BIKEPARK-KAUSIKORTTIKAMPANJA 2022 TOTEUTUU!

Kurvaa parkkiin 2022! -kausikorttikampanja toteutuu, sillä saimme tarvittavan määrän varauksia 99€ hintaisiin kausikortteihin (norm. 249€). Liikuntarahalla varatut kausikortit voi käydä lunastamassa Laajiksen rinneravintolan ja vuokraamon kassoilta aukioloaikojen puitteissa. Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille!

LISÄERÄ: BIKEPARK-KAUSIKORTTI HINTAAN 119€
Jos missasit kampanjahintaiset kausarit, niin ei hätää: laitoimme lisäerän myyntiin hintaan 119€ (norm. 249€)! Lisäerä on myynnissä kauden alkuun asti verkkokaupassa ja paikan päällä. Mikäli haluat maksaa kausikortin liikuntarahalla, niin osto tulee tehdä paikan päällä joko vuokraamon tai ravintolan kassalta.

bikepark kausikortti laajis laajavuori jyväskylä

LISÄTIETOA

Varausohjeet

Edullisen kausikortin voit varata suoraan verkkokaupasta. Verkkokaupassa sinun tulee luoda itsellesi tunnukset, joiden avulla varaaminen onnistuu helposti. Kausikorttia varten tarvitaan kausikortin haltijan nimi, kasvokuva (.jpg muodossa) ja yhteystiedot (alaikäisten tapauksessa huoltajan yhteystiedot). Verkkokaupassa voit tunnukset tehtyäsi luoda itsellesi oman tiimin (esim. perheenjäsenet, ystävät), jolle voit kätevästi hankkia kausikortteja. Mikäli olet aikaisemminkin ostanut verkkokaupasta kausikortin tai muita lippuja, sinulla on jo olemassaolevat tunnukset joita käyttää. Lisäksi kausikorttivaraus vaatii Keycardin. Mikäli sinulla on jo olemassaoleva Keycard, tarvitset siitä numerosarjan. Verkkokaupasta voit myös ostaa uuden Keycardin (hinta 6€). Voit myös tulla kampanjan loputtua olemassaolevan Keycardin kanssa Laajiksen kassalle päivittämään siihen kausikortin.

Varauspolku
1. Siirry uuteen verkkokauppaamme, luo itsellesi tunnukset ja mene sen jälkeen kohtaan "Bikepark2022 -kausikortti".
2. Voit varata kampanjahintaisia kausikortteja itsellesi, perheellesi ja vaikka ystävillesikin! Lisää haluamasi määrä kausikortteja ostoskoriisi ja siirry sen jälkeen kassalle.
3. Tässä kohtaa sinulta kysytään Keycard-tilannetta. Voit käyttää jo olemassaolevaa Keycard-pohjaasi (jo tiliisi liitetyt Keycardit), lisätä olemassaolevan Keycardin (lisää keycardin numerosarja) tai ostaa uuden (7€). Lisäksi voit valita vaihtoehdon, että sinulla on olemassaoleva Keycard ja aktivoit kausikortin sille paikan päällä.
4. Keycardin jälkeen kysytään lipun käyttäjää. Mikäli varaat kausikortin jollekin toiselle henkilölle tai varaat useamman kausikortin, voit helposti luoda uuden henkilön tiedot ja liittää heidät samalla tiimiisi.
5. Tarkista tilaus ja siirry maksu-kohtaan. Otathan huomioon, että nyt kyse on haastekampanjasta ja näitä 99€ hintaisia kausikortteja on rajoitettu määrä. Hinta toteutuu, kun tavoiteltu varaajien määrä täyttyy.
6. Onnistuneen oston ja maksun jälkeen saat sähköpostiisi verkkokaupasta tilausvahvistuksen. Voit käydä noutamassa kausikorttisi Laajiksesta aukioloaikojen puitteissa (mikäli valitsit uuden keycardin / kortin aktivoinnin Laajiksessa).

HUOM! Tilauksen jälkeen kannattaa tarkistaa, että sähköpostiisi tuli verkkokaupan tilausvahvistus ja kuitit (HUOM! Ei Paytrailin viesti vaan Skiperformancen tilausvahvistus). Mikäli näitä ei ole tullut, ole yhteydessä info@laajis.fi.
* Voit ladata kausikortin jo olemassa olevaan Skidatan Keycard -korttiin. Mikäli sinulla on jo olemassa Keycard (ensimmäinen vaihtoehto), verkkokaupan varauksen yhteydessä kysytään numerosarjaa, jonka löydät kortista.
* Jos sinulla ei ole Skidatan Keycard-korttia, voit varata sen kausikortin yhteydessä verkkokaupasta ja kampanjan toteutuessa noutaa sen Laajiksesta.
* Voit lisätä kasvokuvan kausikortin käyttäjästä. Jpg.-muodossa olevan kuvan voi ladata verkkokaupassa.

Maksaminen liikuntarahalla

Maksatko liikuntarahalla tai lahjakortilla?
Verkkokaupassa ei ole mahdollisuutta maksaa liikuntarahalla. Mikäli haluat maksaa liikuntarahalla, varaa kampanjahintainen kausikorttisi täältä. Varaus on sitova. Liikuntarahalla voit maksaa vain henkilökohtaisen kausikorttisi.

Maksuvälineiksi käyvät seuraavat liikuntasetelit/kortit:
* Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Smartumin sähköinen kortti
* Edenredin Lounasseteli™ ja Virikeseteli® sekä sähköinen Ticket-kortti
* ePassi
* Eazybreak

Kausikortin lunastus, verkkokaupasta ostetut

Milloin voin lunastaa kausikortin?
Kesäkauden 2022 kausikortit voi lunastaa Laajiksen kassoilta kauden alkaessa. Varaudu mahdolliseen jonotukseen kausikorttia noudettaessa. HUOM! Mikäli verkkokaupan kautta ostetussa tilauksessa on useampi kausikortti, tulee kaikki kausikortit noutaa yhdellä kertaa.

Varasin kausikortin verkkokaupasta ja latasin sen suoraan Keycardille
Kausikortti on ladattu suoraan Keycardille, mikäli syötit verkkokaupassa Keycardin numeron. Verkkokaupasta suoraan Keycardille ladatut kausikortit aktivoituvat ensimmäisestä hissinoususta talvikaudella 2020-21 ja ovat näin ollen käyttövalmiita. Keycardin pintaan tulee kuitenkin käydä päivittämässä ajankohtaiset kausitiedot. Päivitetyllä pinnalla saat myös kausikortin edut käyttöösi. Voit käydä päivittämässä pinnan tiedot Laajiksessa esimerkiksi kauden alettua.

Varasin vain kausikortin verkkokaupasta, mutta en ladannut sitä Keycardille.
Mikäli valitsit verkkokaupassa Keycard-kohdasta "Minulla on omat Keycardit kun tulen noutamaan liput lipunmyynnistä" tai et saanut syötettyä Keycardin numeroa, kausikortit tulee lunastaa suoraan Laajiksesta. Ota mukaasi tilausvahvistus (esim. puhelimen kautta näytettävänä) ja oma Keycard-kortti (Skidata Keycard), mille voimme ladata kausikortin. Mikäli sinulla ei ole Keycardia, veloitamme lunastuksen yhteydessä uuden Keycardin hinnan (7€). Mikäli et lisännyt verkkokaupassa kuvaa, se otetaan paikan päällä. Tätä varten kausikortin käyttäjän tulee olla mukana. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tulisi mukana olla mahdollisimman hyvä valokuva käyttäjästä.

Varasin kausikortin ja Keycardin verkkokaupasta, mitä teen?
Verkkokaupasta ostetut kausikortit ja Keycardit lunastetaan suoraan Laajiksesta. Olet saanut tilausvahvistuksen sähköpostiisi, joten pidä se mukana tullessasi noutamaan kausikorttia (voit näyttää sen esimerkiksi puhelimen kautta). Mikäli et lisännyt verkkokaupassa kuvaa, se otetaan paikan päällä. Tätä varten kausikortin käyttäjän tulee olla mukana. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tulisi mukana olla mahdollisimman hyvä valokuva käyttäjästä.

Milloin voin lunastaa kausikortin?
Kausikorttikampanja on haastekampanja, joten se toteutuu tavoitteen täyttyessä. Kausikortin voi lunastaa Laajiksesta paikan päältä aukioloaikojen puitteissa, joko ennen kauden alkua tai kauden aikana. Varaudu mahdolliseen jonotukseen kausikorttia noudettaessa. Mikäli tilauksessa on useampi kausikortti, tulee kaikki kausikortit noutaa yhdellä kertaa.

Kausikortin maksaminen
Verkkokaupasta varatut kausikortit ovat maksettu tilauksen yhteydessä eikä sitä tarvitse maksaa enää uudelleen noudon yhteydessä.

Kausikorttiedut
Laajiksen kausikortti sisältää monia etuja, joita kannattaa hyödyntää. Katso kaikki kausikorttiedut osoitteessa: www.laajis.fi/kausikorttiedut
Huomioithan, että saadaksesi käyttöön kausikortin edut, tulee kausikortin pintaan käydä päivittämässä uuden kauden tiedot Laajiksen kassalla.

Kausikortin lunastus, liikuntarahalla maksavat

Milloin voin lunastaa kausikortin?
Kausikortit voi lunastaa Laajiksesta paikan päältä heti kauden alkaessa. Varaudu mahdolliseen jonotukseen kausikorttia noudettaessa.

Miten lunastan kausikortin?
Liikuntarahalla maksettavat kausikortit lunastetaan paikan päältä Laajiksesta. Jokaista kausikorttia varten otetaan kausikortin käyttäjän kuva, nimi ja yhteystiedot. Ota mukaasi oma Keycard-kortti (Skidata Keycard) mille voimme ladata kausikortin. Mikäli sinulla ei ole Keycardia, veloitamme lunastuksen yhteydessä uuden Keycardin hinnan (7€).

Kausikortin maksaminen
Kausikortti maksetaan liikuntarahalla tai muulla maksuvälineellä heti kampanjan toteutumisen varmistuessa. Maksu tulee suorittaa yhdellä kertaa, mutta voit maksaa osan kausikortista rahalla ja osan virkistysseteleillä.

Huomioithan, että liikuntarahat ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa ainoastaan oman kausikorttinsa.
Laajiksen hyväksymät maksuvälineet ja virkistyssetelit näet täältä.

9 kysymystä kausikorttikampanjasta

Tärkeimmät ohjeet kampanjaan liittyen:

1. Mitä tapahtuu, jos tavoitteeseen ei päästä?
Kampanja on haastekampanja. Edullisia, 99€ hintaisia, kausikortteja on saatavilla rajoitettu 500 kappaleen erä. Mikäli kampanjan aikana ei saada riittävää määrää rekisteröityneitä ostajia (500 kpl), kampanja ei toteudu ja kausikorttia ei veloiteta. Laajiksella on oikeus toteuttaa kampanja muullakin määrällä.

2. Pitääkö minun maksaa kausikortti heti?
Kausikortti varataan verkkokaupan kautta, jolloin raha varataan tililtä heti ja mikäli kampanja ei toteudu, niin rahat palautetaan tilille. Voit myös tehdä sitovan varauksen ottamalla yhteyttä info@laajis.fi mikäli haluat maksaa kausikortin liikuntarahalla.

3. Pitääkö minun maksaa, vaikka kampanja ei toteudu?
Ei tarvitse. Ennakkovarauksen yhteydessä tililtä varatut rahat palautetaan tilillesi, mikäli kampanja ei toteudu. Sitova varaus velvoittaa maksamaan ainoastaan silloin, jos kampanjan tavoitteeseen päästään.

4. Pitääkö minun ostaa kausikortti normaalin hintaan (249€) mikäli kampanja ei toteudu?
Ei, osallistuminen kampanjaan ei velvoita ostamaan kausikorttia normaaliin hintaan. Maksuvelvollisuus liittyy vain ostettuun kampanjahintaiseen kausikorttiin.

5. Milloin kausikortti on voimassa? Voinko käyttää sitä myös talvikaudella?
Kausikortti on voimassa Laajiksen kesäkauden 2022 ajan. Kauden aukioloajat päivittyvät Laajiksen nettisivuille. Kausikortti ei oikeuta käyttämään Laajiksen hissejä talvikaudella.

6. Voinko perua kausikorttivarauksen ennen kampanjan päättymistä?
Varausta ei voi perua. Kun olet rekisteröitynyt, se on sitova ja velvoittaa kausikortin hankintaan kampanjahinnalla.

7. Miten saan tiedon toteutuuko kampanja vai ei?
Lähetämme kaikille varauksen tehneille sähköpostin kampanjan toteutuessa. Tiedotamme myös muissa kanavissamme kampanjan edistymisestä.

8. Miten maksan kausikorttini?
Kausikortti varataan verkkokaupasta, jonka yhteydessä tililtä varataan raha heti. Mikäli kampanja ei toteudu, rahat palautetaan tilille takaisin.
Laajiksen hyväksymät maksuvälineet
Verkkokaupan toimitusehdot

9. Miten lunastan kausikorttini?
Kausikortin voi taa joko Laajiksesta paikan päältä tai verkkokaupasta. Saat verkkokaupasta oston yhteydessä sähköpostiisi tilausvahvistuksen, pidä nämä tiedot tallessa. Mikäli kampanja toteutuu ja varasit kausikortin ja Keycardin (7€), nämä tulee noutaa Laajiksen lipunmyyntipisteestä (rinneravintolasta tai vuokraamosta). Mikäli ennakkovarasit kausikortin omalle Keycardille (yhteensopiva SkiData-lippujärjestelmämme kanssa), niin kortti aktivoidaan käyttöön ensimmäisellä hissinousulla.

Kausikorttisäännöt

Hyvät kausikorttilaiset ja kausikorttilaisten huoltajat,
Olemme laatineet kaikkien turvallisuuden ja sopuisan yhteiselon vuoksi seuraavat säännöt Laajiksen kausikorttien haltijoille.
1. Noudata Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen virallisia rinnesääntöjä.
2. Käyttäydy hississä henkilökunnan ja opastetaulujen ohjeiden mukaisesti. Mm. mutkittelu tai hissikapulan ”vedättäminen” voivat aiheuttaa merkittävät vauriot hisseille, joista saattaa joutua korvausvastuuseen.
3. Jonota kuten muutkin asiakkaat. Tämä koskee kaikkia Laajiksen palveluita hissijonosta ravintolaan.
4. Jätä välineet niille tarkoitettuihin paikkoihin. Myös pihamaalla välineet tulee laittaa telineisiin eikä jättää lojumaan maahan tai muiden reitille.
5. Varkaudet sekä ilkivalta ovat luonnollisesti asioita, joista teemme ilmoituksen myös viranomaiselle. Toivomme, että te (ja lapsenne) perehdytte näihin pelisääntöihin, jotta voimme yhdessä nauttia mukavammasta laskettelukaudesta. Laajiksella on oikeus takavarikoida kausikortti määräajaksi, mikäli ohjeita ei noudateta. Tällöin rahoja ei palauteta.

KAUSIKORTIN VÄÄRINKÄYTTÖ
Henkilökohtaisen kausikortin luovuttamisesta toiselle henkilölle seuraa lipun välitön mitätöinti. Kausikortin voi lunastaa takaisin aikaisintaan viikon kuluttua mitätöinnistä. Veloitamme väärinkäytöksestä tarkastusmaksuna 150€. Takaisinlunastus tulee tehdä täysi-ikäisen toimesta.

Kampanjan ehdot

Kurvaa parkkiin 2022 -kausikorttikampanjan toimitusehdot
Kampanjan järjestäjä on Laajis Oy. Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja Laajiksen Bikeparkiin kesäkaudelle 2022, jotka oikeuttavat rinteiden ja hissien käyttöön Laajiksen aukioloaikoina. Asiakkaan ilmoittautuessa Laajiksen ”Kurvaa parkkiin” -kausikorttikampanjaan, sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.
1. Kampanjan tavoitteena on myydä 500 kausikorttia hintaan 99€. Laajiksella on oikeus toteuttaa kampanja muullakin määrällä ja muuttaa kampanja aikaa.
2. Asiakas ilmoittautuu kampanjaan ostamalla kausikortin Laajiksen verkkokaupan kautta tai paikan päältä Laajiksen lipunmyynnistä.
3. Kampanjahintaisen kausikortin hinta veloitetaan asiakkaan tililtä oston yhteydessä. Osto on sitova ja sitä ei voi perua. Asiakas ei ole velvollinen ostamaan normaalihintaista kausikorttia (249€), mikäli kampanja ei toteudu.
4. Kausikortti ladataan Keycard -sirukortille. Mikäli asiakkaalla ei ole sellaista, Keycardin voi tilata kausikorttivarauksen yhteydessä (hinta 7€).
5. Laajis ilmoittaa kampanjan etenemisestä omilla nettisivuillaan ja sähköpostilla.
6. Kausikortti on voimassa Laajiksen kesäkauden 2022 ajan siitä alkaen kun kausikortti on kokonaan maksettu. Tutustu täältä Suomen Hiihtokeskusyhdistys r.y.:n laatimiin ja kuluttaja-asiamiehen hyväksymiin hiihtokeskuspalveluja koskeviin sopimusehtoihin, jotka koskevat myös kausikortteja.
Laajiksen hyväksymät maksuvälineet
Verkkokaupan toimitusehdot

KIINNOSTAAKO KAUSIKORTTI, MUTTA EMMIT VIELÄ VARAUKSEN SUHTEEN?

Liity mukaan Laajiksen Sisäpiiriin ja kuulet kampanjan uusimmat uutiset ja edut ensimmäisten joukossa.

LIITY SISÄPIIRIIN

Pysyt perillä kampanjan etenemisestä ja muista ajankohtaisista asioista.
LIITY LAAJIKSEN SISÄPIIRIIN

SEURAA LAAJIKSEN TIEDOTUSTA

Facebookissa
Instagramissa
Twitterissä