HIIHTOKOULUN OHJAAJAKOULUTUKSET

Kiinnostaako hiihdonopettajan työ tai kaipaatko lisää sisältöä lasketteluharrastukseen? Kouluttaudu hiihdonohjaajaksi Laajiksessa! Seuraavat kurssit ovat joulukuussa 2021 (lauta) ja helmikuussa 2022 (alppi). Koulutamme ohjaajia Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n (SHKY) ohjaajakoulutusohjelman mukaisesti. Early bird -hinta kurssille 395€ / hlö on voimassa 17.10.2021 asti voimassa, tämän jälkeen kurssin hinta on 450€ / hlö.

Lue lisää kursseista ja hyödynnä Early bird -tarjous nyt!

kausikortti talvi laajis laajavuori jyväskylä
kausikortti talvi laajis laajavuori jyväskylä

BIKEPARK-KAUSIKORTTIKAMPANJA 2022 ON KÄYNNISSÄ!

Kurvaa parkkiin 2022! -kausikorttikampanjamme on käynnistynyt kesäkaudelle 2022! Kampanjan tavoitteena on myydä ennen kesäkauden 2022 alkua 500 kpl kausikortteja hintaan 99€ (normaalihinta 249€). Varaukset voi tehdä Laajiksen verkkokaupasta ja kassalta paikan päällä, varaus on sitova. Jos kampanjaa ei toteuteta, maksua ei peritä ja varatut rahat palautetaan. Varaa omasi ja kerro myös kavereille!

KAUSIKORTTI 2021-22

TEHDÄÄN TALVI! -kausikorttikampanja on taas käynnissä! Nyt kannattaa olla ajoissa ja ostaa oma kausikortti tulevalle talvelle ennakkoon, sillä edullisimmat hinnat tarjolla vain rajatusti! Ensimmäinen (149€), toinen (159€) ja kolmas hintaporras (169€) on jo myyty loppuun, mutta vielä ehdit mukaan – neljännen hintaportaan 500 kausikorttia myydään 179€ hintaan. Kampanjan päätyttyä kausikortit myydään normaalihinnoin: aikuiset 415€, nuoret 325€, lapset ja seniorit 275€.

Kausikortilla otat täyden hyödyn Laajiksen huippupitkästä talvikaudesta, kun säilölumen avulla avaustavoitteena on jälleen marraskuu 2021!

kausikortti talvi laajis laajavuori jyväskylä

VÄLINESÄILYTYSKAAPIT KAUDELLE 2021-22

Miksi kuljettaa laskuvälineitä edestakaisin lähirinteen ja kodin välillä? Myös lasten ja nuorten elämä helpottuu kun koulusta pääsee ilman välineiden raahaamista suoraan mäkeen. Tiesithän että Jyväskylän liikenteen paikallisbussi nr. 25 tulee suoraan keskustasta Laajiksen eteen 10 minuutissa! Lämpimästä säilytystilasta löytyy erikokoisia kaappeja ja lokeroita minne saat mahtumaan laskuvälineiden lisäksi monot, kypärät ja laskuvaatteet. Vuokrattavana on myös säilytyspaikkoja laudoille ja suksille kylmässä tilassa. Lisätietoa välinesäilytyksestä täällä

Säilytyspaikat voi vuokrata helposti paikan päältä Laajiksesta. Huomioithan, että välinesäilytyspaikkoja on rajattu määrä.

LAHJAKORTIT

Anna lahjaksi ikimuistoinen elämys! Lahjakorttia voit käyttää mihin tahansa Laajiksen tuotteeseen tai palveluun. Verkkokaupasta ostetut lahjakortit tulee käyttää kokonaisuudessaan yhdellä kertaa. Paikan päältä Laajiksesta voit ostaa lahjakortteja, joita pystyy käyttämään myös osissa eri palveluihin. Kortti siis soveltuu mm. kausarijunnuille talvikauden ruokailuja ajatellen. Katso lisätietoa täältä

Verkkokaupasta ostettujen lahjakorttien tilausvahvistuksen mukana tulevat pdf-tiedostot toimivat lahjakorttina. PDF-tiedosto on mahdollista vaihtaa myös fyysiseen lahjakorttiin hintaan 3€ / lahjakortti. Huomioithan silloin aukioloaikamme!

efatbike pyörävuokraus laajis laajavuori jyväskylä

LIITY MUKAAN SISÄPIIRIIN

Liity sisäpiiriimme! Laajis lähettää sisäpiiriläisille kohdennettuja etuja ja tarjouksia sähköpostilla maltillisin väliajoin sekä arvomme palkintoja Laajiksen palveluihin (mm. ilmaislippuja).