Ilahduta liikunnallisella lahjalla!

Anna lahjaksi liikunnallinen elämys! Lahjakortti käy kaikkiin Laajiksen palveluihin ja tuotteisiin. Lahjakortin minimiarvo 25€ / kpl. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostohetkestä alkaen. Lahjakortti tulee käyttää yhdellä kertaa.

Voit ostaa lahjakortin paikan päältä tai VERKKOKAUPASTAMME. Verkkokaupasta ostettujen lahjakorttien tilausvahvistuksen mukana tulevat pdf-tiedostot toimivat lahjakorttina. PDF-tiedosto on mahdollista vaihtaa myös fyysiseen lahjakorttiin hintaan 3€ / lahjakortti.

Ruokapassi-lahjakortti
Lahjakortti on ostettavissa myös ruokapassina (huom. vain paikan päältä Laajiksesta), jolloin lahjakortti ostetaan tietylle summalle ja sen saaja voi hyödyntää sen osissa ravintolassa. Ruokapassia voi käyttää ainoastaan kahvion ja keittiön tuotteisiin.

Henkilökohtainen lahjakortti liikuntarahalla
Voit ostaa itsellesi henkilökohtainen lahjakortin liikuntarahalla paikan päältä Laajiksesta. Tällöin lahjakorttiin tulee valita tietty tuote / palvelu ja siihen laitetaan liikuntarahan käyttäjän nimi. Näin voit hyödyntää esimerkiksi vanhaksi menevät liikuntarahat käytettäväksi myöhemmin. Huomioithan, että liikuntaraha on henkilökohtainen, joten lahjakorttia ei voi antaa toiselle henkilölle käytettäväksi.