Tehdään talvi 2019 -kausikorttikampanjan toimitusehdot

Kampanjan järjestäjä on Laajis Oy.

Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja Laajiksen hiihtokeskukseen talvikaudelle 2019-20, jotka oikeuttavat rinteiden ja hissien käyttöön Laajiksen aukioloaikoina.

Asiakkaan ilmoittautuessa Laajiksen ”Tehdään talvi 2019” -kausikorttikampanjaan, sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

1. Kampanjan tavoitteena on saada 3000 kausikorttivarausta 14.11.2019 mennessä. Laajiksella on oikeus toteuttaa kampanja muullakin määrällä ja muuttaa kampanja aikaa.

2. Asiakas ilmoittautuu kampanjaan varaamalla kausikortin Laajiksen verkkokaupan kautta.

3. Kampanjahintaisen kausikortin hinta (159€/169€/179€/299€) veloitetaan asiakkaan tililtä varauksen yhteydessä. Rahat palautetaan asiakkaan tilille, mikäli kampanja ei toteudu. Ilmoittautuminen on sitova ja sitä ei voi perua. Asiakas ei ole velvollinen ostamaan normaalihintaista kausikorttia (415€), mikäli kampanja ei toteudu.

4. Kausikortti ladataan Keycard -sirukortille. Mikäli asiakkaalla ei ole sellaista, Keycardin voi tilata kausikorttivarauksen yhteydessä (hinta 6€).

5. Laajis ilmoittaa kampanjan toteutumisesta omilla nettisivuillaan ja sähköpostilla.

6. Kausikortti on voimassa Laajiksen talvikauden 2019-20 ajan siitä alkaen kun kausikortti on kokonaan maksettu.

Tutustu täältä Suomen Hiihtokeskusyhdistys r.y.:n laatimiin ja kuluttaja-asiamiehen hyväksymiin hiihtokeskuspalveluja koskeviin sopimusehtoihin, jotka koskevat myös kausikortteja.

Laajiksen hyväksymät maksuvälineet

Verkkokaupan toimitusehdot

10 kysymystä kausikorttikampanjasta