Parkkitiimi

Laajiksen parkkitiimi vastaa yhdessä rinnepäällikön kanssa siitä, että rinteillämme on laadukkaat, turvalliset ja monipuoliset parkit.

Leevi Hakonen
Laskuvälineet:  Line Blend, Burton Namedropper

Jyväskylästä kotoisin, Laajavuoressa lukuisia vuosia jo parkkia laskenut. Kolmas vuosi nyt parkkitiimissä meneillään. Suksihommissa mennyt jo vajaa 10 vuotta, mutta nyt iski inspiraatio alkaa lautailemaan.

Instagram: @leeouiromeo
Facebook: Jkl Freeze
Leffaprojekti (toissa vuodelta)

Jonas Kollanus
Laskuvälineet: Lauta (Stance: Regular, lauta: Burton Kilroy process 152, siteet: Burton Malavita, kengät: Celcius Nick Dirks)

24-vuotias nuorimies. Intohimona lumilautailu, kiinnostuksen kohteena paperikoneet. Vaihdoin neljästä kantista kahteen noin 10-11 vuotta sitten.

 

Samu Mikkonen
Laskuvälineet: Välineenä lauta, sponsseina Nitro Snowboards ja Elefant Snowboarding

Kahdeskymmenes vuosi varmaan lähtee nyt laudan päällä, ei pysy laskuissa enää mukana. Leffoja yms. edittejä tullut kuvailtua varmaan 8 vuotta nyt, viimeiset 4 vuotta aktiivisesti Snackbreakin kanssa, jossa edelleen vaikutan.

Instagram: @samubaba @snackbreaksnow
www.snackbreaksnow.com

Veikko Pirttinen
Laskuvälineet: Sukset ja lauta

22-vuotias. Laskuhommia tullut harrastettua noin 15 vuotta suksilla ja sen aikana kuvailtu kavereitten kanssa useampia laskupätkiä. Suksien lisäksi välillä tulee nykyään myös lautailtua. Punanen on hieno väri, pitsa hyvää ja reilit kivoja.

Niilo Böök
Laskuvälineet: sukset ja lumilauta

Mäenlaskua on tullut harrastettua Laajavuoren maisemissa noin 15 vuotta. Parkin puolella viimeiset 12 vuotta. Alkuun muutama talvi lumilaudalla, jonka jälkeen välineet vaihdettiin suksiin. Viime talvina lumilauta on kuitenkin tehnyt uuden paluun.

#laajis

#snowparklaajavuori

#wildwestlaajis