Joukkueiden kauden aloitukset ja päätökset

Tule kokemaan liikunnan riemu Laajikseen!

Oli kyseessä sitten joukkueen kauden aloitus, päätös tai muu yhteinen tilaisuus, Laajis tarjoaa yhteisiin hetkiin upeat puitteet. Tekemistä löytyy jokaiselle, sillä Seikkailupuiston lisäksi valittavissa on frisbeegolfia, alamäkipotkulautailua tai vaikkapa luontopolkuretki.

Seikkailupuiston ja muiden aktiviteettien jälkeen päivää voi jatkaa saunomisen merkeissä. Tarjolla on Vuorilammen aito savusauna, jonka yhteyteen voi halutessaan optioida myös paljun käyttöön. Muitakin mukavia tiloja illanviettoon voimme tarjota. Ruokailusta huolehtii helposti Laajiksen keittiön catering.

Laajiksessa on myös majoitusmahdollisuus. Hostellin puolelta löytyy 2-4 hengen huoneita jaetuilla kylpyhuoneilla. Tutustu hostelliin täällä.

Tervetuloa Laajikseen!

seikkailupuisto laajis laajavuori jyväskylä
seikkailupuisto laajis laajavuori jyväskylä

Joukkuehinnat

HUOM! Joukkuehinnat eivät ole voimassa viikonloppuisin ja koululaisten loma-aikoina. Hinnat on tarkoitettu vain joukkueille kauden aloitus- ja päätöstapahtumiin.

Aktiviteetit
Aktiviteetti Hinta per henkilö Ryhmän koko Saatavilla Lisätiedot
Seikkailupuisto 16€ 15-200 hlöä Huhti-Lokakuu hanskat 3,50€ / pari
Alamäkipotkulautailu 25€ 6-10 hlöä Kesä-Lokakuu kesto 2 tuntia, omatoiminen, ei sisällä ohjausta
Frisbeegolf -kurssi 16€ 15-100 hlöä Kesä-Lokakuu sisältää välineet ja väylämaksun, voidaan tehdä useampia ryhmiä
Luontopolkukierros ja laavu 20€ 10-20 hlöä Ympäri vuoden kesto 2-3 tuntia ohjattuna, sisältää laavulla tulet ja makkarat
Saunat, tilat ja ruokailu
Aktiviteetti Hinta Lisätietoa
Savusauna su-to 460€ / ilta, pe-la 550€ / ilta Tupakeittiöllä. Hinta sisältää saunan käyttöön koko illaksi sekä pelaajille jaettavaksi pienimuotoisia palkintoja
Palju 150€ 8 hengen palju, savusaunan yhteyteen
Laavu 150€ / ilta Savusaunan yhteyteen 30 hengen laavu kotakeittiöllä, lämmitettävä
Ruoka alk. 12€  / hlö Runsas buffet-ruokailu

Seikkailupuisto

Seikkailupuistossa on tarjolla haastetta ja liikunnan riemua aivan jokaiselle. Nouse korkeuksiin puiden latvoihin kuin apina ja vapauta sisäinen seikkailijasi. Valmistaudu testaamaan Tarzan-taitosi ja anna hien virrata kun haastat itseäsi tasapainoa, uskallusta ja voimaa vaativissa köysitehtävissä. Ratojen vaikeusaste vaihtelee helposta aloittelijallekin sopivasta radasta aina vaikeaan, kovempaa fyysistä kuntoa vaativaan sporttirataan. Lisäksi Seikkailupuistosta löytyy uusi seikkailurata, joka sisältää monta uutta estettä sekä 250 metriä pitkän hurjan köysiliu'un!

Ennen seikkailun aloittamista käydään läpi yhdessä ohjaajan kanssa opastus harjoitusradalla. Seikkailupuisto-ohjaajamme ovat puistossa sinua varten ja auttavat haastamaan itsesi pidemmälle kuin olisit ikään uskonut - hyppää mukaan seikkailuun!

seikkailupuisto laajis laajavuori jyväskylä
savusauna vuorilampi laajis laajavuori jyväskylä

Vuorilammen savusauna ja palju

Laajavuoren virkistysalueeseen kuuluvan Vuorilammen rannalta löytyy aito savusauna ja tupakabinetti. Savusaunaan mahtuu kerrallaan jopa 15 henkeä, joten se on ihanteellinen paikka joukkueen yhteiseen illanviettoon. Isommatkin ryhmäkoot onnistuvat tarvittaessa.

Lisäoptiona on tarjolla Vuorilammen savusaunalta löytyvä kaasulämmitteinen palju. Savusaunan löylyt kruunaa palju, missä tilaa löytyy 8 hengelle. Vuorilammen vesi saattaa olla varsinkin syksyisin ja keväisin varsin raikasta, joten palju tuo tilaisuuteen mukavasti lämmintä tunnelmaa.

Laavu

Päivän yhteyteen on mahdollista ottaa myös Laajiksen uusi laavu, joka sijaitsee Lumimaan alueella. Laavuun mahtuu n. 25-30 henkilöä. Pöytäryhmien ääreellä istumapaikkoja on 24 ja laavun sivupenkeille mahtuu myös istumaan. Laavussa on sähköiset säteilylämmittimet, joten syksylläkään ei tarvitse hytistä kylmässä. Laavusta löytyy kotakeittiö.

Ruokailu

Paketin yhteyteen on tilauksesta saatavilla myös maistuva ja runsas buffet-ruokailu. Laajiksen keittiö hoitaa tarjoilut noutopöytään. Muistathan mainita mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot tilauksen yhteydessä.

Yhteydenotto

Kiinnostuitko joukkueen kauden aloitus- tai päätöspäivän järjestämisestä Laajiksessa? Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

  • Alustava arvio
  • Ilmoita 2-3 vaihtoehtoa päivämäärän ja kellonajan kanssa
  • Yhteyshenkilön tiedot