Snowpark Laajavuori

Snowpark Laajavuori on kolmen erilaisen parkin kokonaisuus levittäytyneenä eri puolille Laajavuoren hiihtokeskuksen rinteitä. Eturinteestä löytyy se alkuperäinen parkki, missä on isoimmat boxit ja pisimmät reililinjat, sompahissin kupeesta löytyy puolestaan parkkilaskemisen perustaitojen kehittämiseen ja rentoon jibbailuun soveltuva Junnuparkki. Myös Lumimaassa löytyy muutamia obstaakkeleita sisältävä Miniparkki aivan perheen pienimmille ja miksei myös isommille parkkilaskemisen kokeilemiseksi ja alkeiden harjoitteluun. Auriksesta löytyy myös crossirata "Auriksen Ränni" ja reililinja ja takarinteiltä metsälaskurinne Wild West Laajis.

Ajantasaisinta tietoa Laajiksen parkeista löytyy Snowpark Laajavuoren tai Laajiksen -Facebook-sivuilta.

hiihtokeskus laajis laajavuori

Laajis Snowpark

Keskuksen isoimmat boksit ja haastavimmat reililinjat löytyvät Snowparkista Laajiksen Eturinteessä. Täällä myös lasketaan yleensä slopestyle-kisat ja pidetään parhaat sessarit! Laskettavat linjat päivittyvät kauden aikana, joten koko talvea ei tarvitse hioa samoja reililinjoja.

Junnuparkki

Laajiksen Junnuparkki sijaitsee Auriksessa. Siellä aloittelevat parkkilaskijat pääsevät treenaamaan taitojaan helpommilla obstaakkeleilla; parkista löytyy monenlaista reiliä, pressiä ja boksia.

Sompahissin Miniparkki

Laajiksen Miniparkissa voit koittaa turvallisesti pieniä parkkiobstaakkeleita ja harjoitella parkkilaskemisen alkeita. Miniparkki on rakennettu Sompahissin vasemmalle puolelle.

Auriksen Ränni

Auriksesta löydät myös vauhdikkaan ski/boarder cross -radan, Auriksen Rännin. Krossirata sopii suksille ja laudalle. Auriksessa sijaitsee myös Junnuparkki (tiedot ylempänä).

Wild West Laajis

Laajavuoren takarinteeltä löytyy Wild West Laajis, jossa pääsee metsälaskutunnelmiin hieman helpommin! Metsälaskurinteen laidoilta löytyy monenlaista mielenkiintoista laskettavaa. Wild West Laajis on luonnonlumirinne eli avataan, kun taivaalta on saatu riittävä lumikerros peittämään kivet ja kannot.

Parkkitiimi

Talvikaudella 2021-22 Laajiksen parkista vastaa Havumäki Ranch. Tiimi vastaa siitä, että rinteillämme on laadukkaat, turvalliset ja monipuoliset parkit. Snowpark-kanavista voit seurata mitä uutta rinteille on valmistumassa ja tsekata uusimmat rakennetut linjat.

Laajiksen Snowpark-kanavat
Instagramissa
Facebookissa

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Henkilön Park Crew (@laajavuorisnowpark) jakama julkaisu