AKTIIVISEN KESÄLOMAN MAJOITUSPAKETTI

Vietä aktiivinen kesäloma Jyväskylässä! Outdoor Hostel Laajis sijaitsee aivan Laajavuoren rinteiden juurella, kiven heiton päässä Jyväskylän keskustasta. Samassa rakennuksessa palvelee kahvila-ravintola, vuokraamo ja Seikkailupuiston lähtöpaikka. Kylpylähotelli sijaitsee vain 300 metrin päässä Laajiksesta ja Vuorilammen rantaan on vain 500 metriä. Paikallisliikenteen bussilla tavoitat keskustan palvelut ja Matkakeskuksen alle 20 minuutissa, joten meille on helppo tulla myös julkisilla liikennevälineillä. Laajiksesta lähtee myös leveät kevyenliikenteen väylät sekä kaupungin että Palokan suuntaan, joten kävellen ja pyörällä liikkuminenkin on vaivatonta.

Majoituspaketin voit valita omien kiinnostuksen kohteittesi mukaan: suuntaa Bikeparkiin ajamaan tai koe huimat Seikkailupuiston liu'ut ja monet muut Laajavuoren alueen elämykset. Hinnat alkaen 99€ / yö / hlö sisältäen majoituksen ja aktiviteetit!

kausikortti talvi laajis laajavuori jyväskylä

KAUSIKORTTI 2021-22

TEHDÄÄN TALVI! -kausikorttikampanja on taas käynnissä! Nyt kannattaa olla ajoissa ja ostaa oma kausikortti tulevalle talvelle ennakkoon, sillä edullisimmat hinnat tarjolla vain rajatusti! Ensimmäinen (149€) ja toinen hintaporras (159€) on jo myyty loppuun, mutta vielä ehdit mukaan – kolmannen hintaportaan 500 kausikorttia myydään 169€ hintaan. Kampanjan päätyttyä kausikortit myydään normaalihinnoin: aikuiset 415€, nuoret 325€, lapset ja seniorit 275€.

Kausikortilla otat täyden hyödyn Laajiksen huippupitkästä talvikaudesta, kun säilölumen avulla avaustavoitteena on jälleen marraskuu 2021!

VÄLINESÄILYTYSKAAPIT KAUDELLE 2021-22

Miksi kuljettaa laskuvälineitä edestakaisin lähirinteen ja kodin välillä? Myös lasten ja nuorten elämä helpottuu kun koulusta pääsee ilman välineiden raahaamista suoraan mäkeen. Tiesithän että Jyväskylän liikenteen paikallisbussi nr. 25 tulee suoraan keskustasta Laajiksen eteen 10 minuutissa! Lämpimästä säilytystilasta löytyy erikokoisia kaappeja ja lokeroita minne saat mahtumaan laskuvälineiden lisäksi monot, kypärät ja laskuvaatteet. Vuokrattavana on myös säilytyspaikkoja laudoille ja suksille kylmässä tilassa. Lisätietoa välinesäilytyksestä täällä

Säilytyspaikat voi vuokrata helposti paikan päältä Laajiksesta. Huomioithan, että välinesäilytyspaikkoja on rajattu määrä.

LAHJAKORTIT

Anna lahjaksi ikimuistoinen elämys! Lahjakorttia voit käyttää mihin tahansa Laajiksen tuotteeseen tai palveluun. Verkkokaupasta ostetut lahjakortit tulee käyttää kokonaisuudessaan yhdellä kertaa. Paikan päältä Laajiksesta voit ostaa lahjakortteja, joita pystyy käyttämään myös osissa eri palveluihin. Kortti siis soveltuu mm. kausarijunnuille talvikauden ruokailuja ajatellen. Katso lisätietoa täältä

Verkkokaupasta ostettujen lahjakorttien tilausvahvistuksen mukana tulevat pdf-tiedostot toimivat lahjakorttina. PDF-tiedosto on mahdollista vaihtaa myös fyysiseen lahjakorttiin hintaan 3€ / lahjakortti. Huomioithan silloin aukioloaikamme!

LIITY MUKAAN SISÄPIIRIIN

Liity sisäpiiriimme! Laajis lähettää sisäpiiriläisille kohdennettuja etuja ja tarjouksia sähköpostilla maltillisin väliajoin sekä arvomme palkintoja Laajiksen palveluihin (mm. ilmaislippuja).

efatbike pyörävuokraus laajis laajavuori jyväskylä