WORLD SNOW DAY
16.1.2022

Tervetuloa viettämään Maailman Lumipäivää Laajikseen!
Aiempina vuosina Laajiksessa on ollut runsaasti toimintaa yhteistyössä paikallisten seurojen ja yhdistysten kanssa. Vuoden 2022 World Snow Dayn osalta jatkamme taas hauskanpitoa useiden eri aktiviteettien parissa turvallisesti.

Laajiksen alueella ja erityisesti Lumimaan puolella järjestetään päivän aikana erilaisia lumiaktiviteetteja ja ohjelmaa, joihin voi osallistua koko perhe. Myös Jeti ja Panda näyttäytyvät päivän aikana moikkaamaan rohkeimpia pikkulaskijoita! Ohjelmaa on tarjolla kaikenikäisille. Näet päivän ohjelman kokonaisuudessaan alempaa!

Tule viettämään riemukas talvipäivä!

ARVONTA LAAJIKSEN FACEBOOKISSA:
Laajiksen Facebook-sivulla on käynnissä kisa, jossa julkaisuun kommentoineiden kesken arvomme Jyväskylän XXL Sports & Outdoor -liikkeen sponsoroiman 50€ lahjakortin heidän myymäläänsä. Käy osallistumassa arvontaan Laajiksen Facebookissa, osallistumisaikaa 16.1.2022 saakka!

hiihtokeskus laajis laajavuori jyväskylä

Tekemistä koko perheelle!

Päivän aikana on luvassa paljon hauskoja aktiviteetteja ja ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Tapahtuman viralliset kansainväliset sivut löytyvät: World Snow Day.

Suosittelemme maskin käyttöä sisätiloissa. Sisäänkäyntien yhteydestä löytyy käsidesiä. Ethän tule kipeänä tapahtumaan.

PS. Talven aikana alle 6-vuotiaat kypäräpäiset lapset laskevat ilmaiseksi Laajavuoressa maksavan aikuisen seurassa.

Rinneravintola palvelee klo 10-17
Rinneravintolassa on tarjolla herkullinen kotiruokalounas noutopöydästä klo 11-14 välisenä aikana. Noutopöydän hinta on 10€/ hlö, lapset alle 6v. 5€ / lapsi. Hinta sisältää lämpimän ruoan, salaattipöydän, leivät ja levitteet, ruokajuoman (mehu / vesi) ja kahvi / tee.

Rinneravintolan yhteydessä toimiva UrbanKitchen -keittiö on avoinna klo 11-16, listalta löyty monenlaisia herkullisia annoksia (mm. pizzat ja burgerit).

Myös rinteen päällä sijaitseva rinnekahvila Dome palvelee sunnuntaina klo 12-16. Laita Dome seurantaan Instagramissa (@domejkl).

TAPAHTUMAPÄIVÄN OHJELMA

* Hiihtokoulun sessarit (klo 12-13)
Lumimaassa järjestetään perinteiset rennot sessarit, joissa voit saada ohjeita ja opastusta omaan laskemiseen. Hiihtokoulun ammattitaitoiset opettajat antavat vinkkejä ja opastavat kaikenikäisiä laskijoita laskutaidoista riippumatta. Sessarit järjestetään klo 12-13. Vaatii Lumimaan päivälipun tai rinnelipun.

* Suksitestipäivä: Salomon (klo 11-15)
Tule testaamaan Salomonin suksia klo 11-15, testipiste Laajiksessa ulkona.

* Takarinteen ratalaskupiste (klo 11-14)
Testaa laskutaitojasi JHS:n alppijaoston ratalaskurastilla Takarinteellä. Kierrä portit ja haasta muut kisaan!

* Ohjatut lumikenkäretket koko perheelle (lähdöt klo 11 ja 14)
Koe Laajavuoren talvinen luonto eräoppaan johdolla koko perheen lumikenkäretkellä. HUOM! Ennakkoilmoittautuminen retkelle tapahtuu täältä, retki vaatii tapahtumapäivän rinnelipun tai Lumimaan aluelipun. Lippu tulee esittää eräoppaalle ennen retken alkua, retki itsessään on maksuton. Retken kesto noin 1 tunti.

* Jetin pulkkakisa (klo 12-13)
Jetin pulkkakisa Lumimaan pulkkamäessä klo 12-13, jossa pääpalkintona XXL Jyväskylän lahjoittama STIGA (palkintojen jako kisan päätteeksi). Vaatii rinnelipun, Lumimaan lipun tai pulkkamäkilipun.

* Lasten lumiveistokset (klo 11-15)
Omatoimista lumiveistosten tekemistä klo 11-15, paras veistos palkitaan. Mikäli haluat osallistua kisaan, olethan veistoksesi vierellä klo 14, jolloin voittaja valitaan. Palkintona kylpylälippu perheelle Scandic Laajavuoreen. Lumiveistosalue Kisakentän latujen sisäpuolella olevan hiihtohalsterin oikealla puolella. Huom! Lumiveistosten tekemistä varten tulee olla omat välineet (esim. pieni lapio ja sanko).

* Jetin aarteenmetsästys
Jeti on piilottanut Laajiksen alueelle Scandic Laajavuoren sponsoroiman aarteen. Päivän aikana Jeti ottaa Laajiksen Instagram-tilin haltuunsa ja postaa vihjeitä aarteen kätköpaikasta. Kuka löytää tuon Jetin aarteen tapahtuman aikana?

* Jetin tarkkuusheitto (klo 10-17)
Haasta kaveri tai perheenjäsen tiukkaan tarkkuusheittokisaan Lumimaan heittotaululla. Käy heittämässä milloin vain omatoimisesti.

Muutokset mahdollisia.

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN HAUSKAA TALVIPÄIVÄÄ LAAJIKSEEN!

YHTEISTYÖKUMPPANIT