Maukasta evästä aktiviteettien lomaan!

Laajiksen UrbanKitchen palvelee asiakkaita sesonkiaikoina aukioloaikojen mukaan. Menut vaihtuvat sesongeittain: kesäisin yleensä hieman kevyempää, mutta täyttävää ja talvisin tuttuja hampurilaisaterioita ja muita pikaruokia.
Löydät myös gluteenittomat ja muut erikoisruokavalioihin sopivat annokset listoilta. Kysy henkilökunnaltamme lisää, jos jokin raaka-aineisiin tai annosten koostumuksiin liittyen pohdituttaa.
Alempaa löydät ajankohtaisen UrbanKitchen-menumme!

urban kitchen ravintola laajis laajavuori jyväskylä

Puraise pizzaa!

Laajiksessa pizzauuni lämpenee taas! Olemme viilanneet reseptiä ja tänä talvena tarjolla on varmasti historian parasta pizzaa. Kaiken lisäksi pizzamme ovat isoja eli syötävää riittää nälkäisemmällekin laskijalle. Jos et halua tällä kertaa nauttia ateriaa rinneravintolassamme vaan mieluummin vaikka kotona TVn ääressä, on pizzat helppo hakea mukaankin.

Tilaa etukäteen!

Älä anna nälkäkiukun yllättää - tilaa takeaway-annokset etukäteen puhelimitse. Tekee mielesi sitten pizzaa taikka burgeria voit tehdä asioinnista erittäin helppoa:
Soita takeaway-tilauksesi etukäteen Laajiksen keittiöön. Saat arvioidun valmistumisajan sen hetkisen tilanteen mukaan. Saavu sovittuun aikaan hakemaan tilauksesi, ettei se ehdi turhaan viiletä. Tilaus maksetaan noudon yhteydessä ravintolaan. Helppoa ja kätevää!

Keittiön puhelin 044 7022 951 (vain takeaway-tilaukset)

urban kitchen ravintola laajis laajavuori jyväskylä