Pikkujoulut

Vietä ikimuistoiset pikkujoulut Laajiksessa

Varaa pikkujoulusi jopa 100 hengelle, halutessanne myös majoittuen meillä Laajiksessa.

Laulakaa karaokea, saunokaa savusaunassa, kylpekää paljussa, nauttikaa huippukeittiömestarin valmistamista ruoista ja oman porukan seurasta ilman häiriöitä! Tai mitä mieleisiinne pikkujouluihin sitten sisältyykään. Räätälöidään yhdessä teille juuri omanlaisenne juhlat. Voitte myös varata ravintolatilan yksityiskäyttöönne pikkujoulujenne ajaksi. Ravintolan tiloihin mahtuu jopa 100 hengen seurue istumaan, syömään, juomaan ja nauttimaan pikkujoulutunnelmasta.

Pikkujoulujen ohjelma on räätälöitävissä juuri teidän porukallenne sopivaksi, ota siis yhteyttä ja kysy tarjous!

Aktiviteetit ja palvelut

Tule viettämään pikkujoulusi Jyväskylässä, Laajavuoren hiihtokeskuksessa Laajiksessa. Saunomiseen ja ruokailuun voitte yhdistää erilaista ohjattua toimintaa ja aktiviteettejä. Tai sitten ihan vain rentoutua savusaunalla omalla porukalla.

Aktiviteetit

Laajavuoressa pääset liikkumaan ja hitsaamaan porukkaan yhteishenkeä mm.
* Uskaltautumalla Seikkailupuistoon
* Hikoilemalla Kipinä Studion personal trainereiden kanssa
* Heittelemällä frisbeegolf-radalla rennommissa merkeissä.

Seikkailupuiston voimme avata tilauksesta marras-joulukuun aikana ryhmille. Räntäsateen jälkeen Vuorilammen savusaunan lämmöt sulattavat jään ja porukka pääsee mukavaan tunnelmaan ja nauttimaan hyvistä pikkujouluruoista. Laajiksen ravintolatilaan mahtuu isompikin ryhmä ruokailemaan ja viettämään pikkujouluja, sillä tila on varattavissa kokonaan yksityiskäyttöön.

Tarjouspyyntö

Tee > TARJOUSPYYNTÖ.

Tai ota meihin suoraan yhteyttä
Laajis
Puh. 0207 436 436
info@laajis.fi