kamapörssi laajis jyväskylä

KAMAPÖRSSI 7.-8.12.2018!

Tänäkin talvena Laajiksen Kamapörssistä on mahdollista löytää huippuedullisesti käytettyjä laskuvälineitä tai myydä omat välineesi pois uudemman kaluston tieltä.

Ensimmäinen Kamapörssi pidetään 7.-8.12.2018. Samassa yhteydessä voi noutaa myös varattuja kausikortteja. Vuokraamo on avoinna pe 7.12. klo 14-20 ja la 8.12. klo 10-16 (Kamapörssi pe klo 16-20 ja la 10-16).

laajis kamapörssi

KAMAPÖRSSI PÄHKINÄN KUORESSA

Kamapörssi on loistava mahdollisuus laittaa omat käytetyt laskettelukamat kiertoon ja hankkia uutta tai käytettyä tilalle! Kamapörssissä voi ostaa ja myydä laskukamaa eli alppi- ja murtomaasuksia, lumilautoja, monoja, kypäriä, luistimia yms. (ei kuitenkaan esim. vaatteita). Kamapörssissä käy maksuvälineenä vain KÄTEINEN!

Kamapörssi pidetään Laajiksen vuokraamon tiloissa alakerrassa. Kamapörssi on auki vuokraamon aukioloaikojen mukaisesti (kts. etusivu). Muutokset ovat mahdollisia, mutta niistä tiedotetaan erikseen etukäteen.

KAMAPÖRSSIN EHDOT

* Tuotteet jäävät myyjän omalla vastuulla Kamapörssiin myytäväksi ja ne myydään siinä kunnossa kuin ne myyntiin luovutettaessa ovat.
* Tuotteita voi tuoda vuokraamoon päivää ennen Kamapörssin alkua. Myyjä huolehtii tuotteiden merkkaamisesta ja hinnoittelusta ohjeiden mukaisesti.
* Laajis pidättää oikeuden olla ottamatta välineitä myyntiin valintansa mukaan.
* Kamapörssi on tarkoitettu vain yksityisille myyjille.
* Kamapörssin välityspalkkio on 15% myydyistä tuotteista, jonka Laajis pidättää myyntisummasta. Muuta maksua Kamapörssissä ei ole.
* Tuotteista saadut rahat tulee noutaa vuokraamosta viikon sisällä Kamapörssin päättymisestä.
* Myymättömät tuotteet on noudettava viikon sisällä Kamapörssin päättymisestä. Tämän jälkeen tuotteet katsotaan lahjoitetuksi Laajikselle, joka voi päättää mitä tuotteille tehdään.

KUMPPANIT

Kamapörssissä mukana myös legendaarinen Jesse Kurkisen Ski Shop Laajavuori. Jollei Kamapörssistä löydy sopivia laskukamoja, niin Jesse auttaa.

Ski Shop Laajavuori
Jarmo Kurkinen
Puhelin: 0400 705 477
Sähköposti: jarmo.kurkinen@skis.fi