Synttärit Laajiksessa

Monipuolista tekemistä, ulkoliikunnan riemua ja herkulliset tarjoilut tekevät synttäreistä ikimuistoiset kaikille. Valmiit synttäripaketit ovat helpot ja hauskat. Synttäripaketteja voidaan rakentaa myös toiveiden mukaan ja lisäpalveluna saatavilla on myös esimerkiksi Jeti-maskotin vierailu. Aktiviteettejä löytyy ympäri vuoden ja erilaiset tilat takaavat jokaiselle sopivan paikan pysähtymiselle.

Ota yhteyttä, niin järjestetään huikean hauskat synttärit Laajiksessa!

Myynti:
info@laajis.fi
puh. 0400 114157 (toimisto, arkisin klo 9-16) tai +358 207 436 436 (ravintola)

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

Seikkailusynttärit

Seikkailusynttäreillä pienet seikkailijat pääsevät vauhtiin Laajiksen omassa köysiseikkailupuistossa. Näissä synttäreissä on liikunnan riemua ja seikkailusta pitävät taatusti niin synttärisankari kuin vieraatkin.

Seikkailusynttäreiden hinta 20€ / lapsi
Minimilaskutus viisi lasta.

Hinta sisältää seikkailupuistolipun. Huomioithan, että radoille on pituusrajoitukset. Tarkemmat ratakuvaukset ja niiden pituusrajat näet täältä.

Laavusynttäreistä ja kabinettisynttäreistä 20% alennus seikkailusynttäreiden yhteydessä.

hiihtokeskus laajis laajavuori

Hupimaa-synttärit

Kesäkaudella Seikkailupuiston yhteydessä toimiva Hupimaa tarjoaa paljon hupia myös synttäreiden ajaksi - Hupimaa soveltuu parhaiten alle 10-vuotiaille lapsille! Hupimaassa riittää tekemistä, sillä sieltä löytyvät esimerkiksi pomppulinnat, bungeetrampoliini ja sähköautot!

Hupimaa-synttäreiden hinta 15€ / lapsi
Minimilaskutus 5 lasta.

Hintaan kuuluu Hupimaan rannekke (kaikki Hupimaan aktiviteetit) ja junnurannekke Seikkailupuistoon (vain junnuradat, katso pituusrajat täältä).

Laavusynttäreistä ja kabinettisynttäreistä 20% alennus Hupimaa-synttäreiden yhteydessä.

hiihtokeskus laajis laajavuori

Hiihtokoulusynttärit

Vietä iloiset syntymäpäivät rinteessä yhdessä Laajiksen hiihtokoulun opettajan kanssa. Näissä synttäreissä keskitytään liikkumiseen ja hauskan pitoon lumella ja rinteessä yhdessä koko porukalla!

Hiihtokoulusynttäreiden hinta 35€ / lapsi
Ryhmän koko maksimissaan 10 lasta. Minimilaskutus viisi lasta.

Hinta sisältää hiihtokoulun opettajan ohjaaman ohjelman rinteessä 2 tunnin ajan, hissiliput / Lumimaan liput synttäreiden ajaksi ja tarvittavat lasketteluvälineet. Hauskanpidon välissä käydään nauttimassa kuumat mehut ja keksit ravintolassa. Isommat synttäritarjoilut saadaan järjestettyä erikseen tämän jälkeen Laajiksessa (katso erilliset paketit). Hiihtokoulun opettaja suunnittelee ohjelman lasten taitotason mukaan. Päivä räätälöidään lasten osaamisen ja tason mukaan.

Laavusynttäreistä ja kabinettisynttäreistä 20% alennus hiihtokoulusynttäreiden yhteydessä.

hiihtokeskus laajis laajavuori

Luontoretkisynttärit

Synttäriseurue kiertää Laajavuoren luontopolun (n. 5km) ja paistaa makkarat luontopolun varrelta löytyvällä ulkolaavulla ohjaajamme johdolla. Kesto n. 2-3 tuntia. Makkarat ja pillimehut tulee Laajiksen puolesta.

Luontoretkisynttäreiden hinta 25€ / lapsi
Ryhmän koko maksimissaan 15 lasta. Minimilaskutus viisi lasta.

Hinta sisältää ohjatun luontopolkukierroksen, laavunuotiot, makkarat ja pillimehut.

Laavusynttäreistä ja kabinettisynttäreistä 20% alennus luontoretkisynttäreiden yhteydessä.

hiihtokeskus laajis laajavuori

Laavusynttärit Lumimaassa

Varaa synttärit laavulle Lumimaahan! Laavuun mahtuu n. 30 lasta. Pöytäryhmien ääreellä istumapaikkoja on 24 ja laavun sivupenkeille mahtuu myös istumaan. Laavussa on sähköiset säteilylämmittimet, joten pakkasellakaan ei tarvitse hytistä kylmässä. Laavun kotakeittiössä lapset pääsevät itse grillaamaan makkaraa ja vaahtokarkkeja. Laavusynttäreihin kuuluvat myös omatoimiset aktiviteetit lapsille: Siilipolku tehtävineen, Jetin minisuunnistus ja Jaffa-tarkkuusheitto. Lumimaan, Hupimaan ja Seikkailupuiston lipuista syntymäpäiväkutsujen vieraille -20%.

Laavun vuokrahinta on 150€.
Hinta sisältää laavun yksityistilana 2 tunnin ajaksi, tulenteon ja polttopuut sekä loppusiivouksen.

Laavusynttäreille voi tuoda omat tarjottavat ja astia. Laajiksesta on vuokrattavissa omatoimiseen eräkeittiöön mm. nokipannu ja muurikkapannu. Laajiksen keittiöstä on myös mahdollista tilata etukäteen laavulle tarjoilut.

hiihtokeskus laajis laajavuori

Kabinettisynttärit tarjoiluilla

Mikäli haluat taltuttaa synttäreiden yhteydessä reilumpaa nälkää, sekin onnistuu rinneravintolamme yhteydessä. Kabinettiin mahtuu n. 25 lasta ja synttäritarjoilut hoituu kätevästi Laajiksen puolesta! Ravintolan tiloista löytyy lapsille myös puuhanurkkaus ja pallomeri.

Kabinettisynttäreiden hinta 25€ / lapsi
Minimiveloitus 8 lasta.

Hinta sisältää kabinetin yksityistilana 1,5 tunnin ajaksi, synttärikauttauksen tarjoiluineen sekä ilmaislipun synttärisankarille haluttuun aktiviteettin Laajiksessa (Seikkailupuisto, Hupimaa tai frisbeegolf). Muut synttärivieraat saavat pääsylipuista 20% alennuksen.

Tarjoiluihin sisältyy ranskalaiset ja nakit, kasviksia, limsaa, karkkia, sipsejä ja jäätelöä.

Lisäpalvelut

Lisäpalvelu Hinta Kuvaus
Jeti -hahmon vierailu 50€ Laajiksen Lumimiehen vierailu (n. 15min) synttäreiden lopussa joka jakaa samalla diplomit synttärivieraille.
Valvoja 40€ / tunti Valvoja synttäreiden ajaksi mikäli vahemmat eivät pääse lasten mukaan. Maksimissaan 8 lasta per valvoja. Lasten tulee olla vähintään 6-vuotiaita.

Varaa lasten synttärit

Myynti ja lisätiedot:
info@laajis.fi
puh. 0400 114157 (toimisto, arkisin klo 9-16) tai +358 207 436 436 (ravintola)

Kutsu

Tulosta kutsukortti täältä.