Laajiksen rinneravintola on Laajavuoren ulkoilualueen sykkivä sydän

HUOM! Toistaiseksi rinneravintola myy vain mukaan (take-away). Käy ostamassa kuumat juomat, virvokkeet, pullat tai keittiön annokset ja nauti toivottavasti kauniissa kevätkelissä ulkona. Olemme valmistelleet ulos lisäalueita, joissa laskutauko on mukava pitää rinneravintolasta mukaan haetuin eväin!

Rinteessä laskiessa tulee helposti nälkä ja rinneravintolamme palveleekin monipuolisesti laskijoita! Isompaan ja pienempään nälkään löytyy varmasti herkullinen vaihtoehto Urban Kitchenin listoilta.

Linjastolta tietenkin helpotusta myös kahvihampaan kolotukseen tai makeat Tazza-kaakaot, joista tarjolla myös perinteiset "rinneversiot". Herkutteluun rinneravintola tarjoaa myös maukkaita pullia tai makeisia. Ravintolan päivän aukioloajan löydät Aukioloajat-sivulta.

Ravintolassa on 85 asiakaspaikkaa viihtyisässä ja modernissa ympäristössä, jonka nahkasohvilta avautuu upea näkymä suoraan Lumimaahan, Eturinteeseen sekä Snowparkkiin. Myös ilmainen langaton verkko on asiakkaiden käytössä.

urban kitchen ravintola laajis laajavuori jyväskylä
urban kitchen ravintola laajis laajavuori jyväskylä

KAUSIKORTTIEDUT RINNERAVINTOLASSA

Laajiksen talvikausikortilla saa erilaisia etuja myös rinneravintolan puolelta. Kausikorttilaisten edut ovat henkilökohtaisia ja saatavilla voimassaolevaa kausikorttia näyttämällä.

Kauden 2020-21 kausikorttiedut rinneravintolassa:
Ei voimassaolevia kausikorttietuja.