Student Night

Kolme kertaa kauden aikana järjestettävät, kaupungin kovimmat opiskelijoiden rinnetapahtumat ovat täällä!

Yhteistyössä JAMKin opiskelijajärjestön MatkaRaTa Ry:n kanssa järjestettävissä Student Nighteissa ei meininkiä puutu. Luvassa komeaa After Ski -meininkiä, opiskelijaystävälliset rinneliput ja hulvattoman hyviä ruoka- ja juomatarjouksia!
Lippu tapahtuman ajaksi rinteeseen vain 15€, samoin välinevuokra tapahtuman ajaksi 15€ (hinnat voimassa opiskelijakortilla).

Kolmas ja kauden viimeinen Student Night sijoittuu kauden loppupuolelle 21.3.2018. Nyt on aika vetää toppahousut jalkaan ja lähteä fiilistelemään vähintäänkin kauden loppupuolen eli sen parhaan puolen After Ski -meininkejä.

Ilta alkaa klo 15 rinteissä, jotka ovat auki aina klo 20 asti. Tällä kertaa laskutaidottomienkaan ei tarvitse jäädä sisälle homehtumaan, sillä olemme keksineet laskettelun oheen paljon muuta mahtavaa ulkoaktiviteettia. Luvassa muun muassa huisin hauska rastikisa, jossa pääsee haastamaan itseään ja pitämään hauskaa kavereiden kanssa!

Ilta jatkuu tuttuun tapaan ravintolan puolella, jossa nälkäisille ja janoisille laskijoille on tarjolla monenlaisia virvokkeita ja muun muassa pizzabuffa! Luonnollisesti iltaa säestää hyvä musiikki ja hauskat aktiviteetit.

Tule nauttimaan kevätauringosta rinteessä ja viileistä juomista!

Lue lisää tapahtumasta

Kuinka Laajikseen?

Laajikseen pääsee helposti sekä julkisilla että omalla autolla. Katso lisää Ajo-ohjeista