Synttärit Laajiksessa

Monipuolista tekemistä, ulkoliikunnan riemua ja herkulliset tarjoilut tekevät synttäreistä ikimuistoiset kaikille. Valmiit synttäripaketit ovat helpot ja hauskat. Synttäripaketteja voidaan rakentaa myös toiveiden mukaan ja lisäpalveluna saatavilla on myös esimerkiksi Jeti-maskotin vierailu. Aktiviteettejä löytyy ympäri vuoden ja erilaiset tilat takaavat jokaiselle sopivan paikan pysähtymiselle.

Ota yhteyttä, niin järjestetään huikean hauskat synttärit Laajiksessa!

Myynti:
info@laajis.fi
puh. 0400 114157 (toimisto, arkisin klo 9-16) tai +358 207 436 436 (ravintola)

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

Hiihtokoulusynttärit

Vietä iloiset syntymäpäivät rinteessä yhdessä Laajiksen hiihtokoulun opettajan kanssa. Näissä synttäreissä keskitytään liikkumiseen ja hauskan pitoon lumella ja rinteessä yhdessä koko porukalla!

Hiihtokoulusynttäreiden hinta 225€ / ryhmä
Kesto 2 tuntia. Ryhmän koko maksimissaan viisi lasta. Mikäli haluat kutsua enemmän lapsia mukaan, lisäryhmän (maks 5 lasta) hinta on 150€ ja mukaan tulee toinen opettaja.

Hinta sisältää
- hiihtokoulun opettajan ohjaaman ohjelman rinteessä 2 tunnin ajan
- hissiliput opetuksen ajaksi
- laskettelu tai lumilautavälineet opetuksen ajaksi (ryhmälle valitaan sama laji)
- kuuman mehun opetuksen välissä
- Lumimaan ja pulkat / stigat käytettävissä koko päivän ajan

Ilmoita meille varauksen yhteydessä
- laji: laskettelu tai lumilautailu
- lasten iät ja taitotasot

Opetuksen välissä käydään nauttimassa kuumat mehut ravintolassa tai Lumimaan laavulla. Lumimaa on hiihtokoulun jälkeen vapaasti käytössä missä pääsee pulkkailemaan ja grillailemaan makkaroita laavulla. Lasketteluvälineet tulee palauttaa vuokraamoon kun ohjaus päättyy. Mikäli synttäriporukka haluaa jatkaa laskemista rinteessä ohjauksen jälkeen, pyydä erikseen tarjousta välinevuokrista ja loppupäivän hissilipuista (Lumimaan lipuilla toki saa laskea Lumimaassa).

Mikäli haluat synttäritarjoiluja, tilaa ne erikseen (katso tarjoilupaketit alta). Laavulla voi nauttia myös omia eväitä.

hiihtokeskus laajis laajavuori

Luontoretkisynttärit

Synttäriseurue kiertää Laajavuoren luontopolun (n. 5km) ja paistaa makkarat luontopolun varrelta löytyvällä ulkolaavulla ohjaajamme johdolla. Kesto n. 2-3 tuntia. Makkarat ja pillimehut tulee Laajiksen puolesta.

Luontoretkisynttäreiden hinta 25€ / lapsi
Ryhmän koko maksimissaan 15 lasta. Minimilaskutus viisi lasta.

Hinta sisältää ohjatun luontopolkukierroksen, laavunuotiot, makkarat ja pillimehut.

Laavusynttäreistä ja kabinettisynttäreistä 20% alennus luontoretkisynttäreiden yhteydessä.

hiihtokeskus laajis laajavuori

Seikkailusynttärit

Seikkailusynttäreillä pienet seikkailijat pääsevät vauhtiin Laajiksen omassa köysiseikkailupuistossa. Näissä synttäreissä on liikunnan riemua ja seikkailusta pitävät taatusti niin synttärisankari kuin vieraatkin.

Seikkailusynttäreiden hinta 20€ / lapsi
Minimilaskutus viisi lasta.

Hinta sisältää seikkailupuistolipun. Huomioithan, että radoille on pituusrajoitukset. Tarkemmat ratakuvaukset ja niiden pituusrajat näet täältä.

Laavusynttäreistä ja kabinettisynttäreistä 20% alennus seikkailusynttäreiden yhteydessä.

hiihtokeskus laajis laajavuori

Laavusynttärit Lumimaassa

Varaa synttärit laavulle Lumimaahan! Laavuun mahtuu n. 30 lasta. Pöytäryhmien ääreellä istumapaikkoja on 24 ja laavun sivupenkeille mahtuu myös istumaan. Laavussa on sähköiset säteilylämmittimet, joten pakkasellakaan ei tarvitse hytistä kylmässä. Laavun kotakeittiössä lapset pääsevät itse grillaamaan makkaraa ja vaahtokarkkeja. Talvisin laavu on varattavissa yksityistilaksi arki-iltaisin ja viikonloppuin klo 10-12 välissä. Viikonloppuna iltapäivisin laavu on hiihtokeskuksen asiakkaiden käytössä.

Laavun vuokrahinta on 150€.
Hinta sisältää laavun yksityistilana 2 tunnin ajaksi, tulenteon ja polttopuut sekä loppusiivouksen.

Laavusynttäreille voi tuoda omat tarjottavat ja astiat. Laajiksesta on vuokrattavissa omatoimiseen eräkeittiöön mm. nokipannu ja muurikkapannu. Laajiksen keittiöstä on myös mahdollista tilata etukäteen laavulle tarjoilut.

hiihtokeskus laajis laajavuori

Kabinettisynttärit tarjoiluilla

Mikäli haluat taltuttaa synttäreiden yhteydessä reilumpaa nälkää, sekin onnistuu rinneravintolamme yhteydessä. Kabinettiin mahtuu n. 25 lasta ja synttäritarjoilut hoituu kätevästi Laajiksen puolesta! Ravintolan tiloista löytyy lapsille myös puuhanurkkaus ja pallomeri.

Kabinettisynttäreiden hinta 25€ / lapsi
Minimiveloitus 8 lasta.

Hinta sisältää kabinetin yksityistilana 1,5 tunnin ajaksi, synttärikauttauksen tarjoiluineen sekä ilmaislipun synttärisankarille haluttuun aktiviteettin Laajiksessa (Seikkailupuisto, Hupimaa tai frisbeegolf). Muut synttärivieraat saavat pääsylipuista 20% alennuksen.

Tarjoiluihin sisältyy ranskalaiset ja nakit, kasviksia, limsaa, karkkia, sipsejä ja jäätelöä.

Lisäpalvelut

Lisäpalvelu Hinta Kuvaus
Jeti -hahmon vierailu 50€ Laajiksen Lumimiehen vierailu (n. 15min) synttäreiden lopussa joka jakaa samalla diplomit synttärivieraille.
Valvoja 40€ / tunti Valvoja synttäreiden ajaksi mikäli vahemmat eivät pääse lasten mukaan. Maksimissaan 8 lasta per valvoja. Lasten tulee olla vähintään 6-vuotiaita.

Varaa lasten synttärit

Myynti ja lisätiedot:
info@laajis.fi
puh. 0400 114157 (toimisto, arkisin klo 9-16) tai +358 207 436 436 (ravintola)

Kutsu

Tulosta kutsukortti täältä.