KOKO KESÄ TEKEMISTÄ LAAJIKSESSA!

Kesäkaudella otat ilon irti Laajiksen aktiviteeteissa kausikortilla! Vielä ehdit hankkia kausikortin ennakkohintaan:
* Seikkailupuisto 99€ (norm. 199€)
* Bikepark 199€ (norm. 249€, ensimmäinen erä jo myyty loppuun!)
* Frisbeegolf 59€ (norm. 79€, ensimmäinen erä jo myyty loppuun!)

Kausikortteja tarjotuin hinnoin vain rajoitetut erät!
Voit ostaa kesän kausikortit sujuvasti verkkokaupasta. Jos haluat maksaa liikuntarahalla, sekin on mahdollista paikan päällä Laajiksessa. Hanki omasi ennenkuin ennakkoerät myydään loppuun!

KAUSIKORTTI 2021-22

TEHDÄÄN TALVI! -kausikorttikampanja on taas käynnissä! Nyt kannattaa olla ajoissa ja ostaa oma kausikortti tulevalle talvelle ennakkoon, sillä edullisimmat hinnat tarjolla vain rajatusti! Ensimmäinen (149€) ja toinen hintaporras (159€) on jo myyty loppuun, mutta vielä ehdit mukaan – kolmannen hintaportaan 500 kausikorttia myydään 169€ hintaan. Kampanjan päätyttyä kausikortit myydään normaalihinnoin: aikuiset 415€, nuoret 325€, lapset ja seniorit 275€.

Kausikortilla otat täyden hyödyn Laajiksen huippupitkästä talvikaudesta, kun säilölumen avulla avaustavoitteena on jälleen marraskuu 2021!

kausikortti talvi laajis laajavuori jyväskylä

VÄLINESÄILYTYSKAAPIT

Miksi kuljettaa laskuvälineitä edestakaisin lähirinteen ja kodin välillä? Myös lasten ja nuorten elämä helpottuu kun koulusta pääsee ilman välineiden raahaamista suoraan mäkeen. Tiesithän että Jyväskylän liikenteen paikallisbussi nr. 25 tulee suoraan keskustasta Laajiksen eteen 10 minuutissa! Lämpimästä säilytystilasta löytyy erikokoisia kaappeja ja lokeroita minne saat mahtumaan laskuvälineiden lisäksi monot, kypärät ja laskuvaatteet. Vuokrattavana on myös säilytyspaikkoja laudoille ja suksille kylmässä tilassa. Lisätietoa välinesäilytyksestä täällä

Säilytyspaikat voi vuokrata helposti paikan päältä Laajiksesta. Huomioithan, että välinesäilytyspaikkoja on rajattu määrä.

LAHJAKORTIT

Anna lahjaksi ikimuistoinen elämys! Lahjakorttia voit käyttää mihin tahansa Laajiksen tuotteeseen tai palveluun. Verkkokaupasta ostetut lahjakortit tulee käyttää kokonaisuudessaan yhdellä kertaa. Paikan päältä Laajiksesta voit ostaa lahjakortteja, joita pystyy käyttämään myös osissa eri palveluihin. Kortti siis soveltuu mm. kausarijunnuille talvikauden ruokailuja ajatellen. Katso lisätietoa täältä

Verkkokaupasta ostettujen lahjakorttien tilausvahvistuksen mukana tulevat pdf-tiedostot toimivat lahjakorttina. PDF-tiedosto on mahdollista vaihtaa myös fyysiseen lahjakorttiin hintaan 3€ / lahjakortti. Huomioithan silloin aukioloaikamme!

KIPINÄ personal training studio laajavuori jyväskylä

KIPINÄN LIVE-TREENIT

Mikäli haluat treenata olohuoneessasi tai takaterassilla myös jatkossa, voit ostaa Kipinän livetreeneihin kuukausijäsenyyden. Kuukausijäsenyys on 40€ / kk tai mikäli haluat tukea Kipinän toimintaa hinta on 50€ / kk. Jäsenyys on voimassa aina 1kk kerrallaan.

Kuukausijäsenyys sisältää:
* 2 livetreeniä viikkoon (treenit voit toteuttaa missä vain: kotona tai ulkona ja ne voi katsoa myös jälkikäteen)
* 1 kirjallinen kotitreeni-ohjelma joka viikko
* 2 erilaista kahvakuulaohjelmaa kuukauteen

Lisäksi extrana:
* urheiluhieroja Timon vinkit kehonhuoltoon
* pieniä vinkkejä hyvinvointiin liittyen

Mikäli kiinnostuit, laita sähköpostia info@kipinastudio.fi tai viestiä numeroon 044-7299496 / Kipinä Studio.

KIPINÄN VÄLINEVUOKRAUS

Kipinä Studiosta on mahdollista vuokrata välineitä myös kotiin. Nouto tapahtuu Kipinästä ennalta sovittuna ajankohtana. Välineet puhdistetaan ja desifioidaan huolellisesti sekä ennen että jälkeen vuokraksen. Mikäli haluat vuokravälineitä kotitreenejä tehostamaan, ole yhteydessä sähköpostilla info@kipinastudio.fi.

Kipinä vuokraa kolme erilaista pakettia (rajoitetut erät) kotitreenejä varten.

Paketti 1: 20€ / kk
- Käsipainot 1-10kg
- Kahvakuula 8-20kg

Paketti 2: 40€ / kk
- Käsipainot 1-10kg
- Kahvakuula 8-20kg
- Säädettävä penkki

Paketti 3: 50€ / kk
- Käsipainot 1-10kg
- Kahvakuula 8-20kg
- Levypainotanko + painot ja lukot

snowpark laajis laajavuori jyväskylä

LIITY MUKAAN SISÄPIIRIIN

Liity sisäpiiriimme! Laajis lähettää sisäpiiriläisille kohdennettuja etuja ja tarjouksia sähköpostilla maltillisin väliajoin sekä arvomme palkintoja Laajiksen palveluihin (mm. ilmaislippuja).