BIKEPARKIN HAPPYHOURS

Tänä kesänä Bikeparkissa on uutuutena HappyHours eli tutummin Bikeparkin Häppärit. Kesäkaudella perjantaisin ajetaan edullisemmin Häppäri-hinnoin:

- 2h Bikepark-häppärilippu 15€ (norm. 23€)
- 2h Bikepark-häppärilippu + vuokrapyörä + vuokravarusteet yht. 50€ (norm. 78€)

Häppärihinnat ovat voimassa kesäkaudella perjantaisin klo 14 eteenpäin. Liput ladataan Skidatan keycardille (uusi pohja 7€) ja ne ovat henkilökohtaisia. Häppärihintoja ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.

jyväskylä bikepark laajis laajavuori happyhour
seikkailupuisto etutorstai laajis laajavuori jyväskylä

SEIKKAILUPUISTON ETUTORSTAI

Kesäkaudella joka torstai on Etutorstai!
Etutorstait pyörähtävät käyntiin 9.6.2022 alkaen. Laajis tarjoaa yhteistyössä Keskimaan kanssa seikkailupuiston liput edullisemmin Etutorstaina:

seikkailupuiston normaalihintaisesta lipusta saa 3€ alennuksen (koskee kaikkia lippuja, myös perhelippua) näyttämällä kassalla S-Etukorttia. Etu on perhekohtainen.

Edut voimassa Laajiksessa seikkailukauden 2022 ajan torstaisin aukioloaikojen puitteissa. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin ja etuihin. Tarjous on voimassa vain yksityishenkilöille. Tarjous ei koske ryhmä- ja yritysvarauksia tai aiemmin tehtyjä ryhmävarauksia.

TEHDÄÄN TALVI! -KAUSIKORTTIKAMPANJA KAUDELLE 2022-23

TEHDÄÄN TALVI! -kausikorttikampanjamme on kaudelle 2022-23 on käynnissä!

Kampanja etenee kolmessa hintaportaassa:
1. erä 149€ (1000kpl) LOPPUUNMYYTY
2. erä 169€ (1000kpl)
3. erä 189€ (1000kpl)

Erän loputtua siirrytään aina seuraavaan hintaportaaseen, kunnes kaikki kolme erää ovat myyty loppuun. Kannattaa olla siis nopea varmistaakseen edullisimman kausikortin ensi talvelle!

Kausikortit ostettavissa verkkokaupasta. Mikäli maksat liikuntarahalla, tulee kausikortti ostaa paikan päältä Laajiksesta (vuokraamo / ravintola).

kausikortti jyväskylä tarjous tehdään talvi

KAUSIKORTILLA SCANDIC LAAJAVUOREEN KAKSI YHDEN HINNALLA

Kaikille kesäkausikorttilaisille etuna Scandic Laajavuoreen kaksi yhden hinnalla!

Keycardin pinnassa tulee näkyä kesäkauden ja käyttäjän tiedot sekä kuva kauden alkaessa. Käy päivittämässä kortin pinta kassalla (esim. rinneravintola) viimeistään kauden alkaessa, mikäli olet ostanut kausikortin olemassa olevalle keycardille.
Kausikorttiedut saa käyttöönsä vain, kun keycardin pintaan on päivitetty yllä mainitut tiedot.

kausikortti talvi laajis laajavuori jyväskylä

LAHJAKORTIT

Anna lahjaksi ikimuistoinen elämys! Lahjakorttia voit käyttää mihin tahansa Laajiksen tuotteeseen tai palveluun. Verkkokaupasta ostetut lahjakortit tulee käyttää kokonaisuudessaan yhdellä kertaa. Paikan päältä Laajiksesta voit ostaa lahjakortteja, joita pystyy käyttämään myös osissa eri palveluihin. Kortti siis soveltuu mm. kausarijunnuille talvikauden ruokailuja ajatellen. Katso lisätietoa täältä

Verkkokaupasta ostettujen lahjakorttien tilausvahvistuksen mukana tulevat pdf-tiedostot toimivat lahjakorttina. PDF-tiedosto on mahdollista vaihtaa myös fyysiseen lahjakorttiin hintaan 3€ / lahjakortti. Huomioithan silloin aukioloaikamme!

LIITY MUKAAN SISÄPIIRIIN

Liity sisäpiiriimme! Laajis lähettää sisäpiiriläisille kohdennettuja etuja ja tarjouksia sähköpostilla maltillisin väliajoin sekä arvomme palkintoja Laajiksen palveluihin (mm. ilmaislippuja).

efatbike pyörävuokraus laajis laajavuori jyväskylä