Kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento on ainutlaatuinen elämys vailla vertaa! Lähde kuumailmapallon kyytiin yleisölennolle. Pääset nauttimaan upeista maisemista ja rauhallisesta lennosta.

Jyväskylässä kuumailmapallolentoja lennetään myös Laajavuoresta! Lentokalenteri löytyy osoitteesta www.pallolento.com. Lahjakortin kuumailmapallolennolle voit ostaa Gasthaus Laajiksen kahvilasta. Jyväskylän yleisölennon hinta on 238 e/hlö

Kysy lisää
numerostamme 0207 436 436 tai info@laajis.fi

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin, ja sinä aikana pallo vaihtaa maisemaa parinkymmenen kilometrin verran. Keväällä ja kesällä kuumailmapallolennot toteutetaan aikaisin aamulla heti auringon nousun jälkeen tai myöhemmin illalla ennen auringon laskua. Syksyllä ja talvella kuumailmapallolento on mahdollista järjestää valoisaan päiväsaikaan.

Kuumailmapallolento on aina seikkailu, sillä lennolle lähdettäessä tarkkaa laskeutumispaikkaa ei vielä tiedetä. Palloa seuraa tähän toimintaan harjaantuneet avustajat, ja lopullisella laskupaikalla on paluukuljetus peräkärryineen odottelemassa ilmojen teiltä saapuvia matkustajia. Laskun jälkeen jaetaan jokaiselle matkustajalle diplomi aplodien kera. Paluukyyti sujuu mukavasti ja turvallisesti takaisin lähtöpaikalle. Kokonaisuudessaan kuumailmapallolentotapahtumaan kannattaa varata aikaa reilu kolme tuntia.
Lennolle kannattaa pukeutua asiallisesti vuodenaikaan ja keliin soveltuviin ulkoiluvarusteisiin. Hyvät varusteet lennolle ovat päähine, käsineet ja vuodenaikaan soveltuvat jalkineet, joilla selviät maastossa (esim. pellolla ja metsikössä).

Ikäraja vähintään 6 vuotta. Lento toteutetaan, kun lähtijöitä on vähintään seitsemän henkilöä. Lentoja tehdään säävarauksella. Mikäli sää estää lennon, siirretään se toiseen ajankohtaan.

Lentolippu/lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lentotapahtumat järjestää Kokemuslento Oy.
www.pallolento.com

Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.