Aktiviteetit

Kausikorttiedut

Laajiksen kausikortti on etukortti

Kausikorttiedut

Kausikortti on
etukortti

Sen lisäksi että lasket kausikortilla Laajiksen rinteillä, Lumimaassa ja snowparkeissa rajattomasti koko kauden ajan, saat samassa yhteydessä lukuisia rahanarvoisia etuja, jotka voit lunastaa kausikorttia näyttämällä. Tutustu Laajiksen kausikorttietuihin alempana.

Laajiksen kausikorttilaisten edut ovat henkilökohtaisia ja voimassa laskettelukauden keston ajan ellei toisin mainita. Edut ovat voimassa normaalihinnoista ja niitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etuja lunastettaessa on esitettävä voimassa oleva Laajiksen kausikortti, mistä löytyy omistajan kuva, nimi ja kausikorttitiedot. Mikäli kyseiset tiedot ovat kortista hävinneet, tule näyttämään korttia lipunmyynnissä.

HUOM! Kausikortin pinnassa tulee olla kauden tiedot, omistajan nimi ja kuva päivitettynä, jotta kausikorttiedut saa lunastettua. Mikäli olet ostanut verkkokaupasta kausikortin suoraan olemassaolevalle keycardille, muista käydä päivittämässä kausikortin pinta kassalla ajantasalle saadaksesi edut käyttöön.

Eduntarjoalla on oikeus kieltäytyä antamasta etua, mikäli kausikortin pinnassa ei ole tarpeellisia tietoja näkyvillä.

Kausikorttiedut

Kausikorttiedut talvikaudelle
2022-23

Edut muihin hiihtokeskuksiin
Himos: päivälippu -20%
Häkärinteet: päivälippu -20%
Riihivuori: päivälippu -20%
Iso-Syöte: päivälippu -20%
Salla: päivälippu -20%
Talma: päivälippu -50%
Mielakka: päivälippu -50%
Swinghill: päivälippu -50%
Tornimäki: päivälippu -50%

Muut edut
- Kylpylä Scandic Laajavuori: kylpylään kaksi yhden hinnalla, edullisempi ilmaiseksi (voimassa jo ennen laskukauden alkua)

KAUSIKORTTIEDUT LAAJIKSESSA

Laajiksen edut päivittyvät kauden aikana

Rinneravintola
- Ei tällä hetkellä etuja

Muut Laajiksen edut
- Ei tällä hetkellä etuja