RUOKA

Rinneravintola

Laajavuoren ulkoilualueen sykkivä sydän

Ajankohtaista

Talvikausi alkaa pe 25.11.2022 ja näin ollen myös rinneravintola palvelee asiakkaita rinteiden ollessa auki. Kaikki aukioloajat näet täältä (katso poikkeukset alta).

Keittiö on avoinna alkukaudesta viikonloppuisin (la-su) klo 12-16 alkukauden minimenun muodossa.

Poikkeukset

– Pe 25.11.2022 ravintola on kiinni yksityistilaisuuden vuoksi.

– Pe 9.12.2022 ravintola on kiinni yksityistilaisuuden vuoksi.

Rinneravintola

Tervetuloa rinneravintolaan

Laskit sitten rinteessä tai seikkailit puistossa, rinneravintolamme palveleekin monipuolisesti asiakkaita! Isompaan ja pienempään nälkään löytyy varmasti herkullinen vaihtoehto Urban Kitchenin listoilta.

Linjastolta tietenkin helpotusta myös kahvihampaan kolotukseen tai makeat Tazza-kaakaot, joista tarjolla myös perinteiset "rinneversiot". Herkutteluun rinneravintola tarjoaa myös maukkaita pullia tai makeisia. Kesäkaudella pakastealtaasta löytyy monipuolinen jäätelövalikoima tuuttien, puikkojen ja mehujäiden muodossa.

Ravintolan asiakaspaikat ovat viihtyisässä ja modernissa ympäristössä, jonka nahkasohvilta avautuu upea näkymä suoraan Lumimaahan, Eturinteeseen sekä Snowparkkiin. Myös ilmainen langaton verkko on asiakkaiden käytössä.

Rinneravintolan ja keittiön aukioloajat vaihtelevat sesongin mukaan, tarkista etusivulta ajankohtaiset aukioloajat.

Rinneravintola

UrbanKitchen

Laajiksen UrbanKitchen -keittiö palvelee asiakkaita sesonkiaikoina aukioloaikojen mukaan rinneravintolan yhteydessä. Menut vaihtuvat sesongeittain: kesäisin yleensä hieman kevyempää, mutta täyttävää ja talvisin tuttuja hampurilaisaterioita ja muita pikaruokia.

Muutokset mahdollisia.