Vietä vuoden harmain päivä Laajiksessa!

Rinnekausi Laajiksessa käynnistyy vauhdikkaasti la 16.11.2019 - erittäin harmaissa merkeissä. Kauden toinen laskupäivä tarjoaa laskemisen riemua, musiikkia DJ:n tahdissa ja hauskoja kilpailuita. Ravintolan puolella on tarjolla brunssia, noutopöytää sekä kuumia ja kylmiä juomia. Alueella on myös Heidi's Bier Barin emäntiä ja isäntiä promoamassa ja järjestämässä pieniä kisoja.

Eikä unohdeta Laajiksen virallisia jatkoja Heidi's Bier Bar:ssa klo 20 alkaen!

Ohjelma tarkentuu, pysy kuulolla.

hiihtokeskus laajis laajavuori jyväskylä
hiihtokeskus laajis laajavuori jyväskylä

PÄIVÄN OHJELMA

Rinteet ovat avoinna lauantaina klo 10-18. Pieniä kisailuja järjestetään alueella (terassi, ravintola) klo 12-17 välillä ja bileet jatkuvat keskustassa rinteiden sulkeutumisen jälkeen!

Ravintola
Päivän aikana ei tarvitse nälkää nähdä, sillä Laajiksen rinneravintolassa on saatavilla monipuoliset ruokailuvaihtoehdot.
Klo 8-12 välillä tarjolla on maistuva brunssi (8€ / hlö, kausikortilla 6€) ja herkullinen noutopöytäruokailu puolestaan on katettu klo 12-16 (noutopöytä 12€ / hlö, kausikortilla 10€ / hlö). Laajiksen keittiö on avoinna klo 12-17 uuden talvimenun tiimoilta!

Saatavilla on myös kahviotuotteet sekä kuumat ja kylmät juomat päivään laskujen välissä!

Lumimaan laavu on vapaassa asiakaskäytössä koko tapahtumapäivän ajan. Mikäli omat makkarat jäivät kotiin, niin voit ostaa rinneravintolan puolelta makkaraa laavulla paistettavaksi.

Terassi
DJ pitää bileet pystyssä Laajiksen terassilla klo 12-17 välillä.

Alueelta voit myös bongata Heidi's Bier Bar:n emännät ja isännät promoamasta. He järjestävät myös pieniä kisoja, joihin kaikki voivat osallistua.

Jatkot
Harmaata päivää jatketaan tietenkin after ski -meiningin parissa, kun Laajiksen viralliset jatkot järjestetään Heidi's Bier Bar:ssa klo 20-04! Tervetuloa nauttimaan huikeasta tunnelmasta!

Mukana yhteistyössä: