Valon taikaa Seikkailupuistossa

Valon seikkailu 2021 -kampanjamme on käynnissä!
Koe Seikkailupuiston taianomainen tunnelma Valon seikkailu -iltana Laajavuoressa 24.9.2021. Metsään ja Seikkailupuiston alueelle rakennettiin syksyllä 2018 pysyvä tunnelmavalaistus, mikä tuo seikkailuun aivan uuden ulottuvuuden. Uskallatko hypätä pimeyteen 250 metriä pitkälle köysiliu’ulle eturinteen yli?

Tänä vuonna Valon seikkailu -ilta järjestetään kampanjana: Valon seikkailu 2021 järjestetään perjantaina 24.9.2021 klo 18-22, mikäli saamme myytyä vähintään 100kpl ennakkohintaisia Valon seikkailu -lippuja (TAVOITE SAAVUTETTU!).
Valon seikkailu -lippujen hinnat ovat ennakkoon:
* Junnulippu 10€ (norm. 15€)
* Lastenlippu 15€ (norm. 20€)
* Seikkailulippu 20€ (norm. 27€)

Valon seikkailu -kampanjan liput tulevat verkkokauppaan myyntiin tiistaina 7.9.2021 klo 11!

Valon seikkailu 2021 -kampanja

Myyntiehdot
* Ennakkohintaiset Valon Seikkailu -liput ovat myynnissä ainoastaan 23.9.2021 saakka.
* Valon seikkailu -ilta toteutuu vain, mikäli lippuja iltaan myydään vähintään 100kpl. Mikäli kampanja ei toteudu, lippurahat palautetaan automaattisesti asiakkaan tilille.
* Valon seikkailu -lippu on voimassa VAIN klo 18-22 välisenä aikana pe 24.9.2021.
* Lipulla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ostos on sitova.
* Lippuun ei voi yhdistää muita tarjouksia tai alennuksia
* Huom! Kausikortit ja ilmaisliput ovat voimassa myös tapahtuman ajan ja sinun ei tarvitse ostaa erikseen lippua kampanjaan. Muista tehdä kuitenkin ennakkovaraus.
* Ennakkohintaiset liput on ostettavissa vain verkkokaupan kautta (liikuntarahalla maksettaessa ota yhteys info@laajis.fi)

Oston jälkeen:
* Kun olet ostanut verkkokaupasta ennakkohintaisen lipun, voi varata halutessasi ajan Seikkailupuistoon etukäteen online-vuokraamon kautta (valitse maksutavaksi maksu paikan päällä). Ennakkovaraus toimii samalla seikkailusopimuksena.
* Muista hanskat: hanskat ovat pakolliset radoilla. Mukaan voi ottaa omia hanskoja, mutta meiltä voi ostaa myös omaksi hanskoja hintaan 3,50€ / pari.
* Mikäli et tehnyt seikkailuun ennakkovarausta, paikan päällä tulee täyttää erikseen seikkailusopimus.
* Näytä kassalla esimerkiksi puhelimen näytöltä verkkokaupasta ostettuja lippuja (varausvahvistuksen yhteydessä pdf-tiedostona).
* Ongelmatilanteissa ota yhteys sähköpostilla info@laajis.fi tai puh. +358 400 114 157 (toimisto arkisin klo 9-16).

valonseikkailu laajis seikkailupuisto laajavuori
valonseikkailu laajis seikkailupuisto laajavuori

Koe Seikkailupuiston taianomainen tunnelma Valon seikkailu -iltana Laajavuoressa!

Metsään ja Seikkailupuiston alueelle rakennettiin alkusyksystä 2018 pysyvä tunnelmavalaistus, mikä tuo seikkailuun aivan uuden ulottuvuuden. Uskallatko hypätä pimeyteen 250 metriä pitkälle köysiliu’ulle eturinteen yli?

Seikkailu tapahtuu edelleen turvallisesti jatkuvasti turvavaijeriin kiinnitettynä puiston ohjaajien opastaessa kiipeilijöitä. Seikkailijoilta ei vaadita aikaisempaa kokemusta kiipeilystä. Tehtävät vaihtelevat helpoista haastaviin, joista jokainen löytää itselleen sopivia haasteita. Seikkailupuiston radat soveltuvat koko perheelle 3-vuotiaasta ylöspäin. Metsäpuiston puolelle rakennettiin kesällä 2021 myös puinen leikkialue, jossa riittää tekemistä perheen pienimmille!

Laajavuoreen pääsee helposti niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Seikkailupuiston vuokraamo ja aloituspiste sijaitsee Laajiksen rinneravintolassa. Alueella runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Katuosoite: Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä