Rekrytointi

HALUATKO LIITTYÄ URBAANIIN HEIMOON?

Löydät täältä sivuilta tietoa avoimista työpaikoistamme.

Seuraa meitä myös facebookissa.

Palkkaamme vuosittain lähes 50 työntekijää ja lukuisia harjoittelijoita erilaisiin tehtäviin Laajiksen hiihtokeskukseen, seikkailupuistoon, ravintolaan ja hostelliin. Laajavuoren matkailualuetta kehitetään vauhdilla eteenpäin ja uusia tehtäviä syntyy jatkuvasti. Sijaintimme aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa tekee meistä myös suositun harjoittelupaikan ammattikorkeakoululaisille ja ammattiin opiskeleville. Harjoittelu on yleensä luonteva tapa saada jalkaa oven väliin.

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme ja harjoittelijoiltamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja valmiutta tehdä erilaisia töitä. Positiivinen asenne, kunnioitus niin asiakkaita kuin työkavereita kohtaan ja halu oppia uutta vievät pitkälle. Teemme yleensä töitä silloin kun muut lomailevat ja nauttivat vapaa-ajastaan. Työympäristömme on luonnollisesti savuton.

Tarjoamme aktiivisen ja liikunnallisen työympäristön sekä loistavan työporukan.

AVOIMET TYÖPAIKAT

ETSIMME: ASIAKASPALVELUHENKILÖITÄ RAVINTOLAAN/VASTAANOTTOON
23.10.2020
Etsimme ravintolaan asiakaspalveluhenkilöitä, jotka eivät ujostele asiakaspalvelutilanteissa ja ovat valmiita oppimaan myös vuokraamon ja lipunmyynnin hommia. Lisäksi ravintolatyöntekijämme hoitavat majoituspuolen vastaanottoa ja lukuisia muita mielenkiintoisia askareita. Laajiksessa työt ovat monipuolisia ja vaihtelua riittää.

Tärkein tehtäväsi on asiakkaiden huomioiminen. Sinun tehtäväsi on huolehtia asiakkaista kiireenkin keskellä ja palvelet asiakasta aina parhaalla mahdollisella tavalla. Tunnet Laajiksen tuotteet ja palvelut sekä niiden hinnat. Muut Laajikseen liittyvät asiat opit kyllä sujuvasti kauden aikana. Osaat kertoa Laajiksesta asiakkaillemme hymyissä suin “en tiedä, mutta otan selvää”. Takaamme että näitä tilanteita tulee vastaan vielä vuosienkin jälkeen. Huolehdit tietenkin ennenkaikkea siitä, että ravintolatuotteiden tuoreus ja esillepano ovat kunnossa.

Kiinteän tuntipalkan lisäksi tarjoamme:
* joustavat työajat,
* palkallisen koulutuksen työhösi, sekä
* mahtavan työporukan ja mahdollisuuden käyttää Laajiksen palveluita.

Olet juuri hakemamme henkilö, jos:
* olet luotettava, tunnollinen ja iloinen
* sinulta löytyy hygieniapassi ja anniskelupassi, anniskeluvastaavan pätevyyttä ei vaadita mutta siitä on hyötyä
* osaat toimia järjestelmällisesti ja työtoverit huomioiden, et jätä ongelmatilanteessa asioita muiden huoleksi
* ymmärrät että hyvä asiakaspalvelu on kaikki kaikessa

ETSIMME: HIIHTOKOULUN OPETTAJIA JA APUOPETTAJIA
23.10.2020
Talvea varten hiihtokoulumme tarvitsee aina uusia ja mukavia hiihdonopettajia. Hiihdonopettajilta vaaditaan SHORY:n pätevyys, apuopettajilta ei. Osaat itse laskea suksilla ja/tai lumilaudalla ja pidät opettamisesta. Mikäli termi “pedagogiset taidot” soittavat kelloja, olet jo lähellä meidän unelmakanditaattia. Tämä työtehtävän kuvaus ei kummallisempia kuvauksia kaipaa. Ole yhteydessä ja sovitaan haastattelu.

ETSIMME: VUOKRAAMOON ASIAKASPALVELUHENKILÖÄ
23.10.2020
Talvikaudeksi haemme vuokraamoon myös asiakaspalvelija, jolta löytyy vahvaa lajiosaamista pyöräilystä ja laskettelusta.

HARJOITTELUPAIKAT
Onko sinulla harjoittelu edessä? Meillä käy vuoden aikana suuri määrä harjoittelijoita eri osa-alueilta. Matkailu, ravintola, siivous, vastaanotto, suksivuokraamo, rinne, markkinointi, harjoitustyöt, ympäristö, huolto… hiihtokeskuksessa on AINA jotain tekemistä. Ole rohkeasti yhteydessä!

YHTEYDENOTOT

Oli meillä vapaita työpaikkoja tai ei, voit aina lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n.

Lasse Niivuori
lasse@laajis.fi
045 350 6888

Ohjeita jotka nostavat mahdollisuuksia työhaastattelun ja työpaikan suhteen
* kun soitat ja jos en vastaa, laita minulle tekstiviesti kuka olet ja miksi soitit
* laita sähköpostin otsikkoon sana “työhakemus” tai “harjoittelupaikka”