MAJOITUS

Outdoor Hostel

Edullista majoitusta ilmaisella parkkipaikalla!

Outdoor Hostel

Tervetuloa majoittumaan

Hostellimme on suosittu niin ulkoilmaihmisten kuin työmatkalaisten keskuudessa, jotka arvostavat mahdollisuuksia päästä liikkumaan luonnon ääreen ja lenkkipoluille suoraan hostellin pihasta.

Laajikseen on helppo saapua omalla autolla tai julkisella liikenteellä ja alueelta löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Hostellista löydät yhteiskeittiön ja oleskelutilan, saunan, peusutuvan sekä ilmaisen langattoman netin.

Huomioittehan, että veloitamme 10€ hintaisen päivystyslisän majoitushinnan lisäksi, mikäli saavutte majoittumaan ilman etukäteisvarausta vastaanoton ollessa kiinni. Suosittelemme siis tekemään etukäteisvarauksen majoitukseen.

Osoite: Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä

Vastaanoton yhteystiedot
puh. +358 207 436 436 | laajis@laajis.fi

HUONEET

Hostellissamme on yhteensä 29 huonetta (2-4 hengen huoneita) ja yhteensä 79 vuodepaikkaa. Yhdessä huoneista löytyy oma suihku ja WC. Muita huoneita varten suihkut ja wc-tilat sijaitsevat käytävillä, miehille ja naisille omansa. Jokaisesta huoneesta löytyy vesipiste ja lavuaari. Huoneiden varustetaso vaihtelee, huoneista löytyy oma jääkaappi ja televisio.

Kaikkiin Outdoor Hostelin huoneisiin kuuluu saunan, pesutuvan ja yhteisen keittiön käyttömahdollisuus. Yhteiskeittiöstä löytyy mm. astioita, kahvinkeitin, jääkaappi ja mikro, joten ruoan valmistus on helppoa.

Meiltä löytyy myös lemmikkieläinhuoneita, mikäli matkustat eläimen kanssa. Lemmikkieläinmaksu on 15€ / yö (lisätään huonehintaan erikseen).

Alueelta löytyy myös eläinten kanssa matkustavia varten caravan-alue. Eläimet eivät ole sallittuja caravan-alueen huoltorakennuksessa.

Kahden hengen huoneEdullinen huone lähellä Jyväskylän keskustaa. Huoneesta löytyy kaksi sänkyä, vesipiste, puhtaat lakanat ja pyyhkeet sekä säilytystilaa vaatteille ja tavaroille
Neljän hengen huoneHyvä vaihtoehto perheelle, huoneessa neljä sänkyä. Huoneesta löytyvät puhtaat lakanat ja pyyhkeet, vesipiste, televisio sekä säilytystila vaatteille ja tavaroille.
PerhehuoneTilava huone koko perheelle omalla suihkulla ja vessalla. Huone on räätälöitävissä 3-5 henkilölle. Huoneesta löytyvät puhtaat lakanat ja pyyhkeet sekä televisio ja minijääkaappi.

Tietoa hostellista

Laajavuoressa ei tarvitse jäädä huoneeseen makaamaan! Toki sekin on sallittua, mutta alueelta löytyy suoraan hostellin ulko-ovelta upeat ulkoilumaastot ja runsaasti erilaisia aktiviteetteja.

Aamupala ei sisälly enää Laajiksen huonehintoihin. Aamupala- ja iltapalapussit ovat mahdollista tilata erikseen etukäteen, jolloin ne toimitetaan huoneen jääkaappiin. Tilaukset tehdään vastaanoton kautta vähintään vuorokautta ennen saapumista esimerkiksi puhelimitse. Majoittujien käytössä on myös yhteiskeittiö.

* yhteiskeittiö ja TV-takkahuone 2. kerroksessa.
* päivittäin iltasauna (poikkeukset mahdollisia)
* pyykkitupa (2 x 1€ maksulla), kuivaushuone ja silityslauta
* pihassa runsaasti ilmaista parkkitilaa (tilaa henkilöautoista yhdistelmärekkoihin)
* ilmainen Wi-Fi -yhteys
* kirjanvaihtopiste 
* lautapelejä lainaksi 
* e-fatbiket, maastopyörät ja sup-laudat vuokrattavaksi (erillistä maksua vastaan)

* 24/7 kameravalvottu pyörävarasto majoittujien omille pyörille
* pyöränpesupaikka bikeparkin aukioloaikoina
* pyörävuokraamo (efatbiket, täysjoustopyörät, alamäkipyörät ja varusteet)
* apuja pyörän pieneen huoltoon vuokraamon aukioloaikoina (voit ostaa sisäkumeja, lainata pumppua, yms.)
* ohjattuja viikkolenkkejä Laajavuoren maastossa
* alamäkipyöräkursseja ja -opetusta

Laajiksen pihalta lähtee monipuoliset ulkoilumaastot ja maastopyöräilyreitit. Kysy henkilökunnaltamme pyörävuokraamosta lisää.

Outdoor Hostel

Ilmainen parkkipaikka

Laajavuoreen pääsee helposti niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Alueella runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Vastaanotto sijaitsee Laajiksen rinneravintolassa.

Katuosoite
Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä