Talviliikuntaa keskellä kaupunkia

Laajis tarjoaa koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien liikuntapäiviin takuuvarman talven. Laajiksesta löytyy helppoja hissejä ja rinteitä sekä aloittelijoille soveltuvia lumiparkkeja missä pääsee turvallisesti kokeilemaan freestylen saloja. Alueella on myös aloittelijoille soveltuva Lumimaa, lumetettu pulkkamäki, talvifrisbeegolfrata, vaihteleva latuverkosto laavuineen sekä alamäkiluistelurata!

Välinevuokraamostamme löytyy laskuvälineiden, lumilautojen ja maastohiihtosuksien lisäksi lumikenkiä, pulkkia, stigoja, liukureita, alppicurling-setti, sähköfatbike-pyöriä, frisbeegolf-kiekkoja ja lumiluistimia. Eli kaikkea mahdollista talven riemuihin.

Tervetuloa lumen valtakuntaan!

Etsitkö paikkaa kevään ja syksyn luokkaretkille ja liikuntapäiville? Tutustu Laajiksen luokkaretkiin.

Laajis hiihtokoulu jyväskylä

Ryhmähinnat

Ryhmässä on oltava vähintään 15 maksavaa henkilöä. Ryhmän mukana opettajille ja valvojille ilmainen hissilippu ja välineet. Koululaisryhmien välinevuokraan sisältyy kypärä. Hinnat eivät ole voimassa koululaisten loma-aikoina tai viikoilla 8 ja 9.

KESTO Hissilippu Välineet Twintip-sukset
1 tunti 10€ 10€ 15€
3 tuntia 14€ 14€ 20€
1 päivä 16€ 16€ 30€

Muut hinnastot täältä.

Hiihtokoulun kurssi koululaisille

Varaa samalla kouluryhmälle oma kahden tunnin mittainen laskettelu- tai lumilautakurssi hintaan 150€ per ryhmä. Ryhmän maksimi koko on 10 oppilasta lasketteluun ja kahdeksen oppilasta lumilautailuun. Ryhmää varten varataan aina yksi hiihdonopettaja.

Laajiksen hiihtokoulu valittiin vuoden hiihtokouluksi vuonna 2017. Tutustu opettajiimme ja hiihtokouluumme täältä.

laajis hiihtokoulu logo

Maistuva kouluruokailu

Laajiksen ravintolasta saat lisää energiaa koulupäivään. Kahvion puolelta on saatavilla kaakaot, munkit ja muut kahvilatuotteet. Keittiön puolelta on saatavilla myös lounasruokailua etukäteen tilattuna. Esimerkiksi keittolounas on 4,50€ / oppilas. Lisäksi saatavilla on esimerkiksi burgereita tai lounasbuffet.

Omatoimiseen ruokailuun voitte käyttää laavuamme (kysy varaustilanne). Meiltä löytyy myös grilli, joka on mahdollista saada käyttöön. Lumimaan alueelta löytyy nuotiopaikka, jota voi käyttää halutessaan myös omatoimiseen ruokailuun.

Majoitus ja muuta puuhaa

Laajis sijaitsee aivan Jyväskylän keskustan kupeessa, vain 4km päässä ydinkeskustasta ja kaupungin monipuolisista palveluista. Paikallisbussi lähtee suoraan alueen vierestä ja matka keskustaan vie vain 10 minuuttia. Laajiksen välittömästä läheisyydestä löytyy Vuorilammen ranta, jossa on virkistäytymismahdollisuus. Läheltä löytyvät myös Superpark, kylpylä ja elokuvateatteri, joten tekemistä löytyy myös sateisella säällä.

Laajiksesta löytyy edullista hostellimajoitusta ja vain 400m päässä sijaitsee kylpylähotelli.

Kiinnostuitko liikuntapäivästä / luokkaretkestä?

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

  • Alustava arvio
  • Ilmoita 2-3 vaihtoehtoa päivämäärän ja kellonajan kanssa
  • Yhteyshenkilön tiedot