Joukkueiden yhteiset tilaisuudet

Tule kokemaan liikunnan riemu Laajikseen!

Oli kyseessä sitten joukkueen kauden aloitus, päätös tai muu yhteinen tilaisuus, Laajis tarjoaa yhteisiin hetkiin upeat puitteet. Tekemistä löytyy jokaiselle, sillä Seikkailupuiston lisäksi valittavissa on frisbeegolfia, alamäkipotkulautailua tai vaikkapa luontopolkuretki.

Seikkailupuiston ja muiden aktiviteettien jälkeen päivää voi jatkaa saunomisen merkeissä. Tarjolla on Vuorilammen aito savusauna, jonka yhteyteen voi halutessaan optioida myös paljun käyttöön. Muitakin mukavia tiloja illanviettoon voimme tarjota. Ruokailusta huolehtii helposti Laajiksen keittiön catering.

Laajiksessa on myös majoitusmahdollisuus. Hostellin puolelta löytyy 2-4 hengen huoneita jaetuilla kylpyhuoneilla. Tutustu hostelliin täällä.

Tervetuloa Laajikseen!

seikkailupuisto laajis laajavuori jyväskylä
seikkailupuisto laajis laajavuori jyväskylä

Seikkailupuisto

Seikkailupuistossa on tarjolla haastetta ja liikunnan riemua aivan jokaiselle. Nouse korkeuksiin puiden latvoihin kuin apina ja vapauta sisäinen seikkailijasi. Valmistaudu testaamaan Tarzan-taitosi ja anna hien virrata kun haastat itseäsi tasapainoa, uskallusta ja voimaa vaativissa köysitehtävissä. Ratojen vaikeusaste vaihtelee helposta aloittelijallekin sopivasta radasta aina vaikeaan, kovempaa fyysistä kuntoa vaativaan sporttirataan. Lisäksi Seikkailupuistosta löytyy uusi seikkailurata, joka sisältää monta uutta estettä sekä 250 metriä pitkän hurjan köysiliu'un!

Ennen seikkailun aloittamista käydään läpi yhdessä ohjaajan kanssa opastus harjoitusradalla. Seikkailupuisto-ohjaajamme ovat puistossa sinua varten ja auttavat haastamaan itsesi pidemmälle kuin olisit ikään uskonut - hyppää mukaan seikkailuun!

Vuorilammen savusauna ja palju

Laajavuoren virkistysalueeseen kuuluvan Vuorilammen rannalta löytyy aito savusauna ja tupakabinetti. Savusaunaan mahtuu kerrallaan jopa 15 henkeä, joten se on ihanteellinen paikka joukkueen yhteiseen illanviettoon. Isommatkin ryhmäkoot onnistuvat tarvittaessa.

Lisäoptiona on tarjolla Vuorilammen savusaunalta löytyvä kaasulämmitteinen palju. Savusaunan löylyt kruunaa palju, missä tilaa löytyy 8 hengelle. Vuorilammen vesi saattaa olla varsinkin syksyisin ja keväisin varsin raikasta, joten palju tuo tilaisuuteen mukavasti lämmintä tunnelmaa.

savusauna vuorilampi laajis laajavuori jyväskylä

Laavu

Päivän yhteyteen on mahdollista ottaa myös Laajiksen uusi laavu, joka sijaitsee Lumimaan alueella. Laavuun mahtuu n. 25-30 henkilöä. Pöytäryhmien ääreellä istumapaikkoja on 24 ja laavun sivupenkeille mahtuu myös istumaan. Laavussa on sähköiset säteilylämmittimet, joten syksylläkään ei tarvitse hytistä kylmässä. Laavusta löytyy kotakeittiö.

Ruokailu

Paketin yhteyteen on tilauksesta saatavilla myös maistuva ja runsas buffet-ruokailu. Laajiksen keittiö hoitaa tarjoilut noutopöytään. Muistathan mainita mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot tilauksen yhteydessä.

Yhteydenotto

Kiinnostuitko joukkueen kauden aloitus- tai päätöspäivän järjestämisestä Laajiksessa? Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

  • Alustava arvio
  • Ilmoita 2-3 vaihtoehtoa päivämäärän ja kellonajan kanssa
  • Yhteyshenkilön tiedot