Syntymäpäivät

Tervetuloa viettämään kesän parhaat syntymäpäivät Laajikseen!

Tekemistä, ulkoliikunnan riemua ja herkkuja Jyväskylässä! Ilman sotkua ja siivoamista kotona. Laajiksen synttärit ovat helppo ja ikimuistoinen vaihtoehto, josta niin synttärisankari kuin vieraatkin pitävät. Laajiksen kesäiset aktiviteetit ja ulkoliikuntamaastot takaavat ikimuistoiset ja liikunnalliset synttärit koko porukalle.

Etsitkö syntymäpäivänviettopaikkaa talvelle? Katso Laajiksen talvisynttärit.

Seikkailusynttärit

Seikkailusynttäreillä pienet seikkailijat pääsevät vauhtiin Laajiksen omassa köysiseikkailupuistossa. Näissä synttäreissä on liikunnan riemua ja seikkailusta pitävät taatusti niin synttärisankari kuin vieraatkin.

Seikkailusynttäreiden hinta 20€ / lapsi
Minimilaskutus viisi lasta.

Hinta sisältää seikkailupuistolipun. Huomioithan, että radoille on pituusrajoitukset. Tarkemmat ratakuvaukset ja niiden pituusrajat näet täältä.

Luontoretkisynttärit

Synttäriseurue kiertää Laajavuoren luontopolun (n. 5km) ja paistaa makkarat luontopolun varrelta löytyvällä ulkolaavulla ohjaajamme johdolla. Kesto n. 2-3 tuntia. Makkarat ja pillimehut tulee Laajiksen puolesta.

Luontoretkisynttäreiden hinta 25€ / lapsi
Ryhmän koko maksimissaan 15 lasta. Minimilaskutus viisi lasta.

Hinta sisältää ohjatun luontopolkukierroksen, laavunuotiot, makkarat ja pillimehut.

Bungee ja slackline -synttärit

Aktiiviset syntymäpäivät Laajavuoressa. Näillä synttäreillä hypitään bungee trampoliinilla, tasapainoillaan slacklinella (tasapainoliina) ja pidetään hauskaa.

Bungee ja slackline -synttäreiden hinta 20€ / lapsi
Ryhmän koko maksimissaan 15 lasta. Minimilaskutus viisi lasta.

Hinta sisältää oman ohjaajan 2 tunnin ajaksi ja aktiviteetit. Lisäksi pomppulinnat ovat käytössä synttäriseurueelle.

Laavu ja savusauna

Vietä synttärit Vuorilammen rannalla.

Laajiksen uusi laavu siirretään kesäksi savusaunan viereen. Laavuun mahtuu n. 25-30 henkilöä. Pöytäryhmien ääreellä istumapaikkoja on 24 ja laavun sivupenkeille mahtuu myös istumaan. Laavussa on sähköiset säteilylämmittimet, joten syksylläkään ei tarvitse hytistä kylmässä. Laavusta löytyy kotakeittiö.

Savusaunan tupaan mahtuu n. 15 henkilöä. Tuvasta löytyy takka ja pieni keittiö.

Tilavuokrat
Savusaunan tupa (ilman saunaa) 200€
Laavu 150€

Savusaunan lämmitys 250€

Huom. Savusaunan tuvassa on a-oikeudet.

Synttärikabinetti ja ruokaa

Mikäli haluat taltuttaa synttäreiden yhteydessä reilumpaa nälkää, sekin onnistuu rinneravintolamme yhteydessä. Kabinettiin mahtuu n. 25 lasta ja synttäritarjoilut hoituu kätevästi Laajiksen puolesta! Ravintolan tiloista löytyy lapsille myös puuhanurkkaus ja pallomeri.

Kabinettisynttäreiden hinta 25€ / lapsi
Minimiveloitus 8 lasta.

Hinta sisältää kabinetin yksityistilana 1,5 tunnin ajaksi, synttärikauttauksen tarjoiluineen sekä ilmaislipun synttärisankarille haluttuun aktiviteettin Laajiksessa (seikkailupuisto, alamäkipotkulautailu tai frisbeegolf). Muut synttärivieraat saavat pääsylipuista 20% alennuksen.

Tarjoiluihin sisältyy ranskalaiset ja nakit, kasviksia, limsaa, karkkia, sipsejä ja jäätelöä.

Lisäpalvelut

Lisäpalvelu Hinta Kuvaus
Jeti -hahmon vierailu 50€ Laajiksen Lumimiehen vierailu (n. 15min) synttäreiden lopussa joka jakaa samalla diplomit synttärivieraille.
Valvoja 40€ / tunti Valvoja synttäreiden ajaksi mikäli vahemmat eivät pääse lasten mukaan. Maksimissaan 8 lasta per valvoja. Lasten tulee olla vähintään 6-vuotiaita.

Varaa lasten synttärit

Jani Sallinen
jani@laajis.fi
puh. 044 7276919

Kutsu

Tulosta kutsukortti täältä.