Bikepark

KURVAA PARKKIIN!

Bikepark2023-kausikortti

Kurvaa Parkkiin

BIKEPARK-KAUSIKORTTI-KAMPANJA 2023
ON KÄYNNISSÄ!

Kurvaa parkkiin 2023! -kausikorttikampanjamme on käynnistynyt kesäkaudelle 2023! Kampanjassa Bikeparkin kausikortin hinta on 129€ (norm. 249€) ja määrä on rajoitettu 400 kappaleeseen. Kun erä on myyty loppuun, kausikortit myydään tämän jälkeen normihinnoin.

Tällä kertaa kampanja ei ole haastekampanja eli kausikortteja ei varata. Kampanjan kausikortit ostetaan suoraan joko verkkokaupasta tai paikan päältä Laajiksesta.

Maksatko liikuntarahalla?
Verkkokaupassa ei ole mahdollisuutta maksaa liikuntarahalla. Mikäli maksat kausikorttisi liikuntarahalla, tulee osto tehdä paikan päällä Laajiksessa. Huomioithan, että voit maksaa liikuntarahalla vain henkilökohtaisen kausikorttisi.

Lisätietoa

Edullisen kausikortin voit ostaa suoraan verkkokaupasta. Verkkokaupassa sinun tulee luoda itsellesi tunnukset, joiden avulla ostaminen onnistuu helposti. Kausikorttia varten tarvitaan kausikortin haltijan nimi, kasvokuva (.jpg muodossa) ja yhteystiedot (alaikäisten tapauksessa huoltajan yhteystiedot). Verkkokaupassa voit tunnukset tehtyäsi luoda itsellesi oman tiimin (esim. perheenjäsenet, ystävät), jolle voit kätevästi hankkia kausikortteja. Mikäli olet aikaisemminkin ostanut verkkokaupasta kausikortin tai muita lippuja, sinulla on jo olemassaolevat tunnukset joita käyttää. Lisäksi kausikorttivaraus vaatii Keycardin. Mikäli sinulla on jo olemassaoleva Keycard, tarvitset siitä numerosarjan. Verkkokaupasta voit myös ostaa uuden Keycardin (hinta 7€). Voit myös tulla kampanjan loputtua olemassaolevan Keycardin kanssa Laajiksen kassalle päivittämään siihen kausikortin.

Varauspolku
1. Siirry uuteen verkkokauppaamme, luo itsellesi tunnukset ja mene sen jälkeen kohtaan ”Bikepark2023 -kausikortti”.
2. Voit ostaa kampanjahintaisia kausikortteja itsellesi, perheellesi ja vaikka ystävillesikin! Lisää haluamasi määrä kausikortteja ostoskoriisi ja siirry sen jälkeen kassalle.
3. Tässä kohtaa sinulta kysytään Keycard-tilannetta. Voit käyttää jo olemassaolevaa Keycard-pohjaasi (jo tiliisi liitetyt Keycardit), lisätä olemassaolevan Keycardin (lisää keycardin numerosarja) tai ostaa uuden (7€). Lisäksi voit valita vaihtoehdon, että sinulla on olemassaoleva Keycard ja aktivoit kausikortin sille paikan päällä.
4. Keycardin jälkeen kysytään lipun käyttäjää. Mikäli varaat kausikortin jollekin toiselle henkilölle tai varaat useamman kausikortin, voit helposti luoda uuden henkilön tiedot ja liittää heidät samalla tiimiisi.
5. Tarkista tilaus ja siirry maksu-kohtaan. Otathan huomioon, että  näitä 129€ hintaisia kausikortteja on rajoitettu määrä. 
6. Onnistuneen oston ja maksun jälkeen saat sähköpostiisi verkkokaupasta tilausvahvistuksen. Voit käydä noutamassa kausikorttisi Laajiksesta aukioloaikojen puitteissa (mikäli valitsit uuden keycardin / kortin aktivoinnin Laajiksessa).

HUOM! Tilauksen jälkeen kannattaa tarkistaa, että sähköpostiisi tuli verkkokaupan tilausvahvistus ja kuitit (HUOM! Ei Paytrailin viesti vaan Skiperformancen tilausvahvistus). Mikäli näitä ei ole tullut, ole yhteydessä info@laajis.fi.
* Voit ladata kausikortin jo olemassa olevaan Skidatan Keycard -korttiin. Mikäli sinulla on jo olemassa Keycard (ensimmäinen vaihtoehto), verkkokaupan varauksen yhteydessä kysytään numerosarjaa, jonka löydät kortista.
* Jos sinulla ei ole Skidatan Keycard-korttia, voit varata sen kausikortin yhteydessä verkkokaupasta ja kampanjan toteutuessa noutaa sen Laajiksesta.
* Voit lisätä kasvokuvan kausikortin käyttäjästä. Jpg.-muodossa olevan kuvan voi ladata verkkokaupassa.

Maksatko liikuntarahalla tai lahjakortilla?
Verkkokaupassa ei ole mahdollisuutta maksaa liikuntarahalla. Mikäli haluat maksaa liikuntarahalla, tulee osto tehdä paikan päällä Laajiksessa. Liikuntarahalla voit maksaa vain henkilökohtaisen kausikorttisi. 

Maksuvälineiksi käyvät seuraavat liikuntasetelit/kortit:
* Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Smartumin sähköinen kortti
* Edenredin Lounasseteli™ ja Virikeseteli® sekä sähköinen Ticket-kortti
* ePassi
* Eazybreak

Milloin voin lunastaa kausikortin?
Kesäkauden 2023 kausikortit voi lunastaa Laajiksen kassoilta heti. Varaudu mahdolliseen jonotukseen kausikorttia noudettaessa. HUOM! Mikäli verkkokaupan kautta ostetussa tilauksessa on useampi kausikortti, tulee kaikki kausikortit noutaa yhdellä kertaa.

Ostin kausikortin verkkokaupasta ja latasin sen suoraan Keycardille
Kausikortti on ladattu suoraan Keycardille, mikäli syötit verkkokaupassa Keycardin numeron. Verkkokaupasta suoraan Keycardille ladatut kausikortit aktivoituvat ensimmäisestä hissinoususta ja ovat näin ollen käyttövalmiita. Keycardin pintaan tulee kuitenkin käydä päivittämässä ajankohtaiset kausitiedot. Päivitetyllä pinnalla saat myös kausikortin edut käyttöösi. Voit käydä päivittämässä pinnan tiedot Laajiksessa esimerkiksi kauden alettua.

Ostin vain kausikortin verkkokaupasta, mutta en ladannut sitä Keycardille.
Mikäli valitsit verkkokaupassa Keycard-kohdasta ”Minulla on omat Keycardit kun tulen noutamaan liput lipunmyynnistä” tai et saanut syötettyä Keycardin numeroa, kausikortit tulee lunastaa suoraan Laajiksesta. Ota mukaasi tilausvahvistus (esim. puhelimen kautta näytettävänä) ja oma Keycard-kortti (Skidata Keycard), mille voimme ladata kausikortin. Mikäli sinulla ei ole Keycardia, veloitamme lunastuksen yhteydessä uuden Keycardin hinnan (7€). Mikäli et lisännyt verkkokaupassa kuvaa, se otetaan paikan päällä. Tätä varten kausikortin käyttäjän tulee olla mukana. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tulisi mukana olla mahdollisimman hyvä valokuva käyttäjästä.

Ostin kausikortin ja Keycardin verkkokaupasta, mitä teen?
Verkkokaupasta ostetut kausikortit ja Keycardit lunastetaan suoraan Laajiksesta. Olet saanut tilausvahvistuksen sähköpostiisi, joten pidä se mukana tullessasi noutamaan kausikorttia (voit näyttää sen esimerkiksi puhelimen kautta). Mikäli et lisännyt verkkokaupassa kuvaa, se otetaan paikan päällä. Tätä varten kausikortin käyttäjän tulee olla mukana. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tulisi mukana olla mahdollisimman hyvä valokuva käyttäjästä.

Milloin voin lunastaa kausikortin?
Kausikorttikampanjan kausikortit voi lunastaa  Laajiksesta paikan päältä aukioloaikojen puitteissa, joko ennen kauden alkua tai kauden aikana. Varaudu mahdolliseen jonotukseen kausikorttia noudettaessa. Mikäli tilauksessa on useampi kausikortti, tulee kaikki kausikortit noutaa yhdellä kertaa.

Kausikortin maksaminen
Verkkokaupasta ostetut kausikortit ovat maksettu tilauksen yhteydessä eikä sitä tarvitse maksaa enää uudelleen noudon yhteydessä.

Kausikorttiedut
Laajiksen kausikortti sisältää monia etuja, joita kannattaa hyödyntää. Katso kaikki kausikorttiedut osoitteessa: www.laajis.fi/kausikorttiedut
Huomioithan, että saadaksesi käyttöön kausikortin edut, tulee kausikortin pintaan käydä päivittämässä uuden kauden tiedot Laajiksen kassalla.

Miten lunastan kausikortin?
Liikuntarahalla maksettavat kausikortit lunastetaan paikan päältä Laajiksesta. Jokaista kausikorttia varten otetaan kausikortin käyttäjän kuva, nimi ja yhteystiedot. Ota mukaasi oma Keycard-kortti (Skidata Keycard) mille voimme ladata kausikortin. Mikäli sinulla ei ole Keycardia, veloitamme lunastuksen yhteydessä uuden Keycardin hinnan (7€).

Kausikortin maksaminen
Kausikortti maksetaan liikuntarahalla tai muulla maksuvälineellä heti noudon yhteydessä. Maksu tulee suorittaa yhdellä kertaa, mutta voit maksaa osan kausikortista rahalla ja osan virkistysseteleillä.

Huomioithan, että liikuntarahat ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa ainoastaan oman kausikorttinsa.
Laajiksen hyväksymät maksuvälineet ja virkistyssetelit näet täältä.

Tärkeimmät ohjeet kampanjaan liittyen:

1. Mitä tapahtuu, jos tavoitteeseen ei päästä?
Kampanja ei ole haastekampanja. Edullisia kausikortteja (129€) on saatavilla vain rajoitettu erä (400kpl). Hinta on varma.

2. Pitääkö minun maksaa kausikortti heti?
Kyllä, kausikortti maksetaan heti joko verkkokaupassa tai paikan päällä Laajiksessa (käteinen / kortti / liikuntaraha / lahjakortti).

3. Pitääkö minun maksaa, vaikka kampanja ei toteudu?
Kampanja ei ole haastekampanja eli hinta toteutuu joka tapauksessa.

4. Pitääkö minun ostaa kausikortti normaalin hintaan (249€) mikäli kampanja ei toteudu?
Ei, osallistuminen kampanjaan ei velvoita ostamaan kausikorttia normaaliin hintaan. Maksuvelvollisuus liittyy vain ostettuun kampanjahintaiseen kausikorttiin.

5. Milloin kausikortti on voimassa? Voinko käyttää sitä myös kesäkaudella?
Kausikortti on voimassa Laajiksen kesäkauden 2023 ajan. Kauden aukioloajat päivittyvät Laajiksen nettisivuille. Kausikortti ei oikeuta käyttämään Laajiksen hissejä talvikaudella.

6. Voinko perua kausikorttivarauksen ennen kampanjan päättymistä?
Varausta ei voi perua. Kun olet rekisteröitynyt, se on sitova ja velvoittaa kausikortin hankintaan kampanjahinnalla.

7. Miten saan tiedon toteutuuko kampanja vai ei?
Kampanja toteutuu vaikkei kaikki ennakkohintaiset kausikortit menisikään. Voit siis noutaa kausikorttisi vaikka heti Laajiksesta, aukioloaikojen puitteissa.

8. Miten maksan kausikorttini?
Kausikortti ostetaan verkkokaupasta, jonka yhteydessä tililtä varataan raha heti. Paikan päällä kausikortin voi maksaa käteisellä / kortilla / lahjakortilla / liikuntarahalla.

9. Miten lunastan kausikorttini?
Kausikortin voi ostaa joko Laajiksesta paikan päältä tai verkkokaupasta.
Saat verkkokaupasta oston yhteydessä sähköpostiisi tilausvahvistuksen, pidä nämä tiedot tallessa. Mikäli kampanja toteutuu ja varasit kausikortin ja Keycardin (7€), nämä tulee noutaa Laajiksen lipunmyyntipisteestä (rinneravintolasta tai vuokraamosta). Mikäli ennakkovarasit kausikortin omalle Keycardille (yhteensopiva SkiData-lippujärjestelmämme kanssa), niin kortti aktivoidaan käyttöön ensimmäisellä hissinousulla.

Hyvät kausikorttilaiset ja kausikorttilaisten huoltajat,
Olemme laatineet kaikkien turvallisuuden ja sopuisan yhteiselon vuoksi seuraavat säännöt Laajiksen kausikorttien haltijoille.
1. Noudata Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen virallisia rinnesääntöjä.
2. Käyttäydy hississä henkilökunnan ja opastetaulujen ohjeiden mukaisesti. Mm. mutkittelu tai hissikapulan ”vedättäminen” voivat aiheuttaa merkittävät vauriot hisseille, joista saattaa joutua korvausvastuuseen.
3. Jonota kuten muutkin asiakkaat. Tämä koskee kaikkia Laajiksen palveluita hissijonosta ravintolaan.
4. Jätä välineet niille tarkoitettuihin paikkoihin. Myös pihamaalla välineet tulee laittaa telineisiin eikä jättää lojumaan maahan tai muiden reitille.
5. Varkaudet sekä ilkivalta ovat luonnollisesti asioita, joista teemme ilmoituksen myös viranomaiselle. Toivomme, että te (ja lapsenne) perehdytte näihin pelisääntöihin, jotta voimme yhdessä nauttia mukavammasta laskettelukaudesta. Laajiksella on oikeus takavarikoida kausikortti määräajaksi, mikäli ohjeita ei noudateta. Tällöin rahoja ei palauteta.

KAUSIKORTIN VÄÄRINKÄYTTÖ
Henkilökohtaisen kausikortin luovuttamisesta toiselle henkilölle seuraa lipun välitön mitätöinti. Kausikortin voi lunastaa takaisin aikaisintaan viikon kuluttua mitätöinnistä. Veloitamme väärinkäytöksestä tarkastusmaksuna 150€. Takaisinlunastus tulee tehdä täysi-ikäisen toimesta.

Kurvaa parkkiin 2023 -kausikorttikampanjan toimitusehdot
Kampanjan järjestäjä on Laajis Oy. Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja Laajiksen Bikeparkiin kesäkaudelle 2023, jotka oikeuttavat rinteiden ja hissien käyttöön Laajiksen aukioloaikoina. Asiakkaan ilmoittautuessa Laajiksen ”Kurvaa parkkiin” -kausikorttikampanjaan, sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.
1. Kampanjassa myydään 400 kausikorttia hintaan 129€ / kpl. Laajiksella on oikeus toteuttaa kampanja muullakin määrällä ja muuttaa kampanja-aikaa.
2. Asiakas ilmoittautuu kampanjaan ostamalla kausikortin Laajiksen verkkokaupan kautta tai paikan päältä Laajiksen lipunmyynnistä.
3. Kampanjahintaisen kausikortin hinta veloitetaan asiakkaan tililtä oston yhteydessä. Osto on sitova ja sitä ei voi perua. Asiakas ei ole velvollinen ostamaan normaalihintaista kausikorttia (249€), mikäli kampanja ei toteudu.
4. Kausikortti ladataan Keycard -sirukortille. Mikäli asiakkaalla ei ole sellaista, Keycardin voi tilata kausikorttivarauksen yhteydessä (hinta 7€).
5. Laajis ilmoittaa kampanjan etenemisestä omilla nettisivuillaan ja sähköpostilla.
6. Kausikortti on voimassa Laajiksen kesäkauden 2023 ajan siitä alkaen kun kausikortti on kokonaan maksettu. Tutustu täältä Suomen Hiihtokeskusyhdistys r.y.:n laatimiin ja kuluttaja-asiamiehen hyväksymiin hiihtokeskuspalveluja koskeviin sopimusehtoihin, jotka koskevat myös kausikortteja.
Laajiksen hyväksymät maksuvälineet
Verkkokaupan toimitusehdot