Seikkailupuiston toimintatorstai

Torstai on toivoa täynnä ja nyt myös edullisempia seikkailuja! Loppukauden ajan torstaisin seikkailulippu vain 20€ (norm. 26€)! Hyödynnä loppukesän ja alkusyksyn upeat ulkoilukelit puiden latvoissa kiipeillen ja köysiliu'uissa kiitäen. Voit varata seikkailusi etukäteen varauspalvelussamme, mutta voit myös saapua suoraan seikkailemaan. Huom! Varausta tehdessä kannattaa valita maksu paikan päällä, jolloin voimme helpommin tarjota edullisemman hinnan tiskillä maksettaessa.

seikkailupuisto laajis laajavuori jyväskylä
hostelli laajis laajavuori jyväskylä majoitus

Majoitustarjoukset

Vietä koko viikonloppu kesäisten aktiviteettien parissa ja majoitu helposti ja edullisesti aivan Laajavuoren juurella. Tähän lisäämme tietoa majoituspaketeista, kun niitä varmistuu.

TALVIKAUSIKORTTI 2020-21 VAIN 149€

Laajiksen Tehdään talvi! -kausikorttikampanja kaudelle 2020-21 on nyt käynnissä. Kausikortteja on myynnissä vain 1500 ensimmäiselle ostajalle hintaan 149€! (norm. aikuiset 415€ / nuoret 325€ / lapset ja seniorit 275€) Kampanja ei ole "haastemuodossa" eli kauppa toteutuu välittömästi ilman varauksia. Toimi siis heti ja osta omasi verkkokaupasta. Hinta on takuuvarmasti Laajiksen tulevan talven edullisin tarjous. Siis... Hanki ajoissa! Laajiksen kausikortilla vietät taas ensi talvena huippupitkän rinnekauden. Säilömme jälleen lunta kesän yli ja avaustavoitteemme talvikaudelle 2020-21 on 20. marraskuuta. Lisätietoa kampanjasivuilta

SEIKKAILE KOKO KESÄ HINTAAN 59€

TARJOUS VAIN TALVEN 2020-21 TAI BIKEPARK2020 -KAUSIKORTIN HANKKINEILLE

Tulevan talvikauden 2020-21 kausikokortin ostaneille tai Bikepark2020-kausikortin varanneille on tarjolla huikea etu. Seikkailupuiston kausikortti 2020 hintaan 59€ (norm. 199€). Lisätietoa Seikkailupuistosta

Mikäli olet ostanut joko talvikausikortin tai Bikepark-kausikortin verkkokaupan kautta, sähköpostiisi saapuneissa kuiteissa on promokoodi, jolla saat edun näkyviin verkkokaupassa. Mikäli et ole saanut koodia tai olet ostanut/varannut kausikortin paikan päältä, ota meihin yhteyttä sähköpostilla: info@laajis.fi.

Huomioithan, että tämä tarjous on henkilökohtainen ja vaatii joko talven kausikortin 2020-21 tai Bikepark-kausarin kesälle 2020.

VÄLINESÄILYTYSKAAPIT ALK. 40€

TARJOUS TALVIKAUDELLE 2020-21: Kylmäsäilytyspaikka suksille/laudalle + lämmin monolokero 40€/kausi. Kausihintaan kuuluu oikeus säilyttää välineet Laajiksessa myös tulevan kesän 2020 yli.

Miksi kuljettaa laskuvälineitä edestakaisin lähirinteen ja kodin välillä? Myös lasten ja nuorten elämä helpottuu kun koulusta pääsee ilman välineiden raahaamista suoraan mäkeen. Tiesithän että Jyväskylän liikenteen paikallisbussi nr. 25 tulee suoraan keskustasta Laajiksen eteen 10 minuutissa! Lämpimästä säilytystilasta löytyy erikokoisia kaappeja ja lokeroita minne saat mahtumaan laskuvälineiden lisäksi monot, kypärät ja laskuvaatteet. Vuokrattavana on myös säilytyspaikkoja laudoille ja suksille kylmässä tilassa. Lisätietoa välinesäilytyksestä täällä

Tarjoushintaisia säilytyspaikkoja on tarjolla vain rajattu määrä. Siksi näiden ostaminen onnistuu vain promokoodilla verkkokaupasta. Pyydä tarjouskoodi sähköpostitse osoitteesta info@laajis.fi.

TALVEN 2020-21 VÄLINEKAUSIKORTTI 149€

SÄÄSTÄ RAHAA JA LASKE AINA HUOLLETUILLA VÄLINEILLÄ!

Välinekausikortilla olet oikeutettu vuokraamaan välineitä Laajiksen vuokraamosta koko talvikauden 2020-21 ajan hintaan 149€! Välty turhalta välineiden kuskaamiselta ja huolelta pieneksi käyneistä monoista. Vuokraamon laadukkaat Salomonin ja Atomicin sukset sekä Burtonin lumilaudat ovat aina huollettuja ja voit keskittyä vain lasketteluun. Välinekausikortin voit ostaa myös helposti verkkokaupasta.

Talven 2020-21 välinekausikortti sisältää perustason alppihiihto-, lumilauta-, maastohiihto-, ja lumikenkäilyvälineet. Voit vaihtaa välineitä päivän aikana. Välineitä ei voi varata etukäteen ja ne ovat käytettävissä Laajiksen aukioloaikojen puitteissa. Välinekausikortti on henkilökohtainen.

LAHJAKORTIT

Anna lahjaksi ikimuistoinen elämys! Lahjakorttia voit käyttää mihin tahansa Laajiksen tuotteeseen tai palveluun. Verkkokaupasta ostetut lahjakortit tulee käyttää kokonaisuudessaan yhdellä kertaa. Paikan päältä Laajiksesta voit ostaa lahjakortteja, joita pystyy käyttämään myös osissa eri palveluihin. Kortti siis soveltuu mm. kausarijunnuille talvikauden ruokailuja ajatellen. Katso lisätietoa täältä

Verkkokaupasta tilattuihin lahjakortteihin lisätään toimitusmaksu (2€) mikäli valitset kotiintoimituksen. Verkkokaupasta hankitut lahjakortit voit tulla myös noutamaan meiltä mutta huomioithan silloin aukioloaikamme!

KIPINÄ personal training studio laajavuori jyväskylä

KIPINÄN LIVE-TREENIT

Mikäli haluat treenata olohuoneessasi tai takaterassilla myös jatkossa, voit ostaa Kipinän livetreeneihin kuukausijäsenyyden. Kuukausijäsenyys on 40€ / kk tai mikäli haluat tukea Kipinän toimintaa hinta on 50€ / kk. Jäsenyys on voimassa aina 1kk kerrallaan.

Kuukausijäsenyys sisältää:
* 2 livetreeniä viikkoon (treenit voit toteuttaa missä vain: kotona tai ulkona ja ne voi katsoa myös jälkikäteen)
* 1 kirjallinen kotitreeni-ohjelma joka viikko
* 2 erilaista kahvakuulaohjelmaa kuukauteen

Lisäksi extrana:
* urheiluhieroja Timon vinkit kehonhuoltoon
* pieniä vinkkejä hyvinvointiin liittyen

Mikäli kiinnostuit, laita sähköpostia info@kipinastudio.fi tai viestiä numeroon 044-7299496 / Kipinä Studio.

KIPINÄN VÄLINEVUOKRAUS

Kipinä Studiosta on mahdollista vuokrata välineitä myös kotiin. Nouto tapahtuu Kipinästä ennalta sovittuna ajankohtana. Välineet puhdistetaan ja desifioidaan huolellisesti sekä ennen että jälkeen vuokraksen. Mikäli haluat vuokravälineitä kotitreenejä tehostamaan, ole yhteydessä sähköpostilla info@kipinastudio.fi.

Kipinä vuokraa kolme erilaista pakettia (rajoitetut erät) kotitreenejä varten.

Paketti 1: 20€ / kk
- Käsipainot 1-10kg
- Kahvakuula 8-20kg

Paketti 2: 40€ / kk
- Käsipainot 1-10kg
- Kahvakuula 8-20kg
- Säädettävä penkki

Paketti 3: 50€ / kk
- Käsipainot 1-10kg
- Kahvakuula 8-20kg
- Levypainotanko + painot ja lukot

snowpark laajis laajavuori jyväskylä

LIITY MUKAAN SISÄPIIRIIN

Liity sisäpiiriimme! Laajis lähettää sisäpiiriläisille kohdennettuja etuja ja tarjouksia sähköpostilla maltillisin väliajoin sekä arvomme palkintoja Laajiksen palveluihin (mm. ilmaislippuja).