Laskettelu

Lumimaa

Lapsiperheille ja aloittelijoille

Lumimaa

Ajankohtaista Lumimaassa

Lumimaan kausi on täydessä käynnissä! Avoinna ovat matto- ja sompahissi sekä pulkkamäki. Sompahissin vasemmalle puolelle on rakennettu kaudelle 2021-22 junnuparkki, johon pääsee helposti sompahissillä. Eturinteen laavutupa sijaitsee metsäpuiston kupeessa rinteen puolivälissä, Lumimaan laavu puolestaan mattohissin yläpäässä. Laavut soveltuvat loistavasti taukopaikoiksi!

Lumimaa

Hinnasto

Lumimaan hinnat Päivälippu
Koko lumimaa 10€
Vain pulkkamäki 3€
Ei-laskevat valvojat lasten seurassa  0€
Lumimaan kausikortti 99€

Pulkkamäki-lippu sisältää lainaksi liukurit, pulkat ja Stigat. Lumimaan päivälipulla voit myös lainata laskuvälineitä korvauksetta pulkkamäkeen (liukurit, pulkat, Stigat). Lisäksi Lumimaan päivälipulla saa kokeilla Burtonin Riglet-minilumilautaa ilmaiseksi Lumimaassa. Riglet-laudan voi varata vain 1 tunniksi per asiakas.

Lumimaan rinnealuetta voit käyttää myös rinnelipulla. Rinnelipulla laskevan vanhemman seurassa alle 6-vuotias kypäräpää pääsee Lumimaahan ilmaiseksi kuten muuallekin rinnealueelle.

Hissiliput ovat henkilökohtaisia ja niiden myyminen ja luovuttaminen edelleen on kielletty. Väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti. Jo ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin force major -tapauksissa. Noudatamme Hiihtokeskuspalveluja koskevia yleisiä sopimusehtoja.

Lumimaa

Talvitekemistä perheille!

Lumimaan rinteet ja aktiviteetit on suunniteltu lapsiperheiden ja aloittelijoiden näkökulmasta. Lumimaan rinteitä hoidetaan päivittäin rinnekoneilla läpi koko talvikauden. Laajiksessa talvesta pääsee nauttimaan takuuvarmasti kelillä kuin kelillä. Lumimaan kahdelta rinnealueelta löytyy aloittelijoille sopivat mattohissi ja sompahissi sekä erillinen rinnekoneella hoidettu pulkkamäki.

Voit tuoda mukanasi omat laskuvälineet, tai käyttää Lumimaasta löytyviä pulkkia, stigoja ja erilaisia liukureita. Lumimaan lipun maksanut voi lainata lisäksi Burton Riglet -laudan vuokraamosta lipunoston yhteydessä tunniksi kerrallaan. Riglet-lauta soveltuu alle 135cm pituisille lapsille (lautoja on rajoitettu määrä tarjolla). Lasketteluvälineitä (alppisukset ja lumilaudat) voit vuokrata erillistä maksua vastaan vuokraamostamme.

Jokainen kävijä tarvitsee oman oman lipun Lumimaahan ja pulkkamäkeen. Laajiksen rinneliput ja kausikortti sisältävät aina pääsyn myös Lumimaahan. Katso lippujen hinnat ja tarkemmat ehdot täältä.

Lumimaa

Taukopaikat ja
laavut

Taukoja varten Lumimaasta löytyy ulkolaavu makkaranpaistoon ja eväiden syöntiin.

Lisäksi eturinteen puolivälissä pienen kävelyn päässä on lämmitetty laavutupa, mikä on varusteltu kotakeittiöllä ja pöydillä omien eväiden syömistä varten. Laavutuvalle voit kävellä seikkailupuiston portaita myöten (HUOM! Ei talvikunnossapitoa ja ethän kävele rinnealueella!). Mikäli makkarat jäivät kotiin, voit myös ostaa retkieväitä Laajiksen rinneravintolasta. Eturinteen laavutupa on mahdollista varata yksityiseen käyttöön (sesonkien ulkopuolella). Istumapaikkoja laavutuvalta löytyy 30.

Lumimaa

Lumimaan sessarit

Viikonloppuisin Laajiksen Hiihtokoulu järjestää rentoja sessareita Lumimaassa, joissa voit saada ohjeita ja opastusta omaan laskemiseen. Sessarit eivät vastaa hiihtokoulun tuntia, mutta siellä saat helposti vinkin, mikä kurssi sinulle sopisi!

Sessarit järjestetään la-su klo 12-13 Lumimaassa.

Lumimaa

Lumimaan Miniparkki

Laajiksen Lumimaassa kaikki parkkilaskemisesta kiinnostuneet voivat ottaa ensiaskeleitaan turvallisesti erittäin helpoilla obstaakkeleilla. Miniparkissa on muutamia matalia reilejä ja nokkia, joissa kaikenikäiset voivat harjoitella alkeita ja myöhemmin siirtyä seuraavalle tasolle Junnuparkkiin Aurikseen.