hiihtokeskus laajis laajavuori jyväskylä

PÄÄSIÄINEN "KESKELLÄ" KAUPUNKIA!

Miksi lähteä merta edemmäs kalaan, sillä jo Keski-Suomen korkeudella voit viettää mahtavan pääsiäisen laskuloman! Tule nauttimaan pääsiäisestä Jyväskylään, keskelle Keski-Suomea - ja keskelle kaupunkia!

Laajis on aito kaupunkikeskus - vain 4km päässä Jyväskylän keskustasta. Paikallisliikenteen bussi nro 25 tuo laskettelijat suoraan ala-asemalle keskustan hotelleista. Ja toisinpäin: keskustan palvelut ovat todella lähellä Laajista!

Ota ilo irti mahtavasta talvesta ja tule nauttimaan kevään parhaista laskukeleistä Laajikseen!

PÄÄSIÄINEN LAAJIKSESSA

Pääsiäisenä nautitaan tärkeistä talven perusasioista ja keväästä!

Laajiksen monipuoliset rinteet ovat nyt huippukunnossa - voit laskea pitkää käännöstä leveillä Etu- ja Takarinteillä tai nauttia haastavammista profiileista luonnonlumirinteillä. Lasten ja aloittelijoiden alue Lumimaa tarjoaa sopivan loivat rinteet laskutaitojen harjoitteluun ennen isompiin mäkiin siirtymistä. Snowparkeissa on sopivan haastavaa laskettavaa kaikentasoisille laskijoille ihan pikkunokista pitkiin reileihin ja isoihin bokseihin. Kokeile myös tämän talven uutuutta - mutkittelevaa ja kumpuilevaa krossirataa Auriksessa.

Loma Laajiksessa ei tarvitse olla pelkkää rinne-elämää, vaan tarjolla on tietenkin monia muitakin talviaktiviteetteja. Laajavuoren alueella risteilee laaja hiihtolatuverkosto, jolta löytyy vaihtelevia reittejä koko perheelle. Suksien sijaan alle voi ottaa myös pyörän ja käydä rullailemassa ympäri Laajavuoren talvipyöräilyreitin, joka sisältää haasteita varmasti myös kokeneemmallekin kuskille. Oman polun kulkijoille Laajavuoren metsät tarjoavat mainiot mahdollisuudet lumikenkäilyyn; täällä pääset karkuun kaupungin kiirettä. Koko perheen retki on mahdollista patikoida myös luontopolulla, jonka varrella on sopivasti parikin laavua taukojen viettämiseen.

Jos saavut kauempaa, niin majoittuminen on mahdollista aivan keskuksen ytimessä, rinteiden juurella. Laajiksen Outdoor Hostelissa yövyt siisteissä huoneissa edullisesti. Matkailuauton tai -vaunun omistaja taas voi pysäköidä Laajis Urban Caravan -leirintäalueellemme, joka sekin on aivan aktiviteettien äärellä.

Aktiviteettien lomassa saattaa nälkä yllättää, jolloin Laajiksen rinneravintola tarjoaa pelastuksen takeawayn muodossa! Pääsiäisenä pe-ma rinneravintola on avoinna klo 10-18 ja keittiöstä on saatavilla ruokaa takeawayna klo 11-17. Voit tilata tuhdimpia aterioita Urban Kitchen -listaltamme. Etenkin pizzat ovat huippuherkullisia! Toki pienemmätkin eväät löytyvät - maukkaat munkit ja kuuma kaakao maistuvat vieläkin paremmilta ulkona taukopaikoilla, kevätauringon paisteessa. Omien rinne-eväiden valmistaminen ja nauttiminen onnistuu hienosti Lumimaan Laavulla tai jollain nuotiopaikoistamme: Lumimaassa, Eturinteen huipulla tai Takarinteen laavulla.

hiihtokoulu laajis laajavuori jyväskylä

RINNETAIDOT HALTUUN HIIHTOKOULUSSA

Mikäpä olisikaan parempi aika oppia taitavaksi laskettelussa tai lautailussa kuin lomalla? Hiihtokoulumme tarjoaa kursseja kaikille taitotasoille suksilla sekä laudalla pääsiäisen aikana, katso lisää kurssien aikatauluista. Voit tietenkin varata tehokkaan yksityistunninkin, jolloin opissa edetään juuri sinun tahdissasi. Lisää Laajiksen hiihtokoulusta. Tarjoamme yksityistunteja myös maastohiihtoon, jos kaipaat kohennusta hiihtotekniikkaasi.

Pienillä vinkeillä alkuun? Laajiksen Hiihtokoulu järjestää tuttuja Lumimaan sessareita, joissa on mahdollista saada hieman opastusta laskemiseen ja tietoa miten rinnetaitoja voisi parhaiten kehittää. Käy siis rohkeasti hiihtokoulun open puheille ja hyödynnä vinkit. Lumimaan sessarit pääsiäisenä Lumimaan alueella klo 12-13.

MAJOITU MUKAVASTI

Myös pääsiäisenä voit majoittua edullisesti! Laajis tarjoaa talvikauden loppuun asti viikonloppujen majoituspakettia, johon sisältyy 2 yön majoitus ja 3 päivän rinneliput, vain 99€/hlö (varaus min. 2 henkilölle). Tarjouksen yhteydessä voit hyödyntää myös muita rahanarvoisia etuja. Lisätiedot majoitustarjouksesta

Laajiksen Outdoor Hostel on todellinen ski-in/ski-out-hostel, rinteeseen pääset suoraan hostellin sivuovelta ja latu kulkee vielä lähempänä. Lue lisää Outdoor Hostelistamme.

hostelli laajis laajavuori jyväskylä majoitus

ELÄMÄÄ RINTEIDEN ULKOPUOLELLA

Jos kaipaat tekemistä myös rinteiden ulkopuolelle, niin Laajiksessa sekin käy helposti! Latuverkosto Laajavuoren alueella on kattava ja tarvittaessa vuokraamostamme löytyy myös laadukkaita maastohiihtovälineitä, joilla hiihtokin maistuu mukavammalta. Tarkemmin vuokraamosta.

Kun kaipaat haasteita kahdella pyörällä, niin Laajavuoren talvipyöräilyreitillä niitä on mahdollista saavuttaa. Reitti on pääosin helppoa rullailua, mutta sisältää myös hieman haastavampia kohtia ollen mielenkiintoinen myös kokeneemmallekin pyöräilijälle. Parhaiten reitille soveltuu läskipyörä ja vuokraamomme sähköavusteiset versiot tekevät menosta vieläkin mukavampaa. Jos huollettu reitti ei tunnu riittävältä haasteelta, niin lähialueen metsissä risteilee tiivis polkuverkosto, joka pysyy talvisinkin avoinna, eli ajettavaa varmasti löytyy Jyväskylästä. Lisää talvipyöräreitistämme.

Etkö halua rajoittua vain ajetuille reiteille ja kävellyille poluille? Vuokraa meiltä lumikengät ja pääset täysin kulkemattomiinkin maastoihin rauhoittumaan kuusikon keskelle. Alueen metsissä on valtavasti mielenkiintoisia paikkoja, joihin on talvisin mahdollista päästä vain hankia pitkin. Koita tällä kertaa siis lumikenkäilyä!

NAUTI MYÖS LASKUTAUOLLA

Hienoon rinnepäivään kuuluu tietenkin tauot: kuumia juomia, kylmiä juomia, pientä purtavaa tai täyttäviä aterioita! Laajiksen rinneravintola palvelee monipuolisesti pääsiäisenä takeawayn muodossa - voit nauttia keväisessä ulkoilmassa kaakaon ja maukkaan munkin, herkullisen burgerin tai tuhdin pizzan. Lue lisää rinneravintolasta.

Makkaraakin Laajiksessa pääsee käristämään - Lumimaassa sijaitsevassa Laavussa on oikea kotakeittiö ja sen lisäksi nuotiopaikkoja on ulkona Laavun vieressä, ylhäällä Domen vierellä ja Takarinteellä oma tulisijan ympäri kaartuva laavu. Jos omat makkarat unohtui kotiin, voit ostaa paketin ravintolasta ja laskea mukavimmalle nuotiopaikalle grillaamaan ne juuri sopivan kypsiksi.