LEGENDAARINEN SEASON ENDER SESSION ON TÄÄLLÄ TAAS!

Legendan maineen saanut Season Ender räjäyttää Laajiksen lauantaina 6.4.2019, kauden toiseksi viimeisenä laskupäivänä. Laajiksen kausi päättyy perinteisesti mahtaviin Season Ender -sessareihin, jamitteluun ja kisailuun. Parkkiin laitetaan vähintäänkin mielenkiintoiset setupit ja rinne täyttyy kaarista, kurveista, reileistä ja pehmeistä hyppyreistä.

Luvassa on mahtavia spektaakkeleita, rentoa fiilistelyä ja huikeaa meininkiä! Tätä et halua missata!

season ender session laajis laajavuori jyväskylä
season ender session laajis laajavuori jyväskylä

SEASON ENDER -KAUSIKORTTIETU

Kausikorttilaisille on tarjolla Season Ender -viikonloppuun huikea etu, josta kaveritkin hyötyvät! Kauden viimeisenä viikonloppuna (6.-7.4.2019) kausikorttilaisen kaveri saa rinnelipun puoleen hintaan. Edun saa paikan päältä vuokraamosta kausikorttia näyttämällä. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja alennuksiin. Yksi kaveri / päivä / kausikorttilainen.

SALOMON JA ATOMIC SUKSITESTIT 6.4.2019

Amer Sports on yksi tämän vuoden Season Ender Sessionin yhteistyökumppaneista. Lauantaina on mahdollista päästä testaamaan Salomonin ja Atomicin ensi kauden uutuuksia! Suksitestit ovat Laajiksessa la 6.4. klo 10-16, tervetuloa kokeilemaan tulevan kauden suksivalikoimaa.

laajis hiihtokoulu logo
season ender session laajis laajavuori jyväskylä

RUOKAILUT TAPAHTUMASSA

Season Enderissa ei tarvitse nälkäisenä olla, sillä rinneravintolan palvelee koko tapahtuman ajan. Vitriinistä löytyy pientä suolaista ja makeaa syötävää, mutta sen lisäksi ravintolassa on tutut ruoat listalta sekä tietenkin buffet.

Tex Mex -buffet on tarjolla rinneravintolassa klo 12-16 välisenä aikana hintaan 9,50€ / aikuinen ja 5€ / lapset (6v. ja alle). Buffetista löytyvät tortillat kana-, liha- ja vegetäytteillä, monipuolisesti kasviksia ja kastikkeita, wingsit, nachot ja salsaa.

Pihalla puolestaan on telttakatos, josta voit ostaa paistettua makkaraa (1€ / kpl). Katoksesta jaetaan myös ilmaiseksi Lavazza-kahvia asiakkaille, tervetuloa juomaan kupillinen ja nauttimaan kevään upeasta kelistä sekä tapahtumasta!

MUKANA YHTEISTYÖSSÄ:

TUNNELMIA AIEMMILTA VUOSILTA: