Valon taikaa Seikkailupuistossa

Valon seikkailu-ilta perjantaina 8.10!
Tarjoamme kauden päätyttyä vielä mahdollisuuden tulla kokemaan Seikkailupuiston taianomainen tunnelma Valon seikkailu -iltana Laajavuoressa 8.10.2021 klo 19-22!

Liput tapahtumaan on varattava etukäteen torstaihin 7.10. klo 18 mennessä. Paikan päällä perjantaina ei lippuja ole enää mahdollista ostaa. Ole siis nopea ja varaa lippusi, paikkoja on rajoitetusti! Lähdöt klo 19 ja 19.30. Huomioithan että kausikortit ja ilmaisliput eivät kauden virallisen päättymisen jälkeen ole enää voimassa, joten liput Valon Seikkailu-iltaan täytyy ostaa erikseen.

Huom! Klo 19 lähtö on täynnä, klo 19.30 lähtöön on vapaita aikoja.

Lippujen hinnat:
* Junnulippu 15€
* Lastenlippu 20€
* Seikkailulippu 27€

Valon seikkailu 2021 -kampanja

Varausehdot
* Paikat Valon Seikkailuun ovat varattavissa ainoastaan 7.10.2021 klo 18 saakka.
* Lipulla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ostos on sitova.
* Seikkailemaan pääsee vain tekemällä varauksen etukäteen, walk in-mahdollisuutta ei tapahtuman aikana ole.
* Huomioithan, että kausikortit ja ilmaisliput eivät kauden virallisen päättymisen jälkeen ole enää voimassa, joten liput Valon Seikkailu-iltaan täytyy ostaa erikseen.

Varauksen jälkeen:
* Muista hanskat: hanskat ovat pakolliset radoilla. Mukaan voi ottaa omia hanskoja, mutta meiltä voi ostaa myös omaksi hanskoja hintaan 3,50€ / pari.
* Ongelmatilanteissa ota yhteys sähköpostilla info@laajis.fi tai puh. +358 400 114 157 (toimisto arkisin klo 9-16).

valonseikkailu laajis seikkailupuisto laajavuori
valonseikkailu laajis seikkailupuisto laajavuori

Koe Seikkailupuiston taianomainen tunnelma Valon seikkailu -iltana Laajavuoressa!

Metsään ja Seikkailupuiston alueelle rakennettiin alkusyksystä 2018 pysyvä tunnelmavalaistus, mikä tuo seikkailuun aivan uuden ulottuvuuden. Uskallatko hypätä pimeyteen 250 metriä pitkälle köysiliu’ulle eturinteen yli?

Seikkailu tapahtuu edelleen turvallisesti jatkuvasti turvavaijeriin kiinnitettynä puiston ohjaajien opastaessa kiipeilijöitä. Seikkailijoilta ei vaadita aikaisempaa kokemusta kiipeilystä. Tehtävät vaihtelevat helpoista haastaviin, joista jokainen löytää itselleen sopivia haasteita. Seikkailupuiston radat soveltuvat koko perheelle 3-vuotiaasta ylöspäin. Metsäpuiston puolelle rakennettiin kesällä 2021 myös puinen leikkialue, jossa riittää tekemistä perheen pienimmille!

Laajavuoreen pääsee helposti niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Seikkailupuiston vuokraamo ja aloituspiste sijaitsee Laajiksen rinneravintolassa. Alueella runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Katuosoite: Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä