Aktiviteetit

Kausikorttisäännöt

Kausikorttisäännöt

KAUSIKORTTISÄÄNNÖT

Hyvät kausikorttilaiset ja kausikorttilaisten huoltajat,

Olemme laatineet kaikkien turvallisuuden ja sopuisan yhteiselon vuoksi seuraavat säännöt Laajiksen kausikorttien haltijoille.

1. Noudata Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen virallisia rinnesääntöjä.
2. Käyttäydy hississä henkilökunnan ja opastetaulujen ohjeiden mukaisesti. Muunmuassa mutkittelu tai hissikapulan ”vedättäminen” voivat aiheuttaa merkittävät vauriot hisseille, joista seuraa korvausvastuu.
3. Jonota kuten muutkin asiakkaat. Tämä koskee kaikkia Laajiksen palveluita hissijonosta ravintolaan. Jäädytämme ohittelijoiden lipun määräajaksi.
4. Jätä välineet niille tarkoitettuihin paikkoihin. Myös pihamaalla välineet tulee laittaa telineisiin eikä jättää lojumaan maahan tai hiihtoladulle.
5. Varkaudet sekä ilkivalta ovat luonnollisesti asioita, joista teemme ilmoituksen myös viranomaiselle.

Toivomme että te (ja lapsenne) perehdytte näihin pelisääntöihin, jotta voimme yhdessä nauttia mukavammasta laskettelukaudesta. Laajiksella on oikeus kuolettaa kausikortti määräajaksi, mikäli ohjeita ei noudateta. Toistuvista rikkomuksista kausikortti ja laskuoikeus koko kauden osalta perutaan. Rahoja ei näissä tapauksissa palauteta.

KAUSIKORTIN VÄÄRINKÄYTTÖ

Kausikortti on henkilökohtainen. Kuvallista kausikorttia ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Henkilökohtaisen kausikortin luovuttamisesta toiselle henkilölle seuraa lipun välitön mitätöinti. Kausikortin voi lunastaa takaisin aikaisintaan viikon kuluttua mitätöinnistä. Veloitamme väärinkäytöksestä 150 euron tarkastusmaksun ja päivälipun hinnan. Kausikortin haltijan kuva näkyy porteista mentäessä ala-asemalla. Olemme tehostaneet lippujen valvontaa tälle kaudelle. Takaisinlunastus tulee tehdä täysi-ikäisen toimesta.

Mikäli lippu pitää siirtää uudelle korttipohjalle, veloitamme vanhan lipun kuolettamisesta ja uuden lipun tekemisestä 20 euroa sekä mahdollisen uuden keycardin hinnan.