Ilahduta liikunnallisella lahjalla!

Mietitkö joululahjaa tai syntymäpäivälahjaa, jonka lahjan saaja muistaa pitkään? Anna lahjaksi ikimuistoinen elämys! Lahjakortti Laajikseen on mainio lahjaidea. Sen saaja voi valita itselleen sopivimman palvelun tai tuotteen mihin tahansa Laajiksen tuotteeseen tai palveluun! Lahjakortti käy niin Seikkailupuiston pääsylippuihin kuin rinteeseen lippuihin, vuokraamon tai Hiihtokouluun.

Haluatko muistaa sporttista kaveriasi aktiivisella lahjalla, lähettää oman kultasi hikoilemaan ohjatusti tai hemmotella ystävääsi ravintolamme tarjoiluilla. Lahjakortit käyvät myös Ski Shoppiimme, Frisbeegolf Shoppiimme sekä KIPINÄ Personal Training Studiolle.

HUOM! Laajiksen lahjakortti ei käy hierontapalveluihin. Hierontalahjakortit tulee ostaa erikseen Kipinän hierojan Timo Hämäläisen kautta.

Lahjakortin minimiarvo 20€ / kpl. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostohetkestä alkaen. Lahjakortti tulee käyttää yhdellä kertaa ja voidaan käyttää maksun osana isommasta ostoksesta.

Voit ostaa lahjakortin meiltä Laajiksesta tai verkkokaupastamme.
VERKKOKAUPPAAN

Verkkokaupasta tilattuihin lahjakortteihin lisätään toimitusmaksu (2€), mikäli haluat ne postissa kotiisi. Verkkokaupasta ostetut lahjakortit voit myös noutaa ravintolastamme sen aukioloaikoina.

Lisätietoa:
+358 207 436 436
laajis@laajis.fi

lahjakortti hiihtokoulu laajis laajavuori jyväskylä

Joulumarkkina-tarjous:
Lahjakortti hiihtokouluun!
Nyt voit lahjoittaa läheisellesi entistä paremmat rinnetaidot antamalla jouluksi lahjakortin, jonka voi hyödyntää Hiihtokoulun kurssiin tai tuntiin.

Katso lisää hiihtokoulun kurssivalikoimasta:
Hiihtokoulun kurssit ja ilmoittautumiset

Joulumarkkina-tarjous:
Lahjakortti Seikkailupuistoon!
Lahjoita kesän täydeltä seikkailua - anna kausikortillinen kiipeilyä läheiselle. 100€ lahjakortilla lahjansaaja voi hankkia Seikkailupuiston kausikortin keväällä kauden alun lähestyessä (kun tuote taas löytyy kassoilta) ja viettää kesän puun latvoissa kiipeillen ja liukuen.

lahjakortti seikkailupuisto laajis laajavuori jyväskylä