Snowpark Laajavuori

Snowpark Laajavuori on neljän erilaisen parkin kokonaisuus levittäytyneenä eri puolille Laajavuoren hiihtokeskuksen rinteitä. Eturinteestä löytyy se alkuperäinen parkki, missä on isoimmat boxit ja pisimmät reililinjat; takarinteiltä uusin, puurakenteinen, Wild West Laajis ja Auriksesta parkkilaskemisen perustaitojen kehittämiseen ja rentoon jibbailuun soveltuva Junnuparkki. Myös Lumimaassa löytyy muutamia obstaakkeleita sisältävä Miniparkki aivan perheen pienimmille ja miksei myös isommille parkkilaskemisen kokeilemiseksi ja alkeiden harjoitteluun.

Ajantasaisinta tietoa Laajiksen parkeista löytyy Snowpark Laajavuoren tai Laajiksen -Facebook-sivuilta.

hiihtokeskus laajis laajavuori

Laajis Snowpark

Keskuksen isoimmat boksit ja haastavimmat reililinjat löytyvät Snowparkista Laajiksen Eturinteessä. Täällä myös lasketaan yleensä slopestyle-kisat ja pidetään parhaat sessarit!

Avoimet setupit kaudella 2019-20:


Katso kuvat Instagram-päivityksestä

Wild West Laajis

Laajavuoren takarinteeltä löytyy Wild West Laajis, jonka puisilla obstaakkeleilla pääsee todelliseen villin lännen tunnelmaan! Wild Westissä ratsastetaan keväisin suoraan auringonlaskuun...

Avataan myöhemmin

Junnuparkki

Laajiksen Junnuparkki sijaitsee Auriksessa ja siellä aloittelevat parkkilaskijat pääsevät treenaamaan taitojaan helpommilla obstaakkeleilla; parkista löytyy monenlaista reiliä ja boksia.

Avataan myöhemmin.

Miniparkki

Laajiksen Miniparkissa voit koittaa turvallisesti pieniä parkkiobstaakkeleita ja harjoitella parkkilaskemisen alkeita. Miniparkki on rakennettu Laajiksen Lumimaan alueelle.

Avoinna kaudelle 2019-20.

Parkkitiimi

Laajiksen parkkitiimi vastaa yhdessä rinnepäällikön kanssa siitä, että rinteillämme on laadukkaat, turvalliset ja monipuoliset parkit.

Parkkitiimi Facebookissa ja Instagramissa: