Vietä hiihtoloma keskellä kaupunkia!

Tule nauttimaan joululomasta Jyväskylään, keskelle Keski-Suomea - ja keskelle kaupunkia!
Laajis on aito kaupunkikeskus - vain 4km päässä Jyväskylän keskustasta. Paikallisliikenteen bussi nr. 25 tuo laskettelijat suoraan ala-asemalle keskustan hotelleista.

Laajiksen lomat ovat täynnä elämää koko perheelle. Laskettelua, hiihtoa, snowparkkia, hiihtokoulua ja vaikka mitä muuta hauskaa tekemistä! Ja jos on aivan tarkkana, saattaa nähdä Laajiksen oman Jetin alueella tervehtimässä vieraita.

snowpark laajis laajavuori jyväskylä
hiihtokoulu laajis laajavuori jyväskylä

Hiihtokoulu

Laajiksen hiihtokoulu palvelee myös joululomalla! Valikoimasta löytyy erilaisia kursseja, yksäreitä ja sessareita.

Joululomalle löytyy kattavasti erilaisia kursseja, niin lapsille kuin aikuisillekin. Kurssitarjottimeen pääsee täältä ja paikat kurssille voi varata suoraan verkkokaupan kautta.

YKSITYISTUNNIT voit varata suoraan verkosta, sähköpostitse hiihtokoulu@laajis.fi tai puhelimitse +358 207 436 437 (vuokraamo). Voit kysyä myös paikan päältä vuokraamosta yksityistunteja.

Viikonloppuisin Laajiksen hiihtokoulu järjestää rentoja sessareita Lumimaassa, joissa voit saada ohjeita ja opastusta omaan laskemiseen. Sessarit eivät vastaa hiihtokoulun tuntia, mutta siellä saat helposti vinkin, mikä kurssi sinulle sopisi! Hiihtokoulun sessarit viikonloppuisin klo 12-13, tule nappaamaan vinkit niin lasketteluun kuin lautailuun!

Lumimaa

Lumimaan rinteet ja aktiviteetit on suunniteltu lapsiperheiden ja aloittelijoiden näkökulmasta. Siellä ovat avoinna naruhissin alue sekä pulkkamäki. Voit tuoda mukanasi omat laskuvälineet, mutta Lumimaassa voit käyttää myös Laajiksen välineitä. Meiltä löytyy lainalle pulkat, stigat, erilaiset liukurit ja laskuvälineet sekä Burton Riglet -minilumilaudat (pienille lapsille soveltuvia lautoja). Riglet-laudan voi lainata vuokraamosta lipunoston yhteydessä ja pulkkailuvälineitä saa lainaan pulkkamäen juurelta varastosta. Varsinaisia lasketteluvälineita (alppisukset ja lumilaudat) voit vuokrata erillistä maksua vastaan vuokraamostamme.

Laajiksen rinneliput ja kausikortti sisältävät aina pääsyn myös Lumimaahan. Koko Lumimaan lippu on 10€ / laskija ja pelkkä pulkkamäki 3€ / laskija. Ei-laskevat valvojat laskevien lasten seurassa pääsevät ilmaiseksi Lumimaahan.

Lumimaan Miniparkki
Laajiksen Lumimaassa kaikki parkkilaskemisesta kiinnostuneet voivat ottaa ensiaskeleitaan turvallisesti erittäin helpoilla obstaakkeleilla. Miniparkissa on muutamia matalia reilejä ja nokkia, joissa kaikenikäiset voivat harjoitella alkeita ja myöhemmin siirtyä seuraavalle tasolle Junnuparkkiin. Lumimaassa ehtii harjoitella tiuhaan tahtiin, kun naruhissi vetää lyhyen mäen nopeasti ylös uutta laskua varten.

Lumimaan laavu
Taukoja varten Lumimaan alueelta löytyy oma lämmitetty laavu, mistä löytyy kotakeittiö ja pöytiä omien eväiden syömistä varten. Mikäli makkarat jäivät kotiin, voit myös ostaa retkieväitä nuotiolle ja laavulle Laajiksen rinneravintolasta. Lumimaa palvelee hiihtokeskuksen aukioloaikoina.

lumimaa laajis laajavuori jyväskylä
urban kitchen ravintola laajis laajavuori jyväskylä

Rinneravintola

Rinteessä laskiessa tulee helposti nälkä ja rinneravintolamme palveleekin monipuolisesti laskijoita! Isompaan ja pienempään nälkään löytyy varmasti herkullinen vaihtoehto Urban Kitchenin listoilta (saatavilla mm. burgerit ja pizzat). Keittiö on avoinna päivittäin.
Linjastolta tietenkin helpotusta myös kahvihampaan kolotukseen tai makeat Tazza-kaakaot, joista tarjolla myös perinteiset "rinneversiot". Herkutteluun rinneravintola tarjoaa myös maukkaita pullia tai makeisia.

Ravintolassa on 85 asiakaspaikkaa viihtyisässä ja modernissa ympäristössä, jonka nahkasohvilta avautuu upea näkymä suoraan Lumimaahan, Eturinteeseen sekä Snowparkkiin. Myös ilmainen langaton verkko on asiakkaiden käytössä.