Snowpark Laajavuori

Snowpark Laajavuori on neljän erilaisen parkin kokonaisuus levittäytyneenä eri puolille Laajavuoren hiihtokeskuksen rinteitä. Eturinteestä löytyy se alkuperäinen parkki, missä on isoimmat boxit ja pisimmät reililinjat, Auriksesta parkkilaskemisen perustaitojen kehittämiseen ja rentoon jibbailuun soveltuva Junnuparkki ja takarinteiltä metsälaskurinne Wild West Laajis. Myös Lumimaassa löytyy muutamia obstaakkeleita sisältävä Miniparkki aivan perheen pienimmille ja miksei myös isommille parkkilaskemisen kokeilemiseksi ja alkeiden harjoitteluun.

Ajantasaisinta tietoa Laajiksen parkeista löytyy Snowpark Laajavuoren tai Laajiksen -Facebook-sivuilta.

hiihtokeskus laajis laajavuori

Laajis Snowpark

Keskuksen isoimmat boksit ja haastavimmat reililinjat löytyvät Snowparkista Laajiksen Eturinteessä. Täällä myös lasketaan yleensä slopestyle-kisat ja pidetään parhaat sessarit! Laskettavat linjat päivittyvät kauden aikana, joten koko talvea ei tarvitse hioa samoja reililinjoja.

Wild West Laajis

Laajavuoren takarinteeltä löytyy Wild West Laajis, jossa pääsee metsälaskutunnelmiin hieman helpommin! Metsälaskurinteen laidoilta löytyy monenlaista mielenkiintoista laskettavaa. Wild West Laajis on luonnonlumirinne eli avataan, kun taivaalta on saatu riittävä lumikerros peittämään kivet ja kannot.

Junnuparkki

Laajiksen Junnuparkki sijaitsee Auriksessa ja siellä aloittelevat parkkilaskijat pääsevät treenaamaan taitojaan helpommilla obstaakkeleilla; parkista löytyy monenlaista reiliä, pressiä ja boksia.

Miniparkki

Laajiksen Miniparkissa voit koittaa turvallisesti pieniä parkkiobstaakkeleita ja harjoitella parkkilaskemisen alkeita. Miniparkki on rakennettu Laajiksen Lumimaan alueelle.

Parkkitiimi

Laajiksen parkkitiimi vastaa yhdessä rinnepäällikön kanssa siitä, että rinteillämme on laadukkaat, turvalliset ja monipuoliset parkit. Tiimin kanavista voit seurata mitä uutta rinteille on valmistumassa ja tsekata uusimmat rakennetut linjat.

Parkkitiimi
Instagramissa
Facebookissa