E-fatbikella helppoja retkiä lähialueelle

Nyt Laajiksessa vuokrattavana KTM Macina Freeze E-fatbiket sekä Silverback S-Electro E-fatbiket.

Sähköläskipyörä soveltuu kaikille kuntotasosta riippumatta. Nämä laadukkaat pyörät ovat helppoja ja kevyitä ajettavia. Sähkömoottori avustaa polkemista ja pääset nauttimaan rennosti Jyväskylän maisemista. Pyörät sopivat niin tasaiselle pyörätielle kuin maastoajoonkin (ei kuitenkaan Bikeparkin hyppyreihin). Vuokrakalustossamme on molempien merkkien laaja kokovalikoima. Pienimmän S-kokoisen pyörän selkään riittää ajajalta n. 150cm pituus.

Vuokrahinta sisältää pyörävuokran ja kypärän. Lisäksi saat käyttöopastuksen sekä reittiehdotuksia Jyväskylän alueelle. Tarvittaessa myös ilman lisämaksua: lukon, ajovalon, juomapullon (pullotelinettä pyörissä ei valitettavasti ole), kännykkätaskun ohjaustankoon. Pyörävuokrauksen voi maksaa myös liikuntarahalla.

Pyörät sijaitsevat Laajiksessa. Lisämaksua vastaan toimitamme pyörät sovittuun paikkaan.

Vuokraa E-fatbike ja lähde omatoimiselle pyöräretkelle!

HUOM! Vuokrauksen varaamisen yhteydessä tulee täyttää VUOKRAUSSOPIMUS

efatbike sähköpyörä fatbike läskipyörä pyörävuokraus laajis laajavuori jyväskylä
talvipyöräily efatbike laajis laajavuori jyväskylä

Reitit

Laajavuoren lähimaastossa on monia mukavia ulkoilureittejä ja metsäpolkuja e-fatbikella ajettavaksi. Varsinaisia merkittyjä pyöräreittejä ei alueella ole, mutta isoimmat ulkoilupolut ovat viitoitettuja ja lähtöpisteissä on myös kartta.
Pyörän vuokrahintaan sisältyy omat reittiehdotuksemme Jyväskylän alueelle. Nämä pyöräreitit ovat suunniteltu e-fatbikeja ajatellen ja ne soveltuvat jokaiselle. Eri suunnille Jyväskylää sijoittuvat reitit ovat seurattavissa ilmaisesta Citynomadi-sovelluksesta omalla älypuhelimellasi. Reittien varrelle on merkitty pysähdyksen arvoisia nähtävyyksiä ja vierailukohteita.

Teemareitit:
* Järvimaisemien Vaajakoski
* Alvar Aalto ja Jyväskylän saaristo
* Jyväskylän järvien Mustaa Magiaa
* Laajavuoren laavut

Voit ladata applikaation Play Kaupasta tai iTunesista

Talvellakin e-fatbikeille löytyy oma reitti, jolla pääset mukavasti Laajavuoren takamaastoihin:
TALVIPYÖRÄILY

Paketit ryhmille

Ryhmille on saatavilla sopimuksen mukaan myös ohjaaja retkelle, jolloin päädytään varmasti ryhmän taitotasolle soveltuville reiteille ja voidaan nauttia ajamisesta. Räätälöimme ryhmille pyöräilypaketit sisältäen myös kokoustilat, ruokailut, saunat ja majoitukset. Valikoidut yhteistyökumppanimme löytyvät suoraan reittien varrelta.

Kysy tarjous opastetuista safareista ja tyky-päivistä:
Jani Sallinen - yritysmyynti
jani@laajis.fi
+358 447 276 919

efatbike pyörävuokraus laajis laajavuori jyväskylä
efatbike sähköpyörä fatbike läskipyörä pyörävuokraus laajis laajavuori jyväskylä

Vuokrausehdot

Pyörää vuokratessa tulee vakuudeksi jättää vuokraajan voimassaoleva henkilökortti. Pyörä tulee palauttaa siinä kunnossa kuin se oli vuokralle annettaessa. Vuokraaja on täydessä vastuussa pyörästä koko vuokra-ajan, kunnes se on luovutettu takaisin Laajikselle. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan pyörälle ja sen välineille aiheutetut vahingot sekä pyörästä kadonneet osat.

Vuokraaja on itse vastuussa itsestään ja aiheuttamistaan vahingoista. Vuokraajan tulee huolehtia vuokrapyörästä sekä toimia varovaisesti ja huolellisesti. Vuokraajan tulee noudattaa Suomessa voimassaolevia liikennesääntöjä. Vuokraaja vuokraa ja ajaa pyörällä omalla vastuullaan ja hänen tulee huolehtia itse omista voimassaolevista vakuutuksistaan.

Vuokrausta ennen tulee täyttää VUOKRAUSSOPIMUS.

Varaukset ja tiedustelut:

Pyörän vuokraus on helppoa. Sujuvan vuokrauksen voit varmistaa varaamalla etukäteen:
* sähköpostitse: info@laajis.fi
* soittamalla p. +358 400 114 157 (toimisto, arkisin klo 9-16) tai p. +358 207 436 437 (vuokraamo)

Ennakkoon varaamalla varmistat saatavuuden ja ajamaan lähteminen onnistuu kaikkien osalta sujuvasti. Sesonkiaikana myös Seikkailupuiston ruuhkat voivat hieman viivyttää liikkeellelähtöä.

efatbike sähköpyörä fatbike läskipyörä pyörävuokraus laajis laajavuori jyväskylä