Hostellimajoitusta lähellä Jyväskylän keskustaa

Tervetuloa yöpymään Laajikseen Laajavuoren juurelle, vain 4 kilometrin päähän Jyväskylän keskustasta ja 19km Jyväskylän Tikkakosken lentokentältä. Hostellimme on edullinen majoitusvaihtoehto Jyväskylässä olitpa sitten virkistyslomalla, liikematkalla tai vaikkapa urheiluseuran kanssa pelireissulla. Hostellista löytyy myös lemmikkieläinhuoneita eläinten kanssa matkustaville (lisämaksu).

Hostellimme on suosittu niin ulkoilmaihmisten kuin työmatkalaisten keskuudessa, jotka arvostavat mahdollisuuksia päästä liikkumaan luonnon ääreen ja lenkkipoluille suoraan hostellin pihasta. Jyväskylän kaupungin palveluista ja yöelämästä pääset nauttimaan helposti paikallisliikenteen bussilla nro 25. Palokan kauppakeskus on vain parin kilometrin päässä. Kaikki kaupungin palvelut löytyvät läheltä.

Huomioittehan, että veloitamme 10€ hintaisen päivystyslisän majoitushinnan lisäksi, mikäli saavutte majoittumaan ilman etukäteisvarausta vastaanoton ollessa kiinni. Suosittelemme siis tekemään etukäteisvarauksen majoitukseen.

Osoite: Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä

Vastaanoton yhteystiedot
puh. +358 207 436 436
email laajis@laajis.fi

Saapumisohjeet | Aukioloajat

kausikortti laajis laajavuori jyväskylä
hostelli laajis laajavuori jyväskylä majoitus

Huoneet

Hostellissamme on yhteensä 29 huonetta (2-4 hengen huoneita) ja yhteensä 79 vuodepaikkaa. Yhdessä huoneista löytyy oma suihku ja WC. Muita huoneita varten suihkut ja wc-tilat sijaitsevat käytävillä, miehille ja naisille omansa. Jokaisesta huoneesta löytyy vesipiste ja lavuaari. Huoneiden varustetaso vaihtelee, huoneista löytyy oma jääkaappi ja televisio.

Kaikkiin Outdoor Hostelin huoneisiin kuuluu saunan, pesutuvan ja yhteisen keittiön käyttömahdollisuus. Yhteiskeittiöstä löytyy mm. astioita, kahvinkeitin, jääkaappi ja mikro, joten ruoan valmistus on helppoa.

Meiltä löytyy myös lemmikkieläinhuoneita, mikäli matkustat eläimen kanssa. Lemmikkieläinmaksu on 15€ / yö (lisätään huonehintaan erikseen).

Alueelta löytyy myös eläinten kanssa matkustavia varten caravan-alue. Eläimet eivät ole sallittuja caravan-alueen huoltorakennuksessa.

Kahden hengen huone

Edullinen huone lähellä Jyväskylän keskustaa. Huoneesta löytyy vesipiste, puhtaat lakanat ja pyyhkeet sekä säilytystilaa vaatteille ja tavaroille.

Neljän hengen huone

Edullinen majoitusvaihtoehto koko perheelle lähellä Jyväskylän keskustaa. Huoneesta löytyvät puhtaat lakanat ja pyyhkeet, vesipiste, televisio sekä säilytystila vaatteille ja tavaroille.

Perhehuone

Tilava huone koko perheelle omalla suihkulla ja vessalla. Huone on räätälöitävissä 3-5 henkilölle. Huoneesta löytyvät puhtaat lakanat ja pyyhkeet sekä televisio ja minijääkaappi.

Palvelut pyöräilijöille

Laajiksesta löytyy seuraavat palvelut pyöräilijöiden käyttöön
* 24/7 kameravalvottu pyörävarasto majoittujien omille pyörille
* pyöränpesupaikka bikeparkin aukioloaikoina
* pyörävuokraamo (efatbiket, täysjoustopyörät, alamäkipyörät ja varusteet)
* apuja pyörän pieneen huoltoon vuokraamon aukioloaikoina (voit ostaa sisäkumeja, lainata pumppua, yms.)
* ohjattuja viikkolenkkejä Laajavuoren maastossa
* alamäkipyöräkursseja ja -opetusta

Laajiksen pihalta lähtee monipuoliset ulkoilumaastot ja maastopyöräilyreitit. Kysy henkilökunnaltamme pyörävuokraamosta lisää. Tai katso lisätietoja täältä.

Hostellin palvelut

Hostellin yhteydessä palvelee Urban Kitchen -rinneravintola (aukioloajat vaihtelevat sesongin mukaan).

Aamupala ei sisälly enää Laajiksen huonehintoihin. Aamupalapussit ovat mahdollista tilata erikseen etukäteen, jolloin ne toimitetaan huoneen jääkaappiin. Aamupalapussin hinta on 8€ / hlö / aamu ja se sisältää täytetyn leivän, jogurtin, hedelmän, annospikapuuron ja tuoremehun. Myös iltapalapussi on mahdollista tilata toimitettuna huoneen jääkaappiin (sisältö sama kuin aamupalapussissa, hinta 8€ / hlö / ilta). Aamupala- ja iltapalapussit tulee tilata vähintään päivää ennen saapumista. Tilaukset tehdään joko puhelimitse puh. 0207 436 436 tai sähköpostilla laajis@laajis.fi.

Ajankohtaiset aukioloajat

Hostellistamme löytyy mm.:
* yhteiskeittiö ja TV-takkahuone 2. kerroksessa.
* päivittäin iltasauna (poikkeukset mahdollisia)
* pyykkitupa (2€ maksulla), kuivaushuone ja silityslauta
* pihassa runsaasti ilmaista parkkitilaa (tilaa henkilöautoista yhdistelmärekkoihin)
* ilmainen Wi-Fi -yhteys
* kirjanvaihtopiste (muistathan antaa kirjan myös vaihdossa!)
* lautapelejä lainaksi (palautathan pelit takaisin paikoilleen)
* e-fatbiket, maastopyörät ja sähköskootterit vuokrattavaksi (erillistä maksua vastaan)

Katso ajankohtaaiset edut ja tarjoukset majoittujille Tarjoukset-sivulta

Alueen aktiviteetit

Laajavuoressa ei tarvitse jäädä huoneeseen makaamaan! Toki sekin on sallittua, mutta alueelta löytyy suoraan hostellin ulko-ovelta upeat ulkoilumaastot ja runsaasti erilaisia aktiviteetteja.

Hostellimme tarjoaa ski-in/ski-out-yhteyden Laajavuoren hiihtokeskuksen rinteille. Kesällä Seikkailupuisto ja frisbeegolf-radat lähtevät aivan hostellin edustalta. Kylpylä on 400 metrin päässä, jos haluat rentoutua raskaan päivän päätteeksi. Meiltä löytyy myös e-fatbikevuokrausta. Vieressä sijaitsevalta Vuorilammelta löytyy uimapaikka ja ryhmille tilattavissa oleva savusauna.

Talviaktiviteetit:
* Laskettelurinteet
* Valaistut hiihtoladut sekä ensilumenlatu
* Lumimaa (lasten talviaktiviteetit)
* Snowparkit
* Lumikenkäily
* Luontopolku ja laavut
* Hiihtokoulu

Kesäaktiviteetit:
* Seikkailupuisto
* Bikepark
* Alamäkipotkulaudat
* Frisbeegolf-radat
* Pyörä- ja sähköskootterivuokraus
* Vuorilammen virkistäytymispaikka
* Luontopolku ja laavut
* Laajavuoren maastot ja ulkoilureitit

Talvikauden ulkopuolella Kipinä Personal Training Studio järjestää alueella myös ulkotreenejä. Kysy lisää ja tule mukaan treenaamaan vaikka työpäivän päätteeksi!