Laajiksen rinneravintola on Laajavuoren ulkoilualueen sykkivä sydän.
Rinteessä laskiessa tulee helposti nälkä ja rinneravintolamme palveleekin monipuolisesti laskijoita!
Isompaan ja pienempään nälkään löytyy varmasti herkullinen vaihtoehto Urban Kitchenin listoilta. Linjastolta tietenkin helpotusta myös kahvihampaan kolotukseen tai makeat Tazza-kaakaot, joista tarjolla myös perinteiset "rinneversiot". Herkutteluun rinneravintola tarjoaa myös maukkaita pullia tai makeisia. Ravintolan ajantasaiset aukioloajat löydät etusivulta.

Ravintolassa on 100 asiakaspaikkaa viihtyisässä ja modernissa ympäristössä, jonka nahkasohvilta avautuu upea näkymä suoraan Lastenmaahan, Eturinteeseen sekä Snowparkkiin. Perheen pienimmille löytyy miellyttävä lasten puuhapaikka Minimaa, jossa voi leikkiä, piirtää, pelata tai sukeltaa pallomereen. Myös ilmainen langaton verkko on asiakkaiden käytössä.

Ravintolassa saatavilla

Ravintolassa saatavilla pientä suolaista ja makeaa purtavaa, ranskalaisia ja burger-aterioita. Viikonloppuisin on saatavilla myös keittolounasta ja pitsaa. Keittolounaan hinta aikuiselta 8€ ja lapselta (11v ja alle) 5€ sisältäen päivän keiton, leivän ja mehun. Ravintolan uutuutena terveellinen kombucha-juoma Keuruun Ekokylän Kellaripanimolta 4,90€/plo.

Kausikorttietu
Kausikorttilaisille keittolounas 7€/aikuinen ja 4€/lapsi (11v ja alle). Alennus voimassa voimassaolevaa kausikorttia näyttämällä toistaiseksi.