Upeat puitteet yrityksille ja ryhmille

Laajavuori tarjoaa puitteet yrityksesi virkistyspäiville, henkilöstöliikunnalle, pikkujouluille, myyntikokouksille ja muille palavereille. Virikkeellisessä ja virkistävässä ympäristössä syntyy hyviä päätöksiä. Kokouksen oheen järjestämme aktiviteettejä, ohjausta ja leikkimielisiä kisailuja.

> Virkistyspäivä
> Aktiviteetit Laajavuoressa
> Kokouspalvelut
> Vuorilammen savusauna

Varaa elämys koko yrityksellesi Seikkailupuistossa ja päälle vielä Vuorilammen savusaunan löylyt hyvän ruoan ja juoman kanssa. Taksimatka Savusaunalta keskustaan sujuu alle 10 minuutissa, joten iltamenoihin siirtyminen on vaivatonta ja edullista.

seikkailupuisto laajis laajavuori jyväskylä

Ryhmille

Mietitkö mitä tekisitte polttarisankarin kanssa Jyväskylän seudulla? Olisiko synttärit ilman stressaamista tarjoiluista ja tekemisistä paikallaan? Mitä jos tulisitte urheiluseuranne kanssa treenaamaan Laajavuoren hiihtokeskuksen haastaviin maastoihin, majoitutte edullisella budjetilla hostellissamme (voitte tehdä myös itse ruoat hostellin keittiössä) ja pääsette samalla testaamaan Laajavuoren upeita elämyksiä. Ota meihin yhteyttä, voimme rakentaa koko päivän ohjelman kaikkine tarjoiluineen tai tarjota vain yksittäisiä aktiviteetteja. Löydämme varmasti jokaiseen budjettiin sopivan vaihtoehdon.

Virkistyspäivä

Kipinä Studio tarjoaa yhteistyössä Laajiksen kanssa upeat mahdollisuudet ikimuistoiseen virkistäytymiseen. Voit valita päivään esimerkiksi ohjattua treeniä tai luennon ja tämän jälkeen herkullisen ruokailun Laajiksen rinneravintolassa. Loppuiltaa voikin viettää mukavasti Vuorilammen savusaunalla ja pulahtaa vaikka paljuun päivän päätteeksi.

Räätälöi itsellesi ja työporukallesi monipuolinen hyvänolon virkistyspäivä.

Katso tästä VIRKISTYSESITE

Lisätietoa KIPINÄSTUDION PALVELUISTA

laajis pikkujoulu kattaus ravintola

Tarjouspyynnöt ja varaukset

OTA YHTEYTTÄ
puh. +358 207 436 436
info@laajis.fi
tai
TEE TARJOUSPYYNTÖ NETISSÄ

Vastaamme mahdollisimman pian.
Tervetuloa Laajikseen!