Talviliikuntaa keskellä kaupunkia

Laajis tarjoaa koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien liikuntapäiviin takuuvarman talven. Laajiksesta löytyy helppoja hissejä ja rinteitä sekä aloittelijoille soveltuvia lumiparkkeja missä pääsee turvallisesti kokeilemaan freestylen saloja. Alueella on myös aloittelijoille soveltuva Lumimaa, lumetettu pulkkamäki, talvifrisbeegolfrata sekä vaihteleva latuverkosto laavuineen!

Välinevuokraamostamme löytyy laskuvälineiden, lumilautojen ja maastohiihtosuksien lisäksi lumikenkiä, pulkkia, stigoja, liukureita, alppicurling-setti, sähköfatbike-pyöriä, frisbeegolf-kiekkoja ja lumiluistimia. Eli kaikkea mahdollista talven riemuihin.

Tervetuloa lumen valtakuntaan!

Etsitkö paikkaa kevään ja syksyn luokkaretkille ja liikuntapäiville? Tutustu Laajiksen luokkaretkiin.

hiihtokoulu laajis laajavuori jyväskylä

Ryhmähinnat

Ryhmässä on oltava vähintään 15 maksavaa henkilöä ryhmähinnan toteutumiseksi. Ryhmän mukana opettajille ja valvojille ilmainen hissilippu ja välineet. Koululaisryhmien välinevuokraan sisältyy kypärä. Hinnat eivät ole voimassa koululaisten loma-aikoina tai hiihtolomaviikoilla 8 ja 9.

KESTO Hissilippu Välineet (ei twintip)
1 tunti 10€ 10€
3 tuntia 14€ 14€
1 päivä 16€ 16€

Muut hinnastot täältä.

Hiihtokoulun kurssi koululaisille

Varaa samalla kouluryhmälle oma kahden tunnin mittainen laskettelu- tai lumilautakurssi hintaan 150€ per ryhmä. Ryhmän maksimi koko on 10 oppilasta lasketteluun ja kahdeksen oppilasta lumilautailuun. Ryhmää varten varataan aina yksi hiihdonopettaja.

Laajiksen hiihtokoulu valittiin vuoden hiihtokouluksi vuonna 2017. Tutustu opettajiimme ja hiihtokouluumme täällä.

laajis hiihtokoulu logo
rinneravintola laajis

Maistuva kouluruokailu

Laajiksen ravintolasta saat lisää energiaa koulupäivään. Kahvion puolelta on saatavilla kaakaot, munkit ja muut kahvilatuotteet. Keittiön puolelta on saatavilla myös lounasruokailua etukäteen tilattuna.

Lounasruokailu noutopöydästä (minimilaskutus 15 henkilöä):
- Keittolounas: 4,50€ / hlö (sis. jauheliha- tai nakkikeitto, leipä+levitteet, mehu/vesi)
- Buffet-ruokailu: 7€ / hlö (sis. ranskalaiset, lihapullat, nakit, vihreä salaatti, leipä+levitteet, mehu/vesi)
- Kotiruokalounas: alk. 7€ / hlö (esim. lihamakaronilaatikko, lihapullakastike ja muussi tai pasta bolognese)

Omatoimiseen ruokailuun voitte vuokrata käyttöön Lumimaan laavun (etukäteisvaraus). Lumimaan alueelta löytyy lisäksi nuotiopaikka, jota voi käyttää halutessaan myös omatoimiseen ruokailuun.

Majoitus

Onko tarve majoitukselle? Laajiksen oma hostelli (Outdoor Hostel Laajis) sijaitsee päärakennuksen yhteydessä, aivan rinteiden kupeessa! Hostellissa on 29 huonetta (yhteensä 79 vuodepaikkaa, lisävuoteet mahdollisia) ja jaetut kylpyhuoneet sijaitsevat käytävien varrella.

Jokaisessa huoneessa on tv ja minijääkaappi, lisäksi huonehinnat sisältävät aamupalan, iltasaunan ja liinavaatteet. Yläkerrasta löytyvät hyvinvarusteltu yhteiskeittiö ja oleskelutila, josta löytyy lainaan lautapelejä ja kirjoja.

hostelli laajis laajavuori jyväskylä majoitus
parkkialueet Laajiksessa

Helppo saapua

Laajis sijaitsee Jyväskylän Laajavuoressa, vain 4km päässä ydinkeskustasta ja saapuminen on helppoa. Omalla autolla saapuville Laajiksesta löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa, myös isommille linja-autoille.

Paikallisliikenteen bussi (nro 25) kulkee useamman kerran tunnissa ja pysähtyy suoraan Laajiksen edessä sekä keskustasta että Palokasta saavuttaessa. Bussimatka keskustasta Laajikseen kestää alle 10 minuuttia.

Lisäksi Laajikseen pääsee kätevästi pyöräillen ja kävellen kevyenliikenteenväylää pitkin.

Kiinnostuitko liikuntapäivästä / luokkaretkestä?

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

  • Alustava arvio
  • Ilmoita 2-3 vaihtoehtoa päivämäärän ja kellonajan kanssa
  • Yhteyshenkilön tiedot

  • Laajis lähettää sisäpiiriläisille kohdennettuja etuja ja tarjouksia sähköpostilla maltillisin väliajoin sekä arvomme palkintoja Laajiksen palveluihin (mm. ilmaislippuja).