Rekrytointi

HALUATKO LIITTYÄ URBAANIIN HEIMOON?

Löydät tältä sivulta tietoa avoimista työpaikoistamme.

Seuraa meitä myös Facebookissa

Palkkaamme vuosittain lähes 50 työntekijää ja lukuisia harjoittelijoita erilaisiin tehtäviin Laajiksen hiihtokeskukseen, Seikkailupuistoon, ravintolaan ja hostelliin. Laajavuoren matkailualuetta kehitetään vauhdilla eteenpäin ja uusia tehtäviä syntyy jatkuvasti. Sijaintimme aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa tekee meistä myös suositun harjoittelupaikan ammattikorkeakoululaisille ja ammattiin opiskeleville. Harjoittelu on yleensä luonteva tapa saada jalkaa oven väliin.

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme ja harjoittelijoiltamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja valmiutta tehdä erilaisia töitä. Positiivinen asenne, kunnioitus niin asiakkaita kuin työkavereita kohtaan ja halu oppia uutta vievät pitkälle. Teemme yleensä töitä silloin kun muut lomailevat ja nauttivat vapaa-ajastaan. Työympäristömme on luonnollisesti savuton.

Tarjoamme aktiivisen ja liikunnallisen työympäristön sekä loistavan työporukan.

ETSIMME: MARKKINOINTIKOORDINAATTORI LAAJIKSEEN!
4.6.2021
Vahvistamme huipputekijöiden tiimiämme ja haemme nyt Laajikseen ammattitaitoista markkinointikoordinaattoria.
Sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemusta alalta, mutta odotamme sinulta markkinointi-alaan liittyvää koulutusta, itseohjautuvuutta, käytännön toteutusta, positiivista ja reipasta asennetta. Tehokkuus ja tavoitteellisuus näkyvät kaikesta tekemisestäsi ja olet luonteeltasi tiimipelaaja.

Tarjoamme laadukkaat ja ainutlaatuiset puitteet toteuttaa markkinointikoordinaattorin työtä inspiroivassa ja monipuolisessa ympäristössä. Osa Laajiksen palveluista toimivat ympäri vuoden, kuten ravintola, hostelli, caravan-alue, sähköpyöräily ja Kipinä Studio. Kesäkaudella palveluitamme ovat seikkailupuisto, alamäkipyöräily ja frisbeegolf. Talvella palvelumme on pääosin hiihtokeskustoimintaa.

Työnkuvaus:
Työhösi kuuluvat graafinen suunnittelu: mainosten ja painotuotteiden tuotanto, nettisivujen muokkaaminen, sosiaalisen median sisällön tuottaminen, kuvien käsittely ja lisäksi katsomme eduksi videonkuvaustaidon. Odotamme sinulta englannin kielen perusosaamista nettisivujen ja sosiaalisen median päivittämisessä. Työpiste sijaitsee Laajavuoressa ja työ ei edellytä matkustamista.

Käytössämme olevat työkalut ja kanavat:
Kuvankäsittely- ja suunnittelutyökalut (Adobe Illustrator, Indesign, Lightroom, Photoshop)
Nettisivut (WordPress)
Mainosalustat (Google Ads ja Facebook Business Manager)
Sosiaalinen media (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn ja TikTok)

Mikäli haluat osaksi Laajiksen markkinointitiimiä lähetä CV ja työhakemuksesi osoitteeseen joonas@laajis.fi. Näiden lisäksi, liitä mukaan portfoliosi, jossa esittelet tekemiäsi työnäytteitä. Voit kysyä lisää paikasta puhelimitse 0400 614439. (Joonas Laukkanen markkinointipäällikkö). Lähetä hakemus pikimmiten, kuitenkin heinäkuun 2021 aikana.

Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä
Palkka: sopimuksen mukaan
Yhteydenotot: sähköpostitse
Yhteystiedot: Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä

Tutustu yritykseemme:
https://www.laajis.fi
https://www.facebook.com/laajavuori/
https://www.instagram.com/laajavuori/

ETSIMME: ASIAKASPALVELUHENKILÖITÄ RAVINTOLAAN JA VASTAANOTTOON
11.6.2021

Etsimme ravintolaan asiakaspalveluhenkilöitä, jotka eivät ujostele asiakaspalvelutilanteissa. Asiakaspalveluhenkilöt tekevät monipuolisesti töitä ravintolassa, vastaanotossa sekä keittiössä. Kesällä asiakaspalveluhenkilö auttaa tarpeen mukaan myös Seikkailupuiston puolella ja vuokraamossa sekä pyörävuokrauksen kanssa.

Tärkein tehtäväsi on asiakkaiden huomioiminen. Sinun tehtäväsi on huolehtia asiakkaista kiireenkin keskellä ja palvelet asiakasta aina parhaalla mahdollisella tavalla. Tunnet Laajiksen tuotteet ja palvelut sekä niiden hinnat. Muut Laajikseen liittyvät asiat opit kyllä sujuvasti kauden aikana. Osaat kertoa Laajiksesta asiakkaillemme hymyissä suin “en tiedä, mutta otan selvää”. Takaamme, että näitä tilanteita tulee vastaan vielä vuosienkin jälkeen. Huolehdit tietenkin ennen kaikkea siitä, että ravintolatuotteiden tuoreus ja esillepano ovat kunnossa. Lisäksi huolehdit ravintolasalin ja keittiön siisteydestä.

Kiinteän tuntipalkan lisäksi tarjoamme:
* joustavat työajat
* palkallisen koulutuksen työhösi
* mahtavan työporukan ja mahdollisuuden käyttää Laajiksen palveluita.

Olet juuri hakemamme henkilö, jos:
* olet luotettava, tunnollinen ja iloinen
* sinulta löytyy hygieniapassi ja anniskelupassi
* osaat toimia järjestelmällisesti ja työtoverit huomioiden, et jätä ongelmatilanteessa asioita muiden huoleksi
* ymmärrät, että hyvä asiakaspalvelu on kaikki kaikessa

Katsomme eduksi, jos:
* sinulla on ajokortti
* sinulta löytyy anniskeluvastaavan pätevyys
* alan koulutus tai aikaisempaa kokemusta alasta

HAKEMINEN
Mikäli haluat osaksi Laajiksen asiakaspalvelutiimiä, lähetä CV ja työhakemuksesi osoitteeseen lasse@laajis.fi.

HARJOITTELUPAIKAT
Onko sinulla harjoittelu edessä? Meillä käy vuoden aikana suuri määrä harjoittelijoita eri osa-alueilta. Matkailu, ravintola, siivous, vastaanotto, suksivuokraamo, rinne, markkinointi, harjoitustyöt, ympäristö, huolto… hiihtokeskuksessa on AINA jotain tekemistä. Ole rohkeasti yhteydessä!

YHTEYDENOTOT

Oli meillä vapaita työpaikkoja tai ei, voit aina lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n.

Lasse Niivuori
lasse@laajis.fi
045 350 6888

Ohjeita, jotka nostavat mahdollisuuksiasi työhaastattelun ja työpaikan suhteen
* kun soitat ja jos en vastaa, laita minulle tekstiviesti kuka olet ja miksi soitit
* laita sähköpostin otsikkoon sana “työhakemus” tai “harjoittelupaikka”