Laajiksen rinneravintola on Laajavuoren ulkoilualueen sykkivä sydän

Laskit sitten rinteessä tai seikkailit puistossa, rinneravintolamme palveleekin monipuolisesti asiakkaita! Isompaan ja pienempään nälkään löytyy varmasti herkullinen vaihtoehto Urban Kitchenin listoilta.

Linjastolta tietenkin helpotusta myös kahvihampaan kolotukseen tai makeat Tazza-kaakaot, joista tarjolla myös perinteiset "rinneversiot". Herkutteluun rinneravintola tarjoaa myös maukkaita pullia tai makeisia. Kesäkaudella pakastealtaasta löytyy monipuolinen jäätelövalikoima tuuttien, puikkojen ja mehujäiden muodossa. Ravintolan päivän aukioloajan löydät Aukioloajat-sivulta.

Ravintolassa on 85 asiakaspaikkaa viihtyisässä ja modernissa ympäristössä, jonka nahkasohvilta avautuu upea näkymä suoraan Lumimaahan, Eturinteeseen sekä Snowparkkiin. Myös ilmainen langaton verkko on asiakkaiden käytössä.

urban kitchen ravintola laajis laajavuori jyväskylä
urban kitchen ravintola laajis laajavuori jyväskylä

UrbanKitchen

Laajiksen UrbanKitchen palvelee asiakkaita sesonkiaikoina aukioloaikojen mukaan. Menut vaihtuvat sesongeittain: kesäisin yleensä hieman kevyempää, mutta täyttävää ja talvisin tuttuja hampurilaisaterioita ja muita pikaruokia.

Kesäterassi

Kesäkaudella taukoa voi viettää myös uudistetulla kesäterassilla, josta on upeat näkymät suoraan Eturinteeseen! Nauti kesän herkuista ja virvokkeista terassilla tai aurinkotuoleissa. Terassi on savuton.