LIITY URBAANIIN HEIMOOMME!

Löydät tältä sivulta tietoa avoimista työpaikoistamme.

Palkkaamme työntekijöitä ympäri vuoden niin kesä- kuin talvikausille erilaisiin tehtäviin määräaikaisiin työsuhteisiin. Lisäksi osa vastuutehtävistämme on ympärivuotisia. Etsimme työntekijöitä säännöllisesti hiihtokeskukseen, seikkailupuistoon, vuokraamoon, bikeparkiin, pyörähuoltoon, suksihuoltoon, ravintolaan, hostelliin, ja muihin palveluihimme. Laajavuoren matkailualuetta kehitetään vauhdilla eteenpäin ja uusia tehtäviä syntyy jatkuvasti. Sijaintimme aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa tekee työmatkasta helpon ja mm. paikallisbussi nr. 25 tuo suoraan oven eteen.

Tarjoamme myös mielenkiintoisia harjoittelupaikkoja erityisesti palvelualan, huollon ja markkinoinnin tehtävissä. Laajis on ollut suosittu harjoittelupaikka ammattikorkeakoululaisille ja ammattiin opiskeleville. Harjoittelu on yleensä luonteva tapa saada jalkaa oven väliin työpaikan suhteen.

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme ja harjoittelijoiltamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja valmiutta tehdä erilaisia töitä. Positiivinen asenne, kunnioitus niin asiakkaita kuin työkavereita kohtaan ja halu oppia uutta vievät pitkälle. Teemme yleensä töitä silloin kun muut lomailevat ja nauttivat vapaa-ajastaan, eli työ painottuu lomasesonkeihin sekä iltoihin ja viikonloppuihin. Työympäristömme on savuton. Palkkauksessa noudatamme hiihtokeskusten työehtosopimusta.

Tarjoamme aktiivisen ja liikunnallisen työympäristön sekä hyvät henkilökuntaedut Laajiksen sekä kumppaniemme palveluihin.

YHTEYDENOTOT

Oli meillä vapaita työpaikkoja tai ei, voit aina lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostiin info@laajis.fi. Lisätietoja rekrytointeihin ja avoimiin paikkoihin liittyen antaa Lasse Niivuori / puh. 0453506888. Seuraa meitä myös Facebookissa.

Ohjeita, jotka nostavat mahdollisuuksiasi työhaastattelun ja työpaikan saamisen suhteen:
* laita sähköpostin otsikkoon sana "työhakemus" tai "harjoittelupaikka"
* laita liitteet .pdf muodossa

HARJOITTELUPAIKAT

Onko sinulla työharjoittelupaikka tai TET-paikka hakusessa? Meillä käy vuoden aikana suuri määrä harjoittelijoita eri osa-alueilta. Matkailu, ravintola, siivous, vastaanotto, suksivuokraamo, pyörävuokraus- ja huolto, rinnetoiminnot, markkinointi, harjoitustyöt, ympäristö, huolto, kiinteistönhoito, jne... Laajiksessa on AINA jotain tekemistä. Ole rohkeasti yhteydessä!

VUOKRAAMON TYÖNTEKIJÄ

1.10.2021

Etsimme talvikaudelle vuokraamoon työntekijöitä, jotka eivät ujostele asiakaspalvelutilanteissa. Kiinnostus ja aikaisempi tausta laskettelusta on työssä eduksi. Työssä käytät kassajärjestelmää ja Laajiksen vuokraamon järjestelmiä. Lisäksi vuokraamon porukka huolehtii tilojen ja vessojen siisteydessä alakerrassa. Lisäksi työnkuvaan kuuluu Laajiksen oman ski shopin tuotteiden myynti ja esillepano, hiihtokoulun tuntien ja kurssien myynti, erilaisten varausten hallinta, välineiden luovutus ja opastus, jne. Työ on monipuolista ja kielitaidosta on myös apua. Suomenkielen taidon lisäksi tarvitset englantia lähes päivittäin.

Olet juuri hakemamme henkilö, jos:
* olet luotettava, tunnollinen ja iloinen
* sinulta löytyy lajiosaamista laskettelusta ja / tai pyöräilystä
* osaat toimia järjestelmällisesti ja työtoverit huomioiden, et jätä ongelmatilanteessa asioita muiden huoleksi
* ymmärrät, että hyvä asiakaspalvelu on kaikki kaikessa

Katsomme eduksi, jos sinulla on ajokortti (ei välttämätön). Lisäksi kokemus suksihuollosta on plussaa.

vuokraamo laajis jyväskylä laajavuori
enduro bike whyte laajis laajavuori jyväskylä

PYÖRÄHUOLLON TYÖNTEKIJÄ

1.10.2021

Etsimme työntekijöitä pyörähuoltoon. Työssä toimit myös vuokraamossa ja asiakaspalvelutilanteissa. Lajitausta maastopyöräilystä on vahvuus.

Olet juuri hakemamme henkilö, jos:
* pyörien huolto käy sinulta rutiinilla
* olet luotettava, tunnollinen ja iloinen
* sinulta löytyy lajiosaamista laskettelusta ja / tai pyöräilystä
* osaat toimia järjestelmällisesti ja työtoverit huomioiden, et jätä ongelmatilanteessa asioita muiden huoleksi
* ymmärrät, että hyvä asiakaspalvelu on kaikki kaikessa

Katsomme eduksi, jos sinulla on ajokortti (työssä tarvitsee usein myös autoa eri tehtäviin).

RAVINTOLAN TYÖNTEKIJÄ

1.10.2021

Etsimme ravintolaan asiakaspalveluhenkilöitä, jotka eivät ujostele asiakaspalvelutilanteissa. Asiakaspalveluhenkilöt tekevät monipuolisesti töitä ravintolassa, vastaanotossa sekä keittiössä. Kesällä asiakaspalveluhenkilö auttaa tarpeen mukaan myös seikkailupuiston puolella ja vuokraamossa sekä pyörävuokrauksen kanssa. Talvella puolestaan saatat päätyä auttamaan vuokraamossa.

Tärkein tehtäväsi on asiakkaiden huomioiminen kiireenkin keskellä ja palvella asiakasta aina parhaalla mahdollisella tavalla. Ruoanlaittotaidot ovat työssämme tarpeen ja vastaat ennen kaikkea siitä, että ravintolatuotteiden tuoreus ja esillepano ovat kunnossa. Lisäksi huolehdit ravintolasalin ja keittiön siisteydestä. Perehdytyksen yhteydessä tutustut Laajiksen tuotteisiin ja palveluihin sekä niiden hintoihin. Monet Laajikseen ja työhön liittyvät asiat oppii parhaiten itse tekemällä työn ohessa.

Olet juuri hakemamme henkilö, jos:
* olet luotettava, tunnollinen ja iloinen
* sinulta löytyy hygieniapassi ja anniskelupassi
* osaat toimia järjestelmällisesti ja työtoverit huomioiden, et jätä ongelmatilanteessa asioita muiden huoleksi
* ymmärrät, että hyvä asiakaspalvelu on kaikki kaikessa

Katsomme eduksi, jos sinulla on ajokortti (ei välttämätön) ja sinulta löytyy anniskeluvastaavan pätevyys.

ruokailu ruoka ravintola laajis laajavuori jyväskylä
hiihtokoulu laajis laajavuori jyväskylä

HIIHDONOPETTAJA

1.10.2021

Etsimme hiihtokouluun opettajia / ohjaajia. Täytä tämä kaavake ja ota yhteyttä lasse@laajis.fi mikäli olet kiinnostunut hiihdonopettajan tehtävistä. Työssä vaatimuksena on joko SHKY:n tai SHORY:n hiihdonohjaajakoulutus ja suomenkielen taito. Laajis myös kouluttaa itse hiihdonopettajia kauden aikana. Seuraavat kurssit löytävät täältä.