Tervetuloa Laajiksen hiihtokouluun!

Opetamme kaiken ikäisiä ja tasoisia lumilajien saloihin. Kursseja on tarjolla runsaasti lapsille ja aikuisille läpi talven. Opetusta löytyy laskettelun ja lumilautailun lisäksi maastohiihtoon ja telemarkkiin. Lisäksi järjestämme myös ratalaskukursseja ja freestyle-opetusta. Hiihtokouluun tullessa ei tarvitse olla mitään kokemusta ja meiltä voit vuokrata myös välineet. Kaikki opettajamme ovat käyneet hiihdonopettajakoulutuksen.

Suosittelemme varaamaan kurssin ja yksityisopetuksen etukäteen. Jos et löydä sopivia aikoja, ota yhteyttä hiihtokouluun.

Hiihtokoulun yhteystiedot
Puh. +358 207 436 437 (vuokraamo) | hiihtokoulu@laajis.fi

AJANKOHTAISTA
* Kauden 2022-23 kurssit nyt varattavissa. Kursseja tulee talven aikana lisää tarjolle.
* Hiihtokoulun maksuttomat sessarit viikonloppuisin ja lomasesonkeina Lumimaassa
klo 12-13. Muutokset mahdollisia.

hiihtokoulu210104-full-3

Hiihdokoulun opettajakoulutus
Laajiksessa kaudella 2022-23

Hiihdonopettajakoulutus Laajis järjestää Suomen Hiihtokeskusyhdistys Ry:n hiihdonopettajakursseja (opettaja 1 taso). Hiihtokoulun opettajakoulutus (alppi)– Lähiopetus tammikuussa 2023 (13.-15.1.2023 & 20.-22.1.2023)– Teoriaosuus starttaa joulukuussa 2022– Hinta:
talvi20-21_2400x1200-1

Kausikorttikampanja 2022-23

26.11.2022 Tehdään talvi -kausikorttikampanja talvikauden 2022-23 kausikorttien osalta on myyty loppuun! Laitoimme kuitenkin vielä rajatun lisäerän kausikortteja myyntiin hintaan 219€ / kpl. Kampanjan lisäerän
Edellinen
Seuraava

Varaa hiihtokoulun kurssit ja yksityistunnit kätevästi suoraan verkosta!

Hiihtokoulun yksityisopetus 50min

50€
– lisähenkilöt 25€ / hlö
– max. 5 hlöä / ryhmä

Hiihtokoulun yksityisopetus 100min85€
– lisähenkilöt 40€ / hlö
– max. 5 hlöä / ryhmä
KurssitAlk. 80€
– Katso kurssikohtaiset hinnat täältä
Kokeilukerrat ja klinikatAlk. 15€
– Katso kurssikohtaiset hinnat täältä

Hyvä tietää
hiihtokoulusta

Hiihtokoulun hintaan kuuluu hissinousut ja opetus. Välinevuokra ei sisälly hintaan, välineet opetuksen ajaksi on 12€ / opetuskerta.

Suosittelemme maksamaan opetuksen ja vuokravälineet verkossa varauksen yhteydessä. Mikäli maksua ei verkkokaupan kautta pysty tekemään, käy suorittamassa maksu vuokraamossa ennen opetuksen alkua. 

Suosittelemme tulemaan paikalle 30min ennen tunnin alkua. Tärkeintä on että tulet hyvissä ajoin paikalle, etenkin jos tarvitset vuokravälineitä. Opetustunnit alkavat sovittuna ajankohtana ja seuraava tunti saattaa opettajalla startata heti perään. Ole valmiina tunnille välineet säädettyinä ennen opetuksen aloitusajankohtaa. Lasten kannattaa käydä vessassa ennen kurssia ettei hätä yllätä rinteessä. Vuokraamo aukeaa aamulla puoli tuntia ennen kurssien alkua.

Hiihtokoulun tunnit aloitetaan suoraan ulkoa, eturinteen ala-aseman edustalta, Werneri-beachflagin läheisyydestä. Vuokraamosta neuvomme tarvittaessa aloituspaikan. Opettajamme tunnistat Hiihtokoulun logolla varustetusta takista tai liivistä.

Hiihtokoulussamme ei ole säävarausta tai pakkasrajaa. Pukeuduthan sääolosuhteet huomioiden. Oikein pukeutuneina laskettelemme joka säällä. Kovimmilla pakkasilla (-20C) nuorempien lasten kurssit ja tunnit saatetaan siirtää. Laitamme tällöin viestiä aina henkilökohtaisesti sähköpostilla. Varmistathan siis että varauksen yhteydessä saamme yhteystietonne ja että viestimme eivät mene roskaposteihin.