kamapörssi laajis jyväskylä

KAMAPÖRSSI 29.-30.3.2019!

Tänäkin talvena Laajiksen Kamapörssistä on mahdollista löytää huippuedullisesti käytettyjä laskuvälineitä tai myydä omat välineesi pois uudemman kaluston tieltä.

Hyödynnä talvikauden viimeinen Kamapörssi ja laita välineesi myyntiin. Tai hanki kalustoa jo ensi kaudeksi. Kamapörssi pidetään perjantaina 29.3. klo 15-20 ja lauantaina 30.3. klo 10-18 vuokraamossa. Välineitä voi tuoda myyntiin jo perjantaina 29.3. klo 12-15 välillä.

Muista myös vuokraamon oma poistomyynti. Vuokraamon välineitä voi ostaa vuokraamon aukioloaikojen puitteissa 7.4.2019 saakka.

laajis kamapörssi

KAMAPÖRSSI PÄHKINÄN KUORESSA

Kamapörssi on loistava mahdollisuus laittaa omat käytetyt laskettelukamat kiertoon ja hankkia uutta tai käytettyä tilalle! Kamapörssissä voi ostaa ja myydä laskukamaa eli alppi- ja murtomaasuksia, lumilautoja, monoja, kypäriä, luistimia yms. (ei kuitenkaan esim. vaatteita). Kamapörssissä käy maksuvälineenä vain KÄTEINEN!

Kamapörssi pidetään Laajiksen vuokraamon tiloissa alakerrassa. Kamapörssi on auki vuokraamon aukioloaikojen mukaisesti (kts. etusivu). Muutokset ovat mahdollisia, mutta niistä tiedotetaan erikseen etukäteen.

KAMAPÖRSSIN EHDOT

* Tuotteet jäävät myyjän omalla vastuulla Kamapörssiin myytäväksi ja ne myydään siinä kunnossa kuin ne myyntiin luovutettaessa ovat.
* Tuotteita voi tuoda vuokraamoon päivää ennen Kamapörssin alkua. Myyjä huolehtii tuotteiden merkkaamisesta ja hinnoittelusta ohjeiden mukaisesti.
* Laajis pidättää oikeuden olla ottamatta välineitä myyntiin valintansa mukaan. Kamapörssi on tarkoitettu laskettelu- ja hiihtovälineille.
* Kamapörssi on tarkoitettu vain yksityisille myyjille.
* Myydyistä tuotteista Kamapörssi ottaa 15%:n välityspalkkion.
* Maksamme tilitykset käteisellä Kamapörssin päätyttyä välineiden noutamisen yhteydessä.
* Myymättömät tuotteet on noudettava sunnuntaina 31.3.2019 klo 16.00 mennessä. Säilytämme noutamatta jääneitä tavaroita 5 päivää, jonka jälkeen niiden omistusoikeus siirtyy Laajis Oy:lle. Säilytyksestä perimme 10 € maksun.

KUMPPANIT

Kamapörssissä mukana myös legendaarinen Jesse Kurkisen Ski Shop Laajavuori. Jollei Kamapörssistä löydy sopivia laskukamoja, niin Jesse auttaa.

Ski Shop Laajavuori
Jarmo Kurkinen
Puhelin: 0400 705 477
Sähköposti: jarmo.kurkinen@skis.fi