Laajiksen rinneravintola on Laajavuoren ulkoilualueen sykkivä sydän

Rinteessä laskiessa tulee helposti nälkä ja rinneravintolamme palveleekin monipuolisesti laskijoita!
Isompaan ja pienempään nälkään löytyy varmasti herkullinen vaihtoehto Urban Kitchenin listoilta. Viikonloppuisin tarjolla on myös maistuva kotiruokalounas suoraan noutopöydästä.

Linjastolta tietenkin helpotusta myös kahvihampaan kolotukseen tai makeat Tazza-kaakaot, joista tarjolla myös perinteiset "rinneversiot". Herkutteluun rinneravintola tarjoaa myös maukkaita pullia tai makeisia. Ravintolan päivän aukioloajan löydät Etusivulta ja laajemmin Aukioloajoista.

Ravintolassa on 100 asiakaspaikkaa viihtyisässä ja modernissa ympäristössä, jonka nahkasohvilta avautuu upea näkymä suoraan Lumimaahan, Eturinteeseen sekä Snowparkkiin. Perheen pienimmille löytyy miellyttävä lasten puuhapaikka Minimaa, jossa voi leikkiä, piirtää, pelata tai sukeltaa pallomereen. Myös ilmainen langaton verkko on asiakkaiden käytössä.

urban kitchen ravintola laajis laajavuori jyväskylä
rinneravintola laajis

NOUTOPÖYTÄLOUNAS

Maistuva kotiruokalounas noutopöydästä on tarjolla viikonloppuisin klo 12-15.

Kotiruokalounaan hinta on 12€ / hlö, 5-10 -vuotiailla ikävuoden mukaan ja 4-vuotiaat ja alle syövät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Laajiksen kausikortilla hinta on 10€ / hlö.

Kotiruoan ollessa keittolounas, tällöin keittolounaan hinta on 8€ / hlö (sis. keiton, leivän ja levitteen, ruokajuomana mehu/vesi sekä kahvi/tee/kaakao).

LOUNASLISTA

16.3.2020 alkaen Laajiksen viikonlopun noutopöytäruokailu on talven osalta päättynyt. Keittiö kuitenkin palvelee päivittäin ja ruokalistat ovat nähtävissä täällä.

KAUSIKORTTIEDUT RINNERAVINTOLASSA

Laajiksen talvikausikortilla saa erilaisia etuja myös rinneravintolan puolelta. Kausikorttilaisten edut ovat henkilökohtaisia ja saatavilla voimassaolevaa kausikorttia näyttämällä.

- Kaakao 2,5€
- Kahvi/tee/kaakao ja päivän pulla yhteensä 3€
- Nakkilihis ja 0,33L limu yhteensä 5€
- Aamupala 6€ / hlö (norm. 8€ / hlö) *
- Brunssi 6€ / hlö (norm. 8€ / hlö) **
- Noutopöytäruokailu 10€ / hlö (norm. 12€)

* Laajiksen aamupala on tarjolla rinneravintolassa arkisin klo 6.30-10 ja viikonloppuisin / arkipyhinä klo 8-10.
** Brunssi on jatkettu aamupala, joka on tarjolla viikonloppuisin klo 10-12.

urban kitchen ravintola laajis laajavuori jyväskylä