KAUSIKORTTI TALVELLE 2020-21 VAIN 149€!

(normaalihinnat: aikuiset 415€ / nuoret 325€ / lapset ja seniorit 275€)

Laajiksen Tehdään talvi! -kausikorttikampanja kaudelle 2020-21 on nyt käynnissä.  Tähän hintaan kausikortteja on tarjolla vain rajoitettu määrä:

1500 kpl

Tämä on takuuvarmasti edullisin tarjous Laajiksen talvikaudelle 2020-21. Aiempina kausina kausikortteja on myyty tuplasti tätä tarjouserää vastaava määrä, joten kannattaa ostaa oma heti. Verkkokaupassa on myös osamaksumahdollisuus.

Siis... Hanki ajoissa! Laajiksen kausikortilla vietät jälleen ensi talvena huippupitkän rinnekauden. Talvikausi aloitetaan jälleen säilölumen avulla ja avaustavoitteemme on 20.11.2020!

Kampanja on käynnistynyt 18.3.2020.

HUOM! Haluaisitko maksaa kausikortin liikuntarahalla? Lue lisää: LISÄTIEDOT KAMPANJASTA

kausikortti talvi laajis laajavuori jyväskylä

MIKÄ MUUTTUU?

Tulevalle kaudelle kausikorttikampanjassa ei tehdä varauksia, vaan kausikortti ostetaan samantien verkkokaupassamme. Kausikortteja myydään vain rajoitettu määrä, 1500 kpl. Tämän erän kausikortteja hintana on vain 149€/kpl. Kun olet omasi ostanut verkkokaupassamme, voit rauhassa odottaa talvea 2020-21: olet jo varmistanut talven täydeltä laskupäiviä!

HANKI AJOISSA!

Vaikka menneenä talvena ei ole liian paljon lumetuskelejä riittänytkään, olemme taas valmistelleet kesän läpi säilöttäväksi lunta. Tämän säilölumen avulla uskomme avauksen olevan mahdollista jo 20.11.2020, jolloin talvikautta saadaan pidennettyä merkittävästi alkupäästä. Talvikaudella 2019-20 säilölumella oli iso merkitys siihen, että saimme rinteen heti auki ja pystyimme tarjoamaan laskettavaa keskeytyksettä läpi talven.

hiihtokeskus laajis laajavuori jyväskylä
hiihtokeskus laajis laajavuori

LAAJIKSEN KAUSIKORTTI ON ETUKORTTI!

Sen lisäksi että lasket kausikortilla Laajiksen rinteillä, Lumimaassa ja snowparkeissaa rajattomasti koko kauden ajan, saat samassa yhteydessä lukuisia rahanarvoisia etuja, jotka voit lunastaa kausikorttia näyttämällä.

Etuina aikaisemmilla kausilla on ollut esimerkiksi valikoituihin Suomen hiihtokeskuksiin päiväliput -50% ja Scandic Laajavuoren kylpylään kaksi yhden hinnalla. Tarkennamme näitä etuja lähempänä talvikautta.

VÄLINEKAUSIKORTTI

Jo talvikaudelle 2018-19 lanseerattu välinekausikortti on huippuvalinta myös talvikauteen 2020-21! Välty uuden laskukaluston hankkimiselta kasvuikäiselle joka talvikaudelle tai laske sujuvasti laudalla ja suksilla vuorotellen. Ei myöskään välineiden kuljettamista kodin ja rinteen välillä. Välinekausikortti on oikeasti fiksu vaihtoehto! Välinekausikortin hinta on 149€ ja voit ostaa sen helposti verkkokaupasta tai paikan päältä Laajiksesa.

Kausikortti sisältää perustason alppihiihto-, lumilauta-, maastohiihto-, ja lumikenkäilyvälineet. Välineitä ei voi varata etukäteen ja ne ovat käytettävissä Laajiksen aukioloakojen puitteissa. Kortti on henkilökohtainen.

Huom! Välinekausikortti ei sisällä e-fatbikeja, lumiluistia, pro-laskuvälineitä tai perustasoa ylempiä laskuvälineitä.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

VÄLINESÄILYTYSKAAPIT

Miksi kuljettaa suksia ja laskuvälineitä edestakaisin lähirinteen ja kodin välillä? Vuokraamme erilaisia säilytystiloja ja lukittavia kaappeja laskuvälineille. Laajiksesta löytyy erikokoisia kaappeja lämpimässä tilassa, joihin mahtuu suksien tai laudan lisäksi myös muuta laskettelutavaraa. Vuokrattavana on myös säilytyspaikkoja laudoille ja suksille kylmässä tilassa sekä erillisiä monokaappeja.

Voit vuokrata säilytyskaapin kätevästi suoraan verkkokaupan kautta!

VÄLINEHUOLTO

Laajiksessa palvelee ammattitaitoinen välinehuolto. Huollon avulla varmistamme että myös välineet ovat koko kauden huippukunnossa ja kantit terävinä. Hyväkuntoisilla välineillä voi nauttia harrastamisesta ja huoltopalvelumme avulla sinulta säästyy aikaa harrastuksesta pariin.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

HIIHTOKOULU

Hiihtokoulumme tarjoaa huippulaadukasta hiihdonopetusta kaikilla taitotasoilla laskettelussa, lumilautailussa, telemarkissa sekä maastohiihdossa. Lisäksi hiihtokoulumme vetää opastettuja lumikenkäilyretkiä. Tulevana talvena hiihtokoulussa jatkuvat myös suositut kausikurssit.

Hiihtokoulun kursseille on helppo ilmoittautua verkkokaupan kautta.

HELPPO SAAPUA

Vain 4 km päässä ydinkeskustasta sijaitsevaan Laajikseen on helppo saapua. Omalla autolla saapuville asiakkaille on runsaasti ilmaista parkkitilaa (kiekollinen) ja ruuhka-aikoina parkkipaikalla on liikenteenohjausta helpottamaan pysäköintiä.

Paikallisliikenteen bussi (nro 25) kulkee keskustasta Laajavuoreen useamman kerran tunnissa ja pysäkki on aivan Laajiksen edessä. Bussimatka keskustasta Laajikseen kestää alle 10 minuuttia.

Lähialueen asuinalueilta pääsee meille myös kätevästi ulkoilureittejä pitkin.

hiihtokeskus laajis laajavuori

LISÄTIETOA

Osto-ohjeet

Edullisen kausikortin voit ostaa suoraan joko paikan päältä Laajiksesta tai verkkokaupasta.

Verkkokaupassa sinun tulee luoda itsellesi tunnukset, joiden avulla ostaminen onnistuu helposti. Kausikorttia varten tarvitaan kausikortin haltijan nimi, kasvokuva (.jpg muodossa) ja yhteystiedot (alaikäisten tapauksessa huoltajan yhteystiedot). Verkkokaupassa voit tunnukset tehtyäsi luoda itsellesi oman tiimin (esim. perheenjäsenet, ystävät), jolle voit kätevästi hankkia kausikortteja. Mikäli olet aikaisemminkin ostanut verkkokaupasta kausikortin tai muita lippuja, sinulla on jo olemassaolevat tunnukset joita käyttää.

Lisäksi kausikorttivaraus vaatii Keycardin. Mikäli sinulla on jo olemassaoleva Keycard, tarvitset siitä numerosarjan. Verkkokaupasta voit myös ostaa uuden Keycardin (hinta 6€). Voit myös tulla kampanjan loputtua olemassaolevan Keycardin kanssa Laajiksen kassalle päivittämään siihen kausikortin.

Ostopolku
1. Siirry uuteen verkkokauppaamme, luo itsellesi tunnukset ja mene sen jälkeen kohtaan "Kausikortti 2020-21 (kampanja)".

2. Onneksi olkoon, nyt voit ostaa kampanjahintaisia kausikortteja itsellesi, perheellesi ja vaikka ystävillesikin! Lisää haluamasi määrä kausikortteja ostoskoriisi ja siirry sen jälkeen kassalle.

3. Tässä kohtaa sinulta kysytään Keycard-tilannetta. Voit käyttää jo olemassaolevaa Keycard-pohjaasi (jo tiliisi liitetyt Keycardit), lisätä olemassaolevan Keycardin (lisää keycardin numerosarja) tai ostaa uuden (6€). Lisäksi voit valita vaihtoehdon, että sinulla on olemassaoleva keycard ja aktivoit kausikortin sille paikan päällä.

4. Keycardin jälkeen kysytään lipun käyttäjää. Mikäli ostat kausikortin jollekin toiselle henkilölle tai varaat useamman kausikortin, voit helposti luoda uuden henkilön tiedot ja liittää heidät samalla tiimiisi.

5. Tarkista tilaus ja siirry maksu-kohtaan. Otathan huomioon, että nyt kyse ei ole haastekampanjasta vaan näitä 149€ hintaisia kausikortteja on rajoitettu määrä. Hinta toteutuu varmasti vaikkei määrä täyttyisi.

6. Onnistuneen oston ja maksun jälkeen saat sähköpostiisi verkkokaupasta tilausvahvistuksen. Voit käydä noutamassa kausikorttisi Laajiksesta aukioloaikojen puitteissa (mikäli valitsit uuden keycardin / kortin aktivoinnin Laajiksessa).

HUOM! Tilauksen jälkeen kannattaa tarkistaa, että sähköpostiisi tuli verkkokaupan tilausvahvistus ja kuitit (HUOM! Ei Paytrailin viesti vaan Skiperformancen tilausvahvistus). Mikäli näitä ei ole tullut, ole yhteydessä info@laajis.fi.

* Voit ladata kausikortin jo olemassa olevaan Skidatan Keycard -korttiin. Mikäli sinulla on jo olemassa Keycard (ensimmäinen vaihtoehto), verkkokaupan varauksen yhteydessä kysytään numerosarjaa, jonka löydät kortista.
* Jos sinulla ei ole Skidatan Keycard-korttia, voit varata sen kausikortin yhteydessä verkkokaupasta ja kampanjan toteutuessa noutaa sen Laajiksesta.
* Voit lisätä kasvokuvan kausikortin käyttäjästä. Jpg.-muodossa olevan kuvan voi ladata verkkokaupassa.

Maksaminen liikuntarahalla

Maksatko liikuntarahalla tai lahjakortilla? Verkkokaupassa ei ole mahdollisuutta maksaa liikuntarahalla. Voit käydä ostamassa kampanjahintaisen kausikorttisi suoraan Laajiksen kassalta aukioloaikojen puitteissa. Liikuntarahalla voit maksaa vain henkilökohtaisen kausikorttisi.

Muut kuin liikuntarahalla tai lahjakortilla maksettavat kausikorttivaraukset kampanjahintaan tehdään verkkokaupan kautta, jonka yhteydessä maksu tapahtuu heti.

Maksuvälineiksi käyvät seuraavat liikuntasetelit/kortit:
* Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Smartumin sähköinen kortti
* Edenredin Lounasseteli™ ja Virikeseteli® sekä sähköinen Ticket-kortti
* ePassi
* Eazybreak
* Tyky-online

Maksu paikan päällä
Ennen kauden alkua aukioloaikamme ovat supistetut, mutta saat meidät kiinni arkisin toimistoaikaan päivystysnumerosta (0207 436 436), jolloin tulemme avaamaan kassan ja saat kausikorttisi lunastettua. Päivystys myös la-su aamupäivisin.

Kausikortin lunastus, verkkokaupasta ostetut

- Milloin voin lunastaa kausikortin?
Kauden 2020-21 kausikortit voi lunastaa Laajiksen kassoilta vaikka saman tien, aukioloaikojen puitteissa. Varaudu mahdolliseen jonotukseen kausikorttia noudettaessa.

HUOM! Mikäli verkkokaupan kautta ostetussa tilauksessa on useampi kausikortti, tulee kaikki kausikortit noutaa yhdellä kertaa.

- Ostin kausikortin verkkokaupasta ja latasin sen suoraan Keycardille.
Kausikortti on ladattu suoraan Keycardille, mikäli syötit verkkokaupassa Keycardin numeron. Verkkokaupasta suoraan Keycardille ladatut kausikortit aktivoituvat ensimmäisestä hissinoususta talvikaudella 2020-21 ja ovat näin ollen käyttövalmiita.

Keycardin pintaan tulee kuitenkin käydä päivittämässä ajankohtaiset kausitiedot. Päivitetyllä pinnalla saat myös kausikortin edut käyttöösi. Voit käydä päivittämässä pinnan tiedot Laajiksessa esimerkiksi kauden alettua.

- Ostin vain kausikortin verkkokaupasta, mutta en ladannut sitä Keycardille.

Mikäli valitsit verkkokaupassa Keycard-kohdasta "Minulla on omat Keycardit kun tulen noutamaan liput lipunmyynnistä" tai et saanut syötettyä Keycardin numeroa, kausikortit tulee lunastaa suoraan Laajiksesta.
Ota mukaasi tilausvahvistus (esim. puhelimen kautta näytettävänä) ja oma Keycard-kortti (Skidata Keycard), mille voimme ladata kausikortin.
Mikäli sinulla ei ole Keycardia, veloitamme lunastuksen yhteydessä uuden Keycardin hinnan (6€).

Mikäli et lisännyt verkkokaupassa kuvaa, se otetaan paikan päällä. Tätä varten kausikortin käyttäjän tulee olla mukana. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tulisi mukana olla mahdollisimman hyvä valokuva käyttäjästä.

- Ostin kausikortin ja Keycardin verkkokaupasta, mitä teen?
Verkkokaupasta ostetut kausikortit ja Keycardit lunastetaan suoraan Laajiksesta. Olet saanut tilausvahvistuksen sähköpostiisi, joten pidä se mukana tullessasi noutamaan kausikorttia (voit näyttää sen esimerkiksi puhelimen kautta).

Mikäli et lisännyt verkkokaupassa kuvaa, se otetaan paikan päällä. Tätä varten kausikortin käyttäjän tulee olla mukana. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tulisi mukana olla mahdollisimman hyvä valokuva käyttäjästä.

- Milloin voin lunastaa kausikortin?
Kausikorttikampanja ei ole tällä kertaa haastekampanja vaan edullisen kausikortin voi lunastaa vaikka heti. Kausikortit tulee lunastaa Laajiksesta paikan päältä aukioloaikojen puitteissa, joko ennen kauden alkua tai kauden aikana. Varaudu mahdolliseen jonotukseen kausikorttia noudettaessa.
Mikäli tilauksessa on useampi kausikortti, tulee kaikki kausikortit noutaa yhdellä kertaa.

- Kausikortin maksaminen
Verkkokaupasta varatut kausikortit ovat maksettu tilauksen yhteydessä eikä sitä tarvitse maksaa enää uudelleen noudon yhteydessä.

- Kausikorttiedut
Laajiksen kausikortti sisältää monia etuja, joita kannattaa hyödyntää. Katso kaikki kausikorttiedut osoitteessa: www.laajis.fi/kausikorttiedut
Huomioithan, että saadaksesi käyttöön kausikortin edut, tulee kausikortin pintaan käydä päivittämässä uuden kauden tiedot Laajiksen kassalla.

Kausikortin lunastus, liikuntarahalla maksavat

Kauden 2020-21 kausikortit voi ostaa suoraan Laajiksesta aukioloaikojen puitteissa!

Milloin voin lunastaa kausikortin?
Kausikortit tulee ostaa Laajiksesta paikan päältä aukioloaikojen puitteissa. Varaudu mahdolliseen jonotukseen kausikorttia noudettaessa.
Ennen kauden alkua aukioloaikamme ovat supistetut, mutta saat meidät kiinni arkisin toimistoaikaan päivystysnumerosta (0207 436 436), jolloin tulemme avaamaan kassan ja saat kausikorttisi lunastettua. Päivystys myös la-su aamupäivisin.

Miten lunastan kausikortin?
Liikuntarahalla maksettavat kausikortit lunastetaan paikan päältä Laajiksesta.
Jokaista kausikorttia varten otetaan kausikortin käyttäjän kuva, nimi ja yhteystiedot.
Ota mukaasi oma Keycard-kortti (Skidata Keycard) mille voimme ladata kausikortin. Mikäli sinulla ei ole Keycardia, veloitamme lunastuksen yhteydessä uuden Keycardin hinnan (6€).

Kausikortin maksaminen
Kausikortti tulee maksaa paikan päällä joko liikuntarahalla tai muulla maksuvälineellä kausikortin noudon yhteydessä. Maksu tulee suorittaa yhdellä kertaa, mutta voit maksaa osan kausikortista rahalla ja osan virkistysseteleillä. Huomioithan, että liikuntarahat ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa ainoastaan oman kausikorttinsa.

Laajiksen hyväksymät maksuvälineet ja virkistyssetelit näet täältä.

Alle 6-vuotiaat laskevat ilmaiseksi

Alle 6-vuotiaat kypäräpäät laskevat maksavan vanhemman seurassa ilmaiseksi. Mikäli lapsesi täyttää kuusi vuotta kauden aikana ja haluat ostaa hänelle kausikortin, ole meihin yhteydessä info@laajis.fi.

10 kysymystä kausikorttikampanjasta

Tärkeimmät ohjeet kampanjaan liittyen:

1. Mitä tapahtuu, jos tavoitteeseen ei päästä?
Kampanja ei ole haastekampanja. Edullisia, 149€ hintaisia kausikortteja on saatavilla vain rajoitettu 1500 kappaleen erä. Hinta on varma, vaikkei tuo määrä (1500) täyttyisi.

2. Pitääkö minun maksaa kausikortti heti?
Kyllä, kausikortti maksetaan heti joko verkkokaupassa tai paikan päällä Laajiksessa (käteinen / kortti / liikuntaraha / lahjakortti).

3. Pitääkö minun maksaa, vaikka kampanja ei toteudu?
Kampanja ei ole haastekampanja eli hinta toteutuu joka tapauksessa.

4. Pitääkö minun ostaa kausikortti normaalin hintaan (aikuiset 415€, nuoret 325€, lapset 275€) mikäli kampanja ei toteudu?
Ei, osallistuminen kampanjaan ei velvoita ostamaan kausikorttia normaaliin hintaan. Maksuvelvollisuus liittyy vain ostettuun kampanjahintaiseen kausikorttiin.

5. Milloin kausikortti on voimassa? Voinko käyttää sitä myös kesäkaudella?
Kausikortti on voimassa Laajiksen talvikauden 2020-21 ajan. Kauden aukioloajat päivittyvät Laajiksen nettisivuille. Kausikortti ei oikeuta käyttämään Laajiksen hissejä kesäkaudella.

6. Voinko perua kausikorttivarauksen ennen kampanjan päättymistä?
Varausta ei voi perua. Kun olet rekisteröitynyt, se on sitova ja velvoittaa kausikortin hankintaan kampanjahinnalla.

7. Miten saan tiedon toteutuuko kampanja vai ei?
Kampanja toteutuu vaikkei kaikki ennakkohintaiset kausikortit menisikään. Voit siis noutaa kausikorttisi vaikka heti Laajiksesta, aukioloaikojen puitteissa.

8. Miten maksan kausikorttini?
Kausikortti varataan verkkokaupasta, jonka yhteydessä tililtä varataan raha heti. Mikäli kampanja ei toteudu, rahat palautetaan tilille takaisin.

9. Miten lunastan kausikorttini?
Kausikortin voi ostaa joko Laajiksesta paikan päältä tai verkkokaupasta.
Saat verkkokaupasta oston yhteydessä sähköpostiisi tilausvahvistuksen, pidä nämä tiedot tallessa. Mikäli kampanja toteutuu ja varasit kausikortin ja Keycardin (6€), nämä tulee noutaa Laajiksen lipunmyyntipisteestä (rinneravintolasta tai vuokraamosta). Mikäli ennakkovarasit kausikortin omalle Keycardille (yhteensopiva SkiData-lippujärjestelmämme kanssa), niin kortti aktivoidaan käyttöön ensimmäisellä hissinousulla.

10. Minkä ikäiset tarvitsevat lipun?
Alle kuusivuotiaat voivat laskea ilmaiseksi maksavan vanhemman seurassa, kun heillä on kypärä päässä. Alle kuusivuotiaat eivät siis tarvitse hissilippua tai kausikorttia mikäli laskevat aikuisen seurassa, jolla on voimassa oleva hissilippu. Kampanjan kautta varattavan kausikortin hinta (149€) on sama kaikenikäisille, jotka tarvitsevat hissilipun laskeakseen Laajiksessa.

Kausikorttisäännöt

Hyvät kausikorttilaiset ja kausikorttilaisten huoltajat,

Olemme laatineet kaikkien turvallisuuden ja sopuisan yhteiselon vuoksi seuraavat säännöt Laajiksen kausikorttien haltijoille.

1. Noudata Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen virallisia rinnesääntöjä.
2. Käyttäydy hississä henkilökunnan ja opastetaulujen ohjeiden mukaisesti. Mm. mutkittelu tai hissikapulan ”vedättäminen” voivat aiheuttaa merkittävät vauriot hisseille, joista saattaa joutua korvausvastuuseen.
3. Jonota kuten muutkin asiakkaat. Tämä koskee kaikkia Laajiksen palveluita hissijonosta ravintolaan.
4. Jätä välineet niille tarkoitettuihin paikkoihin. Myös pihamaalla välineet tulee laittaa telineisiin eikä jättää lojumaan maahan tai hiihtoladulle.
5. Varkaudet sekä ilkivalta ovat luonnollisesti asioita, joista teemme ilmoituksen myös viranomaiselle.

Toivomme että te (ja lapsenne) perehdytte näihin pelisääntöihin, jotta voimme yhdessä nauttia mukavammasta laskettelukaudesta. Laajiksella on oikeus takavarikoida kausikortti määräajaksi, mikäli ohjeita ei noudateta. Tällöin rahoja ei palauteta.

KAUSIKORTIN VÄÄRINKÄYTTÖ
Henkilökohtaisen kausikortin luovuttamisesta toiselle henkilölle seuraa lipun välitön mitätöinti. Kausikortin voi lunastaa takaisin aikaisintaan viikon kuluttua mitätöinnistä. Veloitamme väärinkäytöksestä tarkastusmaksuna 150€. Takaisinlunastus tulee tehdä täysi-ikäisen toimesta.

Kampanjan ehdot

Tehdään talvi 2020-21 - kausikorttikampanjan toimitusehdot
Kampanjan järjestäjä on Laajis Oy.

Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja Laajiksen hiihtokeskukseen talvikaudelle 2020-21, jotka oikeuttavat rinteiden ja hissien käyttöön Laajiksen aukioloaikoina.

Asiakkaan ilmoittautuessa Laajiksen ”Tehdään talvi 2020-21” -kausikorttikampanjaan, sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

1. Kampanjan tavoitteena on myydä 1500 kausikorttia hintaan 149€. Laajiksella on oikeus toteuttaa kampanja muullakin määrällä ja muuttaa kampanja aikaa.

2. Asiakas ilmoittautuu kampanjaan ostamalla kausikortin Laajiksen verkkokaupan kautta tai paikan päältä Laajiksen lipunmyynnistä.

3. Kampanjahintaisen kausikortin hinta veloitetaan asiakkaan tililtä oston yhteydessä. Osto on sitova ja sitä ei voi perua. Asiakas ei ole velvollinen ostamaan normaalihintaista kausikorttia (415€), mikäli kampanja ei toteudu.

4. Kausikortti ladataan Keycard -sirukortille. Mikäli asiakkaalla ei ole sellaista, Keycardin voi tilata kausikorttivarauksen yhteydessä (hinta 6€).

5. Laajis ilmoittaa kampanjan etenemisestä omilla nettisivuillaan ja sähköpostilla.

6. Kausikortti on voimassa Laajiksen talvikauden 2020-21 ajan siitä alkaen kun kausikortti on kokonaan maksettu.

Tutustu täältä Suomen Hiihtokeskusyhdistys r.y.:n laatimiin ja kuluttaja-asiamiehen hyväksymiin hiihtokeskuspalveluja koskeviin sopimusehtoihin, jotka koskevat myös kausikortteja.

Laajiksen hyväksymät maksuvälineet

Verkkokaupan toimitusehdot

10 kysymystä kausikorttikampanjasta

KIINNOSTAAKO KAUSIKORTTI, MUTTA EMMIT VIELÄ VARAUKSEN SUHTEEN?

Liity mukaan Laajiksen Sisäpiiriin ja kuulet kampanjan uusimmat uutiset ja edut ensimmäisten joukossa.

LIITY SISÄPIIRIIN

Pysyt perillä kampanjan etenemisestä ja muista ajankohtaisista asioista.
LIITY LAAJIKSEN SISÄPIIRIIN

SEURAA LAAJIKSEN TIEDOTUSTA

Facebookissa
Instagramissa
Twitterissä