Helppoa majoitusta sopuhintaan Jyväskylässä - mukavuudesta tinkimättä!

Outdoor Hostel Laajis

Outdoor Hostel Laajis tarjoaa edullista ski-in/ski-out majoitusta rinteiden, latujen, pyöräilyreittien ja ulkoilma-aktiviteettien juurella. Hostellista löytyy kahden ja neljän hengen huoneita, missä jaetut suihkut ja wc-tilat sijaitsevat käytävillä, huoneen välittömässä läheisyydessä. Yksi huoneistamme on varustettu omalla suihkulla ja WC:llä, joka soveltuu 3-5 hengelle. Kaikissa huoneissamme on laadukkaat vuoteet, oma jääkaappi, TV ja ilmainen WiFi. Hostellissa on lisäksi käytössä hyvin varusteltu yhteiskeittiö sekä sauna. Hostellin pesutupa ja kuivaushuone palvelee niin aktiivisia liikkujia kuin työmatkalaisia. Mjoitusasiakkaita varten on pyöräsäilytystä varten oma kameravalvottu ja lukittava varastotila 24h pääsyllä.

Huom! Tällä hetkellä hostellin aamupalaa ei ole tarjolla johtuen koronaepidemiasta. Omatoimisen aamupalan laittaminen onnistuu kätevästi yhteiskeittiössä.

Lisätietoa | Ryhmävaraukset

hostelli laajis laajavuori jyväskylä majoitus
caravan laajis laajavuori jyväskylä

Laajis Urban Caravan

Laajavuoren leirintäalue, Laajis Urban Caravan, sijaitsee heti Laajavuoren rinteiden juurella helppojen yhteyksien päässä Jyväskylän keskustasta. Karavaanialueeltamme löytyy 80 vaunupaikkaa omalla sähköpistokkeella, telttapaikkoja ja viihtyisät suihku- ja saunatilat sekä yhteiskeittiö oleskelutiloineen. Huoltotilojen siisteys on meille sydämen asia ja olemmekin saaneet siitä runsaasti kiitosta. Lisäksi alueella on kattavat oheispalvelut aamupalasta kylpylähotelliin ja lukuisiin aktiviteetteihin. Laajiksen hostellin tiloista löytyy pyykkitupa myös karavaanareiden käyttöön. Karavaanarit ovat luonnollisesti liikkuvaista porukkaa ja etukäteen on vaikea usein sanoa missä seuraavan yön pysähdys tehdään. Vaikka suosittelemmekin tekemään varauksen etukäteen, olemme kehittäneet palveluamme jatkuvasti ja pyrimme palvelemaan karavaanarit ympäri vuorokauden. Tarkemmat ohjeet löydät saapuessasi alueeltamme karavaanialueen portilta.

Lisätietoa | Hinnasto

Onlinevarauksissa valitse majoittujien lukumääräksi yksi henkilö, niin näet vapaat karavaanipaikat.

Vastaanotto ja saapumisohjeet

SISÄÄNPÄÄSY VASTAANOTON OLLESSA SULJETTU
Saat meiltä saapumista edeltävänä päivänä sähköpostiisi saapumisohjeet ja ovikoodin. Tarkista myös roskapostikansiosi, jollet löydä viestiämme. Lähetämme lisäksi ohjeet tekstiviestillä saapumispäivänä, mikäli varauksen yhteydessä olet antanut puhelinnumerosi. HUOM! Booking.com kautta tehdyissä varauksissä PIN-koodi EI ole ovikoodi.

MAJOITTUMINEN ILMAN ENNAKKOVARAUSTA
Mikäli saavut alueelle ilman etukäteisvarausta ja vastaanottomme on kiinni, soita vastaanoton numeroon. Palvelemme usein myös etänä vastaanoton ollessa suljettu. Mikäli vastaanoton numero ei vastaa, soita 24h palvelunumeroomme, minkä löydät alueelta. Suosittelemme aina etukäteisvarauksen tekemistä myös karavaanareille, jotta voimme varmistaa saatavuuden ja edullisimman hinnan.

Huomioittehan, että veloitamme 10€ hintaisen päivystyslisän majoitushinnan lisäksi, mikäli saavutte majoittumaan ilman etukäteisvarausta vastaanoton ollessa kiinni. Suosittelemme siis tekemään etukäteisvarauksen majoitukseen.

SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN
Kirjautuminen sisään | Check-in: klo 14.00 alkaen
Hostel - Kirjautuminen ulos | Check-out: klo 11.00 mennessä
Caravan - Kirjautuminen ulos | Check-out: klo 15.00 mennessä

VASTAANOTTO
Vastaanotto sijaitsee ravintolan yhteydessä. Katso alueen kartta alempaa.

Osoite: Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä
Vastaanoton yhteystiedot: laajis@laajis.fi | +358 207 436 436

Vastaanoton aukioloajat

Ryhmämajoitus

Jos olet liikkeellä vähintään kymmenen hengen porukalla, kannattaa sinun olla meihin suoraan yhteydessä heti varausvaiheessa ja mielellään mahdollisimman aikaisin. Tarjoamme ryhmille alennettuja hintoja sekä tiettyjä erityisjärjestelyjä ja palveluita. Haluamme taata että vierailunne sujuu vaivattomasti varauksesta lähtöön saakka.

Ryhmämajoitus vaatii koko henkilökunnalta, myynnistä asiakaspalveluun, niin joustavuutta kuin mukautumiskykyä. Olemme panostaneet ryhmämajoitukseen ja kehitämme palveluitamme tällä alueella jatkuvasti. Voimme aamiaisen lisäksi järjestää kaikki toivomanne ruokailut hostellilla tai avustaa muussa matkaanne liittyvässä ohjelmassa. Olemme verkostoituneet vahvasti Jyväskylän alueen muihin toimijoihin ja kauttamme löytyy usein edullisempia hintoja erilaisiin palveluihin.

Saamme jatkuvasti positiivista palautetta luonamme yöpyneiltä ryhmiltä. Meillä käy paljon urheiluseuroja, seurajoukkueita, kouluryhmiä, leirikouluja, yhdistyksiä, vaihto-oppilasryhmiä, matkanjärjestäjiä, polttariväkeä, bändejä, festariporukoita ja monenlaisia muita ryhmiä. Jokaisella ryhmällä on omat erikoistarpeensa, jotka otamme aina parhaamme mukaan huomioon. Kysy rohkeasti lisää!

VARAA VAIVATTOMASTI
Ryhmävaraus sekä hostelli- että karavaanipuolelle onnistuu parhaiten ottamalla yhteyttä toimistoomme:
info@laajis.fi | +358 400 114 157

Special Olympics -valmennusryhmä

Special Olympics -valmennusryhmä on ollut Laajiksessa majoittumassa talvikaudella 2019-20 kahteen otteeseen. Alkutalven lumileiri varmistettiin Laajiksessa säilölumella sekä rinteen että latujen puolella. Ryhmä vieraili myös toisen kerran helmikuussa ja seuraavan vuoden leiritkin ovat jo varattuna. Ryhmä hyödynsi lumileirillä myös Laajiksen ruokailupalveluita. Kiitos Laajiksen puolesta upealle porukalle!

"Laajiksen Hostellissa otetaan ryhmät vastaa ihan kuin yksittäiset matkailijat. Toiveita kuunnellaan ja toiveita toteutetaan. Turvallinen ja kotoisa tunnelma! Palvelu pelaa 24/7"
- Virpi Mikkola, ryhmän valmentaja