SUP-laudalla vesille

Vuokraamme nyt SUP-lautoja Laajiksessa! Meiltä on helppo käydä vuokraamassa lauta ja lähteä melomaan lähivesistöihin: Vuorilammelle on vain 500m ja Tuomiojärvellekin alle kilometri. Lauta kulkee helposti mukana - se on pakattuna ison repun kaltaiseksi pakkaukseksi, joten voit kävellä tai pyöräillä se selässäsi kauemmaksikin. Vuokrakalustoon kuuluu SUP-lauta, karkuremmi, mela, pumppu, kuljetusreppu ja kelluntaliivit.

Lautamme ovat vakaita ja helppoja aloittelijankin hallita. Laudan kantavuus on vähintään 130kg ja koko setti painaa alle 10 kg. Mela on säädettävissä melojan pituuden mukaan.

Vuokraus on helppoa: laudat ovat vuokrattavissa online-vuokraamossamme! Voit tietenkin tulla suoraan paikan päällekin vuokraamaan, mutta verkossa etukäteen varaamalla varmistat saatavuuden.

SUP lauta suppailu melonta vuokraus laajis laajavuori jyväskylä
SUP lauta suppailu melonta vuokraus laajis laajavuori jyväskylä

Hinnasto

Hinnat löytyvät myös online-vuokraamosta. Vuokrahinta sisältää laudan ja oheistarvikkeet sekä kelluntaliivin.

2h – 25€

4h – 35€

1 päivä – 40€ (palautus iltaan mennessä aukioloaikojen puitteissa)

1 vrk – 45€

2 vrk – 75€

3 vrk – 105€

Ohjatut SUP-lauta ryhmät ja kurssit

Tarjoamme SUP-lautailuun opastettuja kursseja ja yksityistunteja. Ohjatut tunnit pidetään Laajavuoren Vuorilammella, joka on suojassa tuulelta kelillä kuin kelillä, eikä siellä ole muuta veneliikennettä. Ohjattu SUP-lautatunti on loistava vaihtoehto yrityksen virkistyspäivälle ja vierestä löytyy myös savusauna illan viettoa varten.

Kysy lisää:
info@laajis.fi
0400 114 157

Lisäksi järjestämme kesätiistaisin alkeistunteja, joihin kuuluu opastusta perusteista, laudan käytöstä, melontatekniikoista sekä huollosta ja välineet opastuksen ajaksi. Tunti järjestetään, jos ennakkoonilmoittautuneita on riittävästi. Lue lisää ja varaa verkosta: Suppailun alkeet

SUP lauta suppailu melonta vuokraus laajis laajavuori jyväskylä

Vinkit lautailuun: SUP-laudan täyttäminen ja tyhjennys

Vinkit lautailuun: Vinkkejä lautailuun ja tekniikkaan

Lisätietoja

Voimme tarjota SUP-lautailua myös ohjatusti ryhmille ja yrityksille. Pystymme nykyään ottamaan jopa kymmenen hengen ryhmiä.

Kysy lisää vuokraukseen liittyen
0207 436 437
vuokraamo@laajis.fi

SUP lauta suppailu melonta vuokraus laajis laajavuori jyväskylä