Verkkokauppa

Verkkokaupasta ostat kätevästi päiväliput, kausikortit ja lahjakortit.

>>>>VERKKOKAUPPAAN<<<<

HUOM! Verkkokaupasta ostetut lahjakortit tulee joko noutaa Laajiksesta tai valita vaihtoehdoksi postitus. Sähköpostiin saapuneet liitetiedostot eivät ole lahjakortti.

Tuotteet

Laajiksen verkkokaupasta voit ostaa:
* Hissiliput ja kausikortit rinteeseen
* Bikeparkiin päiväliput ja kausikortit
* Frisbeegolfiin päiväliput ja kausikortit
* Seikkailupuistoon päiväliput ja kausikortit
* Pomppulinnoihin päiväliput ja kausikortit
* Lahjakortit

Lahjakortit käyvät kaikkiin palveluihimme Laajiksessa ja Kipinä Studiolla, paitsi hierontapalveluihin. Hierontalahjakortit tulee ostaa suoraan Kipinä Studion hierojalta Timo Hämäläiseltä.
Verkkokaupasta ostettu lahjakortti tulee noutaa Laajiksesta tai valita vaihtoehdoksi postitus (muistathan liittää mukaan osoitteesi). Sähköpostiin saapuneet liitetiedostot eivät ole lahjakortti.

Kausikortit, hissiliput ja Bikeparkin liput ladataan Keycard-pohjalle (6€). Jos sinulla on jo olemassaoleva Keycard, voit ladata lipun suoraan sille.

Hinnastot

Hiihtokeskuksen ja talven hinnastot löydät täältä:
* Hissiliput ja kausikortit
* Hiihtokoulu

Kesän hinnastot löytyvät näiden linkkien alta:
* Bikepark-hinnasto
* Seikkailupuiston hinnasto
* Frisbeegolf-ratamaksu Laajavuoren radalle

Miten verkosta ostaminen toimii?

Sinulla on jo lippupohja (KeyCard)
Verkkokauppamme kautta voit ladata etäluettavaan lippupohjaasi uuden lipun. Syötä korttisi takana näkyvä numerosarja lipunoston yhteydessä verkkokauppaan ja lippusi on tämän jälkeen käyttökelpoinen. Päivä- ja tuntiliput eivät vaadi muita toimenpiteitä. Kausikortin ostajan tulee käydä lipunmyyntipisteessämme ensimmäisen käyttökerran jälkeen jolloin varmistamme käyttäjän kuvan ja henkilötiedot järjestelmään. Liput ovat aina henkilökohtaisia.

Sinulla ei ole vielä lippupohjaa
Voit tilata verkkokaupan ostamisen yhteydessä itsellesi uuden lippupohjan. Ostoksen hintaan lisätään KeyCardin hinta joka jää omaksesi.

NOUTO VAI TOIMITUS?
Voit tilata liput ja lahjakortit kotiin toimitettuna (lisäpostimaksu) tai voit noutaa ne Laajiksesta aukioloaikoinamme.

Mitkä lippupohjat toimivat Laajiksessa?
Laajiksessa on käytössä Skidatan lippujärjestelmä. Meille käy siis myös muiden keskusten kortit jotka ovat yhteensopivia Skidatan järjestelmän kanssa. Verkkokauppamme tunnistaa yhteensopivat lippupohjat numerosarjan perusteella.

Maksutavat

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Paytrail, joten voit maksaa useimmilla verkkopankeilla sekä luotto- ja maksukorteilla.

LAAJIKSEN HYVÄKSYMÄT MAKSUTAVAT >>>>