LAAJIKSEN KAUSIKORTIT

Kausikorttien hinnat

Laajiksen Tehdään talvi! -kausikorttikampanja talvelle 2018-19 on päättynyt. Tänä vuonna edullisimpia kausikortteja varattiin 13.12. mennessä riittävästi kampanjan toteutumiseksi ja varanneet voivat nyt lunastaa korttinsa Laajiksesta.
Lue lisää kampanjasivulta:
TEHDÄÄN TALVI!

Kausikortti on mahdollista hankkia myös Laajiksessa paikan päällä virkistys- ja liikuntaseteleillä. Lue lisäohjeet kampanjasivulta, jos haluat varata kausikortin ko. seteleillä.
Laajiksen hyväksymät maksuvälineet ja virkistyssetelit

Tutustu myös yhdessä lapsesi kanssa kausikortin pelisääntöihin.

hiihtokeskus laajis laajavuori

LAAJIKSEN KAUSIKORTTI ON ETUKORTTI!

Sen lisäksi että lasket kausikortilla Laajiksen rinteillä, Lumimaassa ja alamäkiluisteluradalla rajattomasti koko kauden ajan, saat samassa yhteydessä lukuisia rahanarvoisia etuja, jotka voit lunastaa kausikorttia näyttämällä.

Etuina esimerkiksi valikoituihin Suomen hiihtokeskuksiin päiväliput -50% ja Scandic Laajavuoren kylpylään kaksi yhden hinnalla!

TALVEEN VALMISTAUDUTAAN JO KESÄLLÄ

Talvikausi 2018-19 tuo jälleen paljon uutta Laajikseen, mutta varmasti myös ripauksen perinteistä Laajavuoren ”henkeä” lukuisten kausikorttilaisten voimin. Rinteiden profiileja on kesän aikana paranneltu, uusia valotolppia lisätty, lisää tykitystehoa lumen tekoon, Lumimaan uusi laavu odottaa jo valmiina ja myös Red Bull Crashed Ice 2019 -tapahtuman suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa. Tulossa on siis mahtava talvi!

KATSO KUINKA TALVET TEHDÄÄN

laajis lumetus
laajis sukset lumilauta

LASKUVÄLINEET HAKUSESSA?

Ovatko laskuvälineesi jo aikansa eläneet? Tuntuuko uusien välineiden ostaminen lapsille liian kalliilta ratkaisulta? Ei hätää, löydämme takuuvarmasti kukkarollesi ja taitotasoihisi sopivat välineet. Lisäksi järjestämme kauden aikana useita “kamapörssejä”, missä voit ostaa ja myydä käytettyjä laskukamoja. Laskettelu on edullinen harrastus myös välineiden osalta.

LASKUVÄLINEET HAKUSESSA
SEURAAVA KAMAPÖRSSI

HIIHTOKOULUUN!

Laajiksen hiihtokoulu valittiin vuonna 2017 Suomen vuoden hiihtokouluksi! Tule kertaamaan taitojasi tai tuo lapset kausikurssille. Hiihtokouluun tullessa ei tarvitse olla mitään kokemusta suksien tai lumilaudan päällä olemisesta. Kursseja ja opetusta löytyy toisaalta myös osaavammille laskijoille ja voit tulla kehittämään taitojasi huippuopettajiemme kanssa vaikka freestylen tai alppitekniikan saloihin.

HIIHTOKOULUN KURSSITARJONTA

laajis hiihtokoulu

LIITY SISÄPIIRIIN

Pysyt perillä kampanjan etenemisestä ja muista ajankohtaisista asioista.
LIITY LAAJIKSEN SISÄPIIRIIN

SEURAA LAAJIKSEN TIEDOTUSTA

Facebookissa
Instagramissa
Twitterissä