TEHDÄÄN TALVI! -KAMPANJA

Laajiksen Tehdään talvi! -kausikorttikampanja kaudelle 2018-19 on käynnissä. Kampanjan tavoitteena on myydä 4.11.2018 mennessä 3000 kpl kausikortteja hintaan 150€ (norm 415€). Tarjoushintaisia kausikortteja on saatavilla vain kampanjan toteutumiseen vaadittavat 3000 kappaletta!

❄❄❄ Tällä hetkellä varauksia on jo lähes 1000 kpl ❄❄❄

Pidä kiirettä ja varaa omasi verkkokaupasta. Tutustu kampanjan ehtoihin.

Huom! Alle 6-vuotiaat laskettelevat kypärä päässä vanhempien seurassa maksutta.

Laajis takarinne

KAUSIKORTIN VARAUSOHJEET

Usein kysytyimmät kysymykset ja vastaukset löydät TÄÄLTÄ.

Talven 2018-19 kampanjahintaiset kausikortit varataan Laajiksen verkkokaupasta. Otathan huomioon, että tarjoushintaisia kausikortteja on vain 3000 kpl rajoitettu erä.

Mikäli haluat maksaa liikuntarahalla, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@laajis.fi ohjeita varten. Liikuntarahoilla ei voi maksaa verkkokaupassa. Katso Laajiksen hyväksymät liikuntarahat täältä.

Verkkokaupassa sinun tulee luoda itsellesi tunnukset, joiden avulla ostaminen onnistuu helposti. Kausikorttia varten tarvitaan kausikortin haltijan nimi, kasvokuva (.jpg muodossa) ja yhteystiedot (alaikäisten tapauksessa huoltajan yhteystiedot). Verkkokaupassa voit tunnukset tehtyäsi luoda itsellesi oman tiimin (esim. perheenjäsenet, ystävät), jolle voit kätevästi hankkia kausikortteja.

Lisäksi kausikorttivaraus vaatii Keycardin. Mikäli sinulla on jo olemassaoleva Keycard, tarvitset siitä numerosarjan. Verkkokaupasta voit myös ostaa uuden Keycardin (hinta 6€).

Varauspolku
1. Siirry uuteen verkkokauppaamme, luo itsellesi tunnukset ja mene sen jälkeen kohtaan "Kausikorttikampanja 2018-19".

2. Onneksi olkoon, nyt voit ennakkovarata kampanjahintaisia (150€) kausikortteja itsellesi, perheellesi ja vaikka ystävillesikin! Lisää haluamasi määrä kausikortteja ostoskoriisi ja siirry sen jälkeen kassalle.

3. Tässä kohtaa sinulta kysytään Keycard-tilannetta. Voit käyttää jo olemassaolevaa Keycard-pohjaasi tai ostaa uuden (6€).

4. Keycardin jälkeen kysytään lipun käyttäjää. Mikäli ennakkovaraat kausikortin jollekin toiselle henkilölle tai varaat useamman kausikortin, voit helposti luoda uuden henkilön tiedot ja liittää heidät samalla tiimiisi.

5. Tarkista tilaus ja siirry maksu-kohtaan. Otathan huomioon, että ennakkovarauksen yhteydessä kausikortin hinta varataan tililtäsi. Mikäli kausikorttikampanja ei toteudu, rahat palautetaan tilillesi.

6. Kampanja-ajan jälkeen tiedotamme kampanjan toteutumisesta ja mahdollisesta jatkosta.

* Voit ladata kausikortin jo olemassa olevaan Skidatan Keycard -korttiin. Mikäli sinulla on jo olemassa Keycard, verkkokaupan varauksen yhteydessä kysytään numerosarjaa, jonka löydät kortista.
* Jos sinulla ei ole Skidatan Keycard-korttia, voit varata sen kausikortin yhteydessä verkkokaupasta ja kampanjan toteutuessa noutaa sen Laajiksesta.
* Tarvitsemme kasvokuvan kausikortin käyttäjästä. Jpg muodossa oleva kuva tulee ladata verkkokaupassa.

Miten maksan kausikorttini?
Kausikorttivaraukset kampanjahintaan tehdään verkkokaupan kautta, jonka yhteydessä raha varataan tililtä heti. Mikäli kampanja ei toteudu, rahat palautetaan tilille.

Verkkokaupassa ei ole mahdollisuutta maksaa liikuntarahalla tai lahjakortilla, joten mikäli maksu suoritetaan näillä, niin ole yhteydessä sähköpostilla info@laajis.fi

Ennakkovarasin kausikortin, mitä sen jälkeen tapahtuu?
Ennakkovarauksen jälkeen sähköpostiisi saapuu tilausvahvistus, joka tulee pitää tallessa kampanjan ajan. Kampanja-ajan loputtua saat tarkempaa tietoa sähköpostiisi kuinka toimia, mikäli kampanja toteutuu. Mikäli kampanja ei toteudu, saat tästä tiedon ja ennakkovarauksen yhteydessä varatut rahat palautetaan tilille.

LIITY SISÄPIIRIIN

Pysyt perillä kampanjan etenemisestä ja muista ajankohtaisista asioista.
LIITY LAAJIKSEN SISÄPIIRIIN

SEURAA LAAJIKSEN TIEDOTUSTA

Facebookissa
Instagramissa
Twitterissä