KAUSIKORTTI 2019-20

Tehdään talvi! -kausikorttikampanja talvikaudelle 2019-20 on käynnissä. Tälläkin kertaa tavoitteena kampanjan toteutumiseksi on 3000 ennakkovarausta, mutta erityisesti nopeus on valttia. Ensimmäiset 1000 kausikorttia varataan hintaan 159€, seuraavat 1000 (1001-2000) hintaan 169€ ja kolmas erä (2001-3000) hintaan 179€.

Laajiksen talvikausi alkaa pe 15.11.2019 klo 15.11 ja tämä päivä on pyhitetty kausikorttilaisille. Kannattaa siis olla kausikorttilainen!
Varaa kausikortti kätevästi suoraan verkkokaupasta.

kausikortti laajis laajavuori jyväskylä
seikkailupuisto laajis laajavuori jyväskylä

SEIKKAILUPUISTON ETUTORSTAI

Seikkailupuistossa joka torstai on Etutorstai! Näytä S-Etukorttia kassalla torstaisin ja saat käyttöösi mahtavat edut:

– Seikkailupuiston normaalihintaiset liput 3€ edullisemmin
– Hupimaan normaalihintaiset liput 1€ edullisemmin

Edut voimassa Laajiksessa S-Etukorttia näyttämällä torstaisin (ei verkkokaupassa) kesäkauden ajan. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin ja etuihin. Edun saa S-Etukortilla perhekunnittain.

PERHELIPPU SEIKKAILUPUISTOON

Seikkailupuiston perhelipulla seikkailette edullisemmin! 85€ hintainen perhelippu sisältää 4 henkilöä, joista 1-2 tulee olla aikuisia. Radoilla tulee huomioida pituusradat.

Perhelipun saat ostettua suoraan Seikkailupuiston kassalta.

seikkailupuisto laajis laajavuori jyväskylä
savusauna vuorilampi laajis laajavuori jyväskylä

VUORILAMMEN SAVUSAUNA

Vuorilammen rannalla sijaitsee aito savusauna tupakeittiöllä. Savusauna on vuokrattavissa ryhmille omaan käyttöön ja saunan yhteyteen on saatavilla myös palju. Etukäteistilauksesta saunalle on saatavilla myös maittavat ruokailut Laajiksen keittiön toimesta. Saunomiseen ja ruokailuun voitte yhdistää myös ohjattua toimintaa ja aktiviteettejä.

Savusaunan hinta on su-to välillä 460€ / ilta, pe-la välillä hinta on 550€.

LIITY MUKAAN SISÄPIIRIIN

Liity sisäpiiriimme! Laajis lähettää sisäpiiriläisille kohdennettuja etuja ja tarjouksia sähköpostilla maltillisin väliajoin sekä arvomme palkintoja Laajiksen palveluihin (mm. ilmaislippuja).

snowpark laajis laajavuori jyväskylä