Pyörävuokraus Jyväskylässä - E-fatbiket, e-MTBt, täysjousto-enduropyörät, alamäkipyörät ja -potkulaudat

efatbike sähköpyörä fatbike läskipyörä pyörävuokraus laajis laajavuori jyväskylä

AJANKOHTAISTA
* Pyörävuokraamo palvelee vuokraamon yhteydessä, sisäänkäynti alakerran ovesta rampin alta.

Huom! Muista vuokrauksen päätteeksi huuhdella pyörä pesupisteellä lenkin jälkeen. Jos sen sijaan toivot henkilökunnan hoitavan pyörien pesun, veloitamme siitä 5€ / pyörä (valitse tämä lisäpalvelu pyörää varatessasi).

Vuokraamon yhteystiedot:
+358 207 436 437 | vuokraamo@laajis.fi

HUIMAN HAUSKOJA HETKIÄ PYÖRÄN SELÄSSÄ!

Vuokraa sähköläskipyörä ja varaudu venyttämään poskia! Hymy on herkässä, kun polkaiset sähköavusteisella pyörällä ensimmäisen kerran. Vuokraamostamme löytyy myös lasten sähkömaastopyöriä, täysjousitettuja enduropyöriä, alamäkipyöriä ja -suojavarusteita, sähköpotkulautoja ja alamäkipotkulautoja. Enduropyöriä löytyy myös lapsille sopivia (135cm ylöspäin). Pyörävuokraus sisältää pyöräilykypärän ja tarvittaessa myös lukon, laturin ja lampun.

HINNAT JA VARAUKSET
Löydät vapaana olevat pyörät ja hinnat ONLINE-VUOKRAAMOSTAMME. Pyörävuokra maksetaan ennen vuokrauksen alkua joko online-vuokraamossa tai paikan päällä pyöriä noudettaessa. Vuokrauksen voit maksaa myös liikuntarahoilla (meille käy ePassi, Eazybreak, Smartum, Edenred). Valitse online-vuokraamossa maksu paikan päällä, mikäli maksat liikuntarahoilla.

Huom! Pyörän voi palauttaa sovittaessa myös aukioloaikojen jälkeen pyörävarastoomme. Ole myös yhteydessä, mikäli et löydä varausjärjestelmästä sopivaa aloitusaikaa. Ennakkoon varaamalla pystymme olemaan lähtö- ja luovutusajoissa joustavia. Ota yhteyttä vuokraamo@laajis.fi tai 0207 436 437.

E-FATBIKET

Tunturi eMAX 8000 e-fatbike
Jäykkärunkoinen, tehokkaalla moottorilla ja kestävällä akulla varustettu uutuuspyörä
Haibike Sduro Hardnine 6.0
Uudella Yamahan PW-ST -moottorilla varustettu virtaviivainen sähkömaastopyörä
Tunturi e260 lasten sähkömaastopyörät
Tällä maastopyörällä lapsetkin pääsevät nauttimaan vauhdikkaammasta maastoajosta ja kevyistä ylämäistä.

TULOSSA: Täysjousto eMTB Tunturi E275
Varsin ärhäkkä menopeli vaativaankin maastoajoon, varustettu tehokkaalla Shimanon 85 Nm sähkömoottorilla

ENDURO- JA ALAMÄKIPYÖRÄT

Ghost Riot AL Essential enduropyörä
Ghostin täysjoustoenduro vaativiin endurokierroksiin
Production Privée Shan Nº5 Classic -enduropyörä
Tämä metallirunkoinen täysjoustoinen uutuuspyörä soveltuu myös alamäkipyöräilyyn.
Specialized Status 160 -enduropyörä
Spessun status 160 alumiinirunkoinen täysjoustopyörä soveltuu niin maastoon kuin bikeparkiin
Commencal Furios Ride -alamäkipyörä
Alumiinirunkoinen täysjoustopyörä, joka on tehty erityisesti bikepark ajoon

Reitit

Laajavuoren lähimaastossa on monia mukavia ulkoilureittejä ja metsäpolkuja e-fatbikella ajettavaksi. Varsinaisia maastoon merkittyjä pyöräreittejä ei vielä alueella ole, mutta isoimmat ulkoilupolut ovat viitoitettuja ja lähtöpisteissä on myös kartta. Olemme suunnitelleet muutaman teemareitin Jyväskylän alueelle erityisesti e-fatbikeja ja e-maastopyöriä ajatellen ja ne soveltuvat jokaiselle vuokrapyöriemme sähköavustuksen ansiosta. Eri suunnille Jyväskylää lähtevät reitit löydät ilmaisesta Nomadi-sovelluksesta (myös verkossa: citynomadi.com). Reittien varrelle on merkitty pysähdyksen arvoisia nähtävyyksiä ja vierailukohteita.

Voimme erityisesti suositella jotain seuraavista monipuolisista reittivaihtoehdoista:
1. Elämysreitti: Jyväskylän järvet ja Musta Magia
Tämä reitti soveltuu vaikka koko perheelle, sillä tässä ei ole kiire ja reitti kulkee pääosin pyöräteillä. Nauti järvimaisemista omaan tahtiin, pysähdy Haukkalan lähteellä ja nauti Jyväskylän satamassa herkullista jäätelöä!
2a. Lyhyt maastoreitti: Laavulenkki
Laavulenkillä pääset nopeasti metsäluonnon siimekseen Laajavuoren takamaastoihin ja taukopaikkojakin löytyy laavujen muodossa. Mikä olisikaan parempaa retkipäivään kuin keväinen luonto ja tauko nuotion äärellä makkaraa paistaen.
2b. Pidempi maastoreitti
Pidemmällä maastoreitillä on hieman enemmän haastetta ja pääset kauemmas Laajavuoren takamaastoihin. Pilkkurilampia kiertäessä on mahdollista pysähtyä nuotiopaikalle järven rantaan. Lopussa pääset vielä kapuamaan Laajavuoren huipulle ihailemaan maisemia.
3. Maratonreitti: Kuntoilijan lenkki
Jos kaipaat kovempaa menoa ja tahdot saada sykkeet nousuun, niin haastava maratonreitti on juuri sinulle tehty!

Lisäksi Nomadi-sovelluksesta löytyy muitakin teemareittiehdotuksia.
* Järvimaisemien Vaajakoski
* Alvar Aalto ja Jyväskylän saaristo

Voit ladata applikaation Play Kaupasta tai iTunesista

Talvella e-fatbikeille löytyy oma talvimaastopyöräreitti, jolla pääset mukavasti Laajavuoren takamaastoihin. Katso lisää täältä

efatbike pyörävuokraus laajis laajavuori jyväskylä

Kuluturva

Suosittelemme pyörän vuokrauksen yhteyteen kuluturvaa (6€/vrk per e-fatbike ja 12€/vrk alamäkipyöräilyyn). Kuluturva kattaa välineille aiheutuneet vahingot vuokrauksen aikana. Kuluturva ei korvaa pyörän katoamista vai varkautta. Ilman kuluturvaa joudut korvaamaan aiheutuneet vauriot ja osat sekä huoltotyön osuuden täysimääräisesti.

Vuokrausehdot ja -ohjeet

Pyörää vuokratessa tulee vakuudeksi jättää vuokraajan voimassaoleva henkilökortti (ajokortti tai passi) tai vakuussumma. Pyörä tulee palauttaa siinä kunnossa kuin se oli vuokralle annettaessa. Vuokraaja on täydessä vastuussa pyörästä koko vuokra-ajan, kunnes se on luovutettu takaisin Laajikselle. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan pyörälle ja sen välineille aiheutetut vahingot sekä pyörästä kadonneet osat.

Luovutamme pyörät pestyinä ja huollettuna sekä desinfioimme kosketuskohdat. Pyörät noudetaan Laajiksesta. Osoitteemme on Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä. Annamme tarkemmat ohjeet varausvahvistuksen yhteydessä.

Muista palauttaa pyörä ja lisävarusteet sovittuna ajankohtana. Pyörä voi olla menossa seuraavalle käyttäjälle heti vuokra-aikasi jälkeen.

Talvipyöräily

Talvikaudella e-fatbikeille löytyy oma talvimaastopyöräreitti, jolla pääset mukavasti Laajavuoren takamaastoihin. Talvinen lumiränni on sopivan jännittävää ajettavaa ja e-fatbiken leveät renkaat kantavat uralla hieman pehmeämmilläkin keleillä.

talvipyöräily efatbike pyörävuokraus laajis laajavuori jyväskylä
talvipyöräily efatbike laajis laajavuori jyväskylä

Ohjaukset ja safarit

Ryhmille on saatavilla myös ohjattuja safareita, jolloin päädytään varmasti ryhmän taitotasolle soveltuville reiteille ja voitte keskittyä reittien etsimisen sijaan pyöräilystä nauttimiseen. Sähköavusteisten pyörien ansiosta kukaan ei jää porukassa jälkeen ja ainahan ryhmän innokkaimmilta pyöräilijöitä voidaan jättää akku pois matkasta.

Räätälöimme ryhmille pyöräilypaketit sisältäen myös kokoustilat, ruokailut, saunat ja majoitukset. Pyydä tarjous opastetuista safareista tai tyky-päivistä.

Varaukset ja tiedustelut
info@laajis.fi
Puh. +358 400 114 157