Lumikenkäretki

Opi retkeilemään talvella! Erä-ja luonto-oppaan ohjaamalla lumikenkäretkellä liikutaan Laajavuoren upeissa maisemissa. Retken aikana opitaan tärkeät elementit talviretkeilystä, luonnossa liikkumisesta ja retkeilijän varusteista.

SEURAAVA RETKI:
Su 28.2.2021 klo 12-15 (Ei toteudu, PERUTTU)

Kesto:
3 tuntia

Taso:
Lumikenkäretki sopii kaiken ikäisille ja -tasoisille retkeilijöille, aiempaa retkeilytaustaa ei tarvitse olla ja normaali peruskunto riittää.

Aloituspaikka:
Lähdemme liikkeelle Laajiksen vuokraamon edustalta (ala-piha). Osoite on Laajavuorentie 15, olethan paikalla 10 minuuttia ennen retken aloitusta.

Varustus:
Vaatetuksena kelin mukainen liikkumiseen soveltuva vaatetus ja pitkävartiset kengät, juomapullo, reppu. Retken hinta sisältää lumikenkien vuokran.

Muuta tietoa:
Lumikenkäretki toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 6 henkilöä. Retkiryhmän maksimikoko on 9 osallistujaa (+ opas). Sisätiloissa käynti ei ole pakollista, retken voi maksaa etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä online-vuokraamon kautta. Kokoontuminen tapahtuu ulkona, jolloin etäisyyksien pitäminen on helppoa. Opas tuo lumikengät kokoontumispaikalle.

Kysyttävää?
Mikäli lumikenkäretken tiimoilta herää kysyttävää, ota yhteyttä info@laajis.fi tai puh. +358 207 436437.