Laajiksen rinneravintola on Laajavuoren ulkoilualueen sykkivä sydän

Laskit sitten rinteessä tai seikkailit puistossa, rinneravintolamme palveleekin monipuolisesti asiakkaita! Isompaan ja pienempään nälkään löytyy varmasti herkullinen vaihtoehto Urban Kitchenin listoilta.

Linjastolta tietenkin helpotusta myös kahvihampaan kolotukseen tai makeat Tazza-kaakaot, joista tarjolla myös perinteiset "rinneversiot". Herkutteluun rinneravintola tarjoaa myös maukkaita pullia tai makeisia. Kesäkaudella pakastealtaasta löytyy monipuolinen jäätelövalikoima tuuttien, puikkojen ja mehujäiden muodossa. Ravintolan ajankohtaiset aukioloajat löydät Aukioloajat-sivulta.

Ravintolan asiakaspaikat ovat viihtyisässä ja modernissa ympäristössä, jonka nahkasohvilta avautuu upea näkymä suoraan Lumimaahan, Eturinteeseen sekä Snowparkkiin. Myös ilmainen langaton verkko on asiakkaiden käytössä.

Alempaa löydät myös tarkempaa tietoa Laajiksen rinneravintolan koronaohjeistuksesta.

urban kitchen ravintola laajis laajavuori jyväskylä
urban kitchen ravintola laajis laajavuori jyväskylä

UrbanKitchen

Laajiksen UrbanKitchen palvelee asiakkaita sesonkiaikoina aukioloaikojen mukaan. Menut vaihtuvat sesongeittain: kesäisin yleensä hieman kevyempää, mutta täyttävää ja talvisin tuttuja hampurilaisaterioita ja muita pikaruokia.

HUOM! Talvikaudella arkisin on tarjoalla perusmenu, viikonloppuisin puolestaan laajempi menu sisältäen myös pizzat.

Muutokset mahdollisia.

Laajiksen rinneravintolan koronaohjeistus

(Päivitetty 1.2.2022)

Laajiksen rinneravintola on avoinna:
- arkisin klo 14-20
- lauantaisin klo 10-18
- sunnuntaisin klo 10-17

Ravintolan anniskelu-aika on aukioloaikojen mukaan. Rinneravintolassa ei ole käytössä koronapassia. Asiakaspaikkojen määrä on 75% kokonaismäärästä.

Ravintolassa jokaisella asiakkaalla on oltava oma istumapaikka pöydän tai muun tason äärellä. Ravintolapöytään tulee saapua kassan kautta. Ylimääräistä liikehdintää ravintolasalissa tulee välttää. Tilatut ruoat noudetaan noutopisteeltä. Ruokatilauksen valmistumista odotetaan omassa pöydässä. Valvomme asiakasmääriä ja tarvittaessa suljemme sisäänkäynnin hetkellisesti, mikäli vapaita pöytiä ei ole.

Suosittelemme maskin käyttöä sisätiloissa. Ravintolaan tullessa pese tai desinfioi kädet. Käsidesipiste löytyy sisäänkäynnin yhteydestä.