Irtiottoja arkeen

Jokainen tarvitsee välillä irtiottoa arjen töistä. Laajiksessa on loistavat puitteet niin kesä- kuin talviajan virkistyspäiviin! Seikkailupuisto on uusine ratoineen kestosuosikki!

Laajavuoren hiihtokeskuksen ytimessä on myös täysin uudenlainen hyvinvointikeskus ja kuntosali. Kipinä Studio on erikoistunut yksilö/pienryhmä- ja yritysvalmennukseen. Studiolta löydät laadukasta valmennusta ja ammattitaitoista hierontaa ja fysioterapiaa. Kipinän personal trainerit ovat järjestäneet ja räätälöineet mm. Olympialaisia, vaellusretkiä Laajavuoren luontopolulla, lumikenkäsafareita, kahvakuulatunteja, kehonmittausta ja testausta, laavuretkiä... Kysy lisää ja räätälöimme juuri teille sopivan päivän!

Frisbeegolfin parissa pääset liikkumaan luonnossa ja testaamaan taitojasi huippuluokan frisbeegolf-radoilla. Kysy meiltä myös ohjausta ja vuokrakiekkoja.

Talvella hiihtokoulumme tuo lasketteluusi ja lautailuun aivan uusia ulottuvuuksia! Paatuneimmatkin laskijat voivat löytää jotain uutta esimerkiksi freestyle-tunnista, joka vedetään turvallisesti ja taitojen mukaan läpi. Kysy lisää hiihtokoulumme tarjoamia mahdollisuuksia virkistyspäiväänne.

Erilaisia järjestämiämme ryhmäaktiviteetteja
* Rinneriehapäivä sisältäen hiihtokoulua ja hauskoja rastipisteitä rinteillä
* Seikkailupuisto
* Talvi- tai kesä-"olympialaiset"
* Frisbeegolf-ohjaukset (ja kiekkovuokrat)
* Kahvakuula-treeni
* Kehonmittaus (sopii hyvin lisäaktiviteetiksi)
* Alamäkipotkulautailu
* Luontoretket laavulle
* Lumikenkäsafarit

Meiltä kannattaa kysyä myös Vuorilammen savusaunaa ja ruokia illanviettoa sekä rentoutumista varten.

Ota meihin yhteyttä, niin kehitellään juuri teidän yrityksellenne sopiva virkistyspäivä!

seikkailupuisto laajavuori laajis
laajis laajavuori hiihtokeskus
luontopolku laajavuori laajis

UUTUUS! Avoimet Virkistyspäivät

Avoimet virkistyspäivät on suunniteltu ajatellen pienyrittäjiä, pieniä työyhteisöjä, yrittäjiä joilla ei omaa henkilöstöä, kevytyrittäjiä ja toimihenkilöitä-> KOKOA oma verkostosi ja kutsu mukaan ystäväsi, joka tarvitsee irtioton arjesta! Verkostoitumista, uusia ihmisiä, ulkoilua, aktiviteetteja ja uuden oppimista yhdessä.

Ensimmäiset AVOIMET virkistäytymispäiväpaketit lanseeraamme huhtikuussa 17.4.2020, 18.4.2020 ja jatkoa seuraa toukokuussa seikkailupuiston avauduttua.

Täytä ilmoittautumislomake alla: 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Virkistyspäivä ilmoittautumislomake

    Laajiksen yritysuutiskirje sisältää tärkeää tietoa yrityksille suunnatuista palveluista sekä ajankohtaista tietoa Laajiksen tarjoamista paketeista.

Virkistyspäivä

Kipinä tarjoaa yhteistyössä Laajiksen kanssa upeat mahdollisuudet ikimuistoiseen virkistäytymiseen. Voit valita päivään esimerkiksi ohjattua treeniä tai luennon ja tämän jälkeen herkullisen ruokailun Laajiksen rinneravintolassa. Loppuiltaa voikin viettää mukavasti Vuorilammen savusaunalla ja pulahtaa vaikka paljuun päivän päätteeksi.

Räätälöi itsellesi ja työporukallesi monipuolinen hyvänolon virkistyspäivä!

kabinetti kokoustila laajis laajavuori jyväskylä

Tarjouspyyntö

Tervetuloa viihtymään urbaaniin ja värikkääseen keskukseemme!

Voit jättää tarjouspyynnön:
TARJOUSPYYNTÖ

Tai varata elämyksellisen päivän ottamalla yhteyttä:
Jani Sallinen, puh. 044 7276919 tai e-mail: jani@laajis.fi
Lasse Niivuori, puh. 045 350 6888 tai e-mail: lasse@laajis.fi
Myynti, puh. 0400 114157 tai e-mail: info@laajis.fi