SEASON ENDER SESSION 2020 PERUTTU

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi tapahtuma joudutaan perumaan tältä talvelta. Rinnekautta jatketaan mahdollisimman pitkään lumien säilyvyyden mukaan. Tarkemmin koronavirusepidemian vaikutuksista Laajiksessa ja suosituksista asiakkaille: https://www.laajis.fi/tiedote/

Legendan maineen saanut Season Ender räjäyttää Laajiksen lauantaina 11.4.2020. Laajiksen kausi päättyy perinteisesti mahtaviin Season Ender -sessareihin, jamitteluun ja kisailuun. Parkkiin laitetaan vähintäänkin mielenkiintoiset setupit ja rinne täyttyy kaarista, kurveista, reileistä ja pehmeistä hyppyreistä.

Tapahtumassa saunat ja palju lämpimänä, grillissä mahdollisuus makkaranpaistoon ja jatkotkin ovat taatut.

Luvassa on mahtavia spektaakkeleita, rentoa fiilistelyä ja huikeaa meininkiä! Tätä et halua missata!

season ender session laajis laajavuori jyväskylä
season ender session laajis laajavuori jyväskylä

RUOKAILUT TAPAHTUMASSA

Season Enderissa ei tarvitse nälkäisenä olla, sillä rinneravintolan palvelee koko tapahtuman ajan. Vitriinistä löytyy pientä suolaista ja makeaa syötävää. Sen lisäksi ravintolassa on tutut ruoat listalta sekä tietenkin aamupala ja buffet.

Aamupala klo 8-11
Laajiksen monipuolinen aamupala on tarjolla rinneravintolan puolella. Season Ender -osallistujille aamupala on 6€ / hlö, joten tästä on hyvä tankata energiaa sessareille.

Buffet klo 11.30 -15
Buffet on tarjolla rinneravintolassa klo 11.30 - 15 välisenä aikana hintaan 9,50€ / aikuinen ja 5€ / lapset (6v. ja alle). Buffetista löytyvät erilaiset pizzat, nakit, lihapullat ja ranskalaiset sekä salaattipöytä.

VIRALLISET JATKOT

Season Endereiden viralliset jatkot vietetään Heidi's Bier Barissa. Pysy kuulolla, lisätietoa tulossa.

laajis hiihtokoulu logo

MUKANA YHTEISTYÖSSÄ:

TUNNELMIA AIEMMILTA VUOSILTA: