aurorahut revontuli laajis laajavuori jyväskylä

TALVEN UPEIMPIA ÖITÄ

Talvi etenee, mutta vielä ehdit kokemaan Vuorilammen lumiset maisemat ja yöpyä Laajiksen lasi-iglussa. Tarjoamme nyt unohtumattoman yöpymisen hintaan 195€/yö (sis. 2 hlön hostellihuoneen "tukikohdaksi" ja lumikenkien vuokrauksen kahdelle hengelle).

Tarjous on voimassa toistaiseksi. Varaa suoraan varauspalvelussamme tai soittamalla +358 207 436 436

MAJOITUSTARJOUKSET

Vietä koko viikonloppu talvisten aktiviteettien parissa ja majoitu helposti ja edullisesti aivan Laajavuoren juurella.

Majoitus ja rinneliput 99€/hlö, sis. majoituksen (2 yötä, pe-su) ja hissiliput kolmeksi päiväksi (pe-su)

Majoitukset kahden tai neljän hengen hostellihuoneissa. Varauksessa tulee olla minimissään 2 henkeä. Aamupalat etukäteisvarauksella 8€/hlö/aamu (lapset alle 7-v. 4€ / lapsi / aamu), aamupala toimitetaan huoneen jääkaappiin.

Tarjous voimassa viikonloppuisin talvikauden 2021 loppuun. Huoneita on myynnissä rajallinen määrä. Tarjoushintaisissa varauksissa ei ole vaihto- eikä peruutusoikeutta. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

hostelli laajis laajavuori jyväskylä majoitus
kausikortti seikkailupuisto bikepark frisbeegolf laajis laajavuori jyväskylä

ETUMAANANTAI JA HAPPYHOURS OVAT TÄÄLLÄ TAAS!

Laajiksen rinneliput ja hinnat ovat muutenkin edulliset, mutta vieläkin edullisemmin pääset laskemaan maanantai- ja perjantai-iltaisin!

25.1. alkaen Keskimaan asiakasomistajille ETUMAANANTAI -hinnat maanantaisin klo 16-20 Laajiksessa S-Etukorttia näyttämällä (ei verkkokaupasta).
29.1. alkaen perjantaisin klo 16-20 HAPPYHOURS! Osta HappyHours-lippu verkkokaupasta ja vältä jonot lipunmyyntiin.

Etuhinnat eivät ole voimassa lomasesonkeina (hiihtolomaviikot 8 ja 9).

VÄLINESÄILYTYSKAAPIT ALK. 50€

TARJOUS TALVIKAUDELLE 2020-21: Kylmäsäilytyspaikka suksille/laudalle + lämmin monolokero 50€/kausi.

Miksi kuljettaa laskuvälineitä edestakaisin lähirinteen ja kodin välillä? Myös lasten ja nuorten elämä helpottuu kun koulusta pääsee ilman välineiden raahaamista suoraan mäkeen. Tiesithän että Jyväskylän liikenteen paikallisbussi nr. 25 tulee suoraan keskustasta Laajiksen eteen 10 minuutissa! Lämpimästä säilytystilasta löytyy erikokoisia kaappeja ja lokeroita minne saat mahtumaan laskuvälineiden lisäksi monot, kypärät ja laskuvaatteet. Vuokrattavana on myös säilytyspaikkoja laudoille ja suksille kylmässä tilassa. Lisätietoa välinesäilytyksestä täällä

Säilytyspaikat voi vuokrata helposti suoraan verkkokaupan kautta (välinesäilytys-välilehti) tai paikan päältä Laajiksesta. Huomioithan, että välinesäilytyspaikkoja on rajattu määrä.

TALVEN 2020-21 VÄLINEKAUSIKORTTI 150€

SÄÄSTÄ RAHAA JA LASKE AINA HUOLLETUILLA VÄLINEILLÄ!

Välinekausikortilla olet oikeutettu vuokraamaan välineitä Laajiksen vuokraamosta koko talvikauden 2020-21 ajan hintaan 150€! Välty turhalta välineiden kuskaamiselta ja huolelta pieneksi käyneistä monoista. Vuokraamon laadukkaat Salomonin ja Atomicin sukset sekä Burtonin lumilaudat ovat aina huollettuja ja voit keskittyä vain lasketteluun. Välinekausikortin voit ostaa myös helposti verkkokaupasta.

Talven 2020-21 välinekausikortti sisältää perustason alppihiihto-, lumilauta-, maastohiihto-, ja lumikenkäilyvälineet. Voit vaihtaa välineitä päivän aikana. Välineitä ei voi varata etukäteen ja ne ovat käytettävissä Laajiksen aukioloaikojen puitteissa. Välinekausikortti on henkilökohtainen.

LAHJAKORTIT

Anna lahjaksi ikimuistoinen elämys! Lahjakorttia voit käyttää mihin tahansa Laajiksen tuotteeseen tai palveluun. Verkkokaupasta ostetut lahjakortit tulee käyttää kokonaisuudessaan yhdellä kertaa. Paikan päältä Laajiksesta voit ostaa lahjakortteja, joita pystyy käyttämään myös osissa eri palveluihin. Kortti siis soveltuu mm. kausarijunnuille talvikauden ruokailuja ajatellen. Katso lisätietoa täältä

Verkkokaupasta ostettujen lahjakorttien tilausvahvistuksen mukana tulevat pdf-tiedostot toimivat lahjakorttina. PDF-tiedosto on mahdollista vaihtaa myös fyysiseen lahjakorttiin hintaan 3€ / lahjakortti. Huomioithan silloin aukioloaikamme!

KIPINÄ personal training studio laajavuori jyväskylä

KIPINÄN LIVE-TREENIT

Mikäli haluat treenata olohuoneessasi tai takaterassilla myös jatkossa, voit ostaa Kipinän livetreeneihin kuukausijäsenyyden. Kuukausijäsenyys on 40€ / kk tai mikäli haluat tukea Kipinän toimintaa hinta on 50€ / kk. Jäsenyys on voimassa aina 1kk kerrallaan.

Kuukausijäsenyys sisältää:
* 2 livetreeniä viikkoon (treenit voit toteuttaa missä vain: kotona tai ulkona ja ne voi katsoa myös jälkikäteen)
* 1 kirjallinen kotitreeni-ohjelma joka viikko
* 2 erilaista kahvakuulaohjelmaa kuukauteen

Lisäksi extrana:
* urheiluhieroja Timon vinkit kehonhuoltoon
* pieniä vinkkejä hyvinvointiin liittyen

Mikäli kiinnostuit, laita sähköpostia info@kipinastudio.fi tai viestiä numeroon 044-7299496 / Kipinä Studio.

KIPINÄN VÄLINEVUOKRAUS

Kipinä Studiosta on mahdollista vuokrata välineitä myös kotiin. Nouto tapahtuu Kipinästä ennalta sovittuna ajankohtana. Välineet puhdistetaan ja desifioidaan huolellisesti sekä ennen että jälkeen vuokraksen. Mikäli haluat vuokravälineitä kotitreenejä tehostamaan, ole yhteydessä sähköpostilla info@kipinastudio.fi.

Kipinä vuokraa kolme erilaista pakettia (rajoitetut erät) kotitreenejä varten.

Paketti 1: 20€ / kk
- Käsipainot 1-10kg
- Kahvakuula 8-20kg

Paketti 2: 40€ / kk
- Käsipainot 1-10kg
- Kahvakuula 8-20kg
- Säädettävä penkki

Paketti 3: 50€ / kk
- Käsipainot 1-10kg
- Kahvakuula 8-20kg
- Levypainotanko + painot ja lukot

snowpark laajis laajavuori jyväskylä

LIITY MUKAAN SISÄPIIRIIN

Liity sisäpiiriimme! Laajis lähettää sisäpiiriläisille kohdennettuja etuja ja tarjouksia sähköpostilla maltillisin väliajoin sekä arvomme palkintoja Laajiksen palveluihin (mm. ilmaislippuja).