Snowpark Laajavuori

Snowpark Laajavuori on neljän erilaisen parkin kokonaisuus levittäytyneenä eri puolille Laajavuoren hiihtokeskuksen rinteitä. Eturinteestä löytyy se alkuperäinen parkki, missä on isoimmat boxit ja pisimmät reililinjat; takarinteiltä uusin, puurakenteinen, Wild West Laajis ja Auriksesta parkkilaskemisen perustaitojen kehittämiseen ja rentoon jibbailuun soveltuva Junnuparkki. Myös Luminmaassa löytyy muutamia obstaakkeleita sisältävä Kinos Miniparkki aivan perheen pienimmille ja miksei myös isommille parkkilaskemisen kokeilemiseksi ja alkeiden harjoitteluun.

LAAJIS SNOWPARK

Keskuksen isoimmat boksit ja haastavimmat reililinjat löytyvät Snowparkista Laajiksen Eturinteessä. Täällä myös lasketaan yleensä slopestyle-kisat ja pidetään parhaat sessarit!
Lisää Laajis Snowparkista

Avoimet setupit:
- Yläboksi (iso ja pieni nokka)
- Kallioboksi
- Tupladroppireili
- Toblerone (7,5m)
- Hänkkä
- Hänkkä nro. 2
- Quarterpipe, jossa reili päällä
- Iso rainbow
- Pieni rainbow
- Paksu muoviputki
- Tuplapressi
- Metallireili (polejam menolla)

WILD WEST LAAJIS

Laajavuoren takarinteeltä löytyy Wild West Laajis, jonka puisilla obstaakkeleilla pääsee todelliseen villin lännen tunnelmaan! Wild Westissä ratsastetaan keväisin suoraan auringonlaskuun...
Lisää Wild West Laajiksesta

Kiinni, ei avoimia setuppeja tällä hetkellä.

JUNNUPARKKI

Laajiksen Junnuparkki sijaitsee Auriksessa ja siellä aloittelevat parkkilaskijat pääsevät treenaamaan taitojaan helpommilla obstaakkeleilla; parkista löytyy monenlaista reiliä ja boksia.
Lisää Laajis Junnuparkista

Avoimet setupit:
- Lyhyt muovireili
- Suora pressi
- Flat-down pressi
- Pikku nokka
- Minikorneri
- Minikummut
- Boksi (pieni ja isompi nokka)
- Pitkä muovireili
- Aallot
- Lyhyt rautareili

MINIPARKKI

Laajiksen Miniparkissa voit koittaa turvallisesti pieniä parkkiobstaakkeleita ja harjoitella parkkilaskemisen alkeita. Miniparkki on rakennettu Laajiksen Lumimaan alueelle.
Lisää Laajis Miniparkista

Auki, setti-lista tulossa!

Ajantasaisinta tietoa Laajiksen parkeista löytyy
Snowpark Laajavuoren tai
Laajiksen -Facebook-sivuilta.

Parkkitiimi

Laajiksen parkkitiimi tekee läpi talven töitä pitääkseen parkit sheipissä. Täältä löydät Laajiksen tiimiläisten esittelyt.

Parkkitiimi Facebookissa ja Instagramissa: