löydätte runsaan valikoiman juomia. Räätälöimme myös halutessanne savusaunalle muita teille sopivia ruokia ja tarjoamisia.

Muut palvelut

Saunomiseen ja ruokailuun voitte yhdistää myös ohjattua toimintaa ja aktiviteettejä. Seikkailupuistossa voi viettää virkistyspäivän myös sateella - puiden alla sade ei haittaa. Samoin Kipinä Studion personal trainereiden kanssa on mukava tulla viettämään yrityksen virkistyspäivää.

Tervetuloa viettämään elämyksellinen päivä Laajavuoressa ja Vuorilammen savusaunalla.

ruokailu ruoka ravintola laajis laajavuori jyväskylä
savusauna vuorilampi laajis laajavuori jyväskylä

Varaukset ja lisätiedot

Menujen laskutus minimissään 10 hengelle.

Saunalla ei ole aikarajoitusta.

Myynti / toimisto, puh. 0400 114157 tai e-mail: info@laajis.fi
Myynti / ravintola, puh. 0207 436 436 tai e-mail: laajis@laajis.fi
Jani Sallinen, puh. 044 7276919 tai e-mail: jani@laajis.fi
Lasse Niivuori, puh. 045 350 6888 tai e-mail: lasse@laajis.fi

tai
JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ