Laajiksen rinneravintola on Laajavuoren ulkoilualueen sykkivä sydän

Rinteessä laskiessa tulee helposti nälkä ja rinneravintolamme palveleekin monipuolisesti laskijoita! Isompaan ja pienempään nälkään löytyy varmasti herkullinen vaihtoehto Urban Kitchenin listoilta.

Linjastolta tietenkin helpotusta myös kahvihampaan kolotukseen tai makeat Tazza-kaakaot, joista tarjolla myös perinteiset "rinneversiot". Herkutteluun rinneravintola tarjoaa myös maukkaita pullia tai makeisia. Ravintolan päivän aukioloajan löydät Aukioloajat-sivulta.

Ravintolassa on 85 asiakaspaikkaa viihtyisässä ja modernissa ympäristössä, jonka nahkasohvilta avautuu upea näkymä suoraan Lumimaahan, Eturinteeseen sekä Snowparkkiin. Myös ilmainen langaton verkko on asiakkaiden käytössä.

urban kitchen ravintola laajis laajavuori jyväskylä
rinneravintola laajis

RINNERAVINTOLAN KEITTOANNOKSET

Urban Kitchen -keittiön menuvalikoimaan ovat saapuneet herkulliset keittoannokset. Vaihtuvat annokset ovat maistuvia ja pitävät nälän loitolla.

Annoksen hinta on 8€ / hlö (kausikortilla 6€) ja se sisältää päivän keiton lisäksi minisämpylän ja annosmargariinin. Keittoannos on saatavilla klo 11-15, lisäksi hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 keittoannos on saatavilla päivittäin (klo 11-15).

Keittolista (muutokset mahdollisia)

28.2.-1.3.2021 - Kermainen kalakeitto

2.-3.3.2021 - Nakkikeitto

4.-5.3.2021 - Kasvissosekeitto

6.-7.3.2021 - Jauhelihakeitto

KAUSIKORTTIEDUT RINNERAVINTOLASSA

Laajiksen talvikausikortilla saa erilaisia etuja myös rinneravintolan puolelta. Kausikorttilaisten edut ovat henkilökohtaisia ja saatavilla voimassaolevaa kausikorttia näyttämällä.

Kauden 2020-21 kausikorttiedut rinneravintolassa:
toistaiseksi

* päivän pulla 1€ (norm. 2€)
* nakkilihis ja 0,3l juoma 5€ (norm. 6,5€)
* viikonloppuisin päivän keittoannos ja minisämpylä 6€ (norm. 8€)

Etuja päivitetään talvikauden aikana!

urban kitchen ravintola laajis laajavuori jyväskylä