Upeat puitteet yrityksille ja ryhmille

Laajavuori tarjoaa puitteet yrityksesi virkistyspäiville, henkilöstöliikunnalle, pikkujouluille, myyntikokouksille ja muille palavereille. Virikkeellisessä ja virkistävässä ympäristössä syntyy hyviä päätöksiä. Kokouksen oheen järjestämme aktiviteettejä, ohjausta ja leikkimielisiä kisailuja.

> Virkistyspäivä
> Aktiviteetit Laajavuoressa
> Kokouspalvelut
> Vuorilammen savusauna

Varaa elämys koko yrityksellesi Seikkailupuistossa ja päälle vielä Vuorilammen savusaunan löylyt hyvän ruoan ja juoman kanssa. Taksimatka Savusaunalta keskustaan sujuu alle 10 minuutissa, joten iltamenoihin siirtyminen on vaivatonta ja edullista.

seikkailupuisto laajis laajavuori jyväskylä

Ryhmille

Mietitkö mitä tekisitte polttarisankarin kanssa Jyväskylän seudulla? Olisiko synttärit ilman stressaamista tarjoiluista ja tekemisistä paikallaan? Mitä jos tulisitte urheiluseuranne kanssa treenaamaan Laajavuoren hiihtokeskuksen haastaviin maastoihin, majoitutte edullisella budjetilla hostellissamme (voitte tehdä myös itse ruoat hostellin keittiössä) ja pääsette samalla testaamaan Laajavuoren upeita elämyksiä. Ota meihin yhteyttä, voimme rakentaa koko päivän ohjelman kaikkine tarjoiluineen tai tarjota vain yksittäisiä aktiviteetteja. Löydämme varmasti jokaiseen budjettiin sopivan vaihtoehdon.

Virkistyspäivä

Kipinä Studio tarjoaa yhteistyössä Laajiksen kanssa upeat mahdollisuudet ikimuistoiseen virkistäytymiseen. Voit valita päivään esimerkiksi ohjattua treeniä tai luennon ja tämän jälkeen herkullisen ruokailun Laajiksen rinneravintolassa. Loppuiltaa voikin viettää mukavasti Vuorilammen savusaunalla ja pulahtaa vaikka paljuun päivän päätteeksi.

Räätälöi itsellesi ja työporukallesi monipuolinen hyvänolon virkistyspäivä.

Katso tästä VIRKISTYSESITE
Lisätietoa KIPINÄSTUDION PALVELUISTA

savusauna vuorilampi laajis laajavuori jyväskylä
laajis pikkujoulu kattaus ravintola

Pikkujoulut

Pikkujoulukausi lähestyy! Olit liikenteessä sitten isommalla tai pienemmällä porukalla, Laajiksessa on mahdollista järjestää upeat pikkujoulut oman porukan kesken. Tilat löytyvät jopa yli 100 henkilön ryhmille, sillä ravintolatila on varattavissa yksityiskäyttöön. Pienemmille ryhmille on saatavilla myös tiloja yksityiskäyttöön.

Herkulliset joulumenut ja mielekäs oheisohjelma kruunaavat illan. Laajiksessa saamme räätälöityä juuri teille sopivan pikkujoulupaketin, joka voi sisältää tarjoilujen ja tilojen lisäksi ohjelmaa, musiikkia, erilaisia aktiviteetteja, savusaunan paljuineen sekä majoituksen.

Tarjouspyynnöt ja varaukset

OTA YHTEYTTÄ
Jani Sallinen
jani@laajis.fi
puh. 044 7276919
tai
TEE TARJOUSPYYNTÖ NETISSÄ

Vastaamme mahdollisimman pian.
Tervetuloa Laajikseen!

kabinetti kokoustila laajis laajavuori jyväskylä