Red Bull Crashed Ice 2019

Alamäkiluistelun maailmanmestaruussarja, Red Bull Crashed Ice, saapuu uudelleen Jyväskylään ja Laajikseen! Yleisö pääsee taas seuraamaan tätä hurjaa lajia, kun Crashed Ice -osakilpailu lasketaan maailman pisimmällä radalla, joka on kaiken lisäksi Crashed Ice -kiertueen ainoa luonnonjäärata. Laajiksen yli 600 metriä pitkällä radalla ehtii tapahtua monia käänteitä kilpailijoiden kesken ennenkuin voittajat pääsevät tuulettamaan maaliviivan ylitettyään.

Kisoja katsomaan?

Vuoden 2019 Crashed Iceen on vapaa pääsy.

Syöminen ja juominen

Tapahtuma-aikaan Laajiksen Vuokraamossa myynnissä pullaa, kahvia ja hodareita. Domessa myydään juomista, ravintolassa juomia ja pientä purtavaa. Seikkailupuiston kassalta saatavilla hodareita ja juomista. Lue lisää Laajiksen myyntipisteistä

Saapuminen ja pysäköinti

Paikallisliikenteen bussi 25 kulkee tapahtuma-aikaan keskustasta viiden minuutin välein Laajiksen eteen. Ilmainen parkkipaikka omilla autoilla saapuville on Killerillä, josta bussikyyditys nonstoppina Laajikseen. Bussikyydit normaalihinnoin (aikuisen kertalippu 3 euroa, alle 17-v. lapsen kertalippu 1,50 euroa). Laajiksessa tai lähialueella ei ole paikoitustilaa katsojille. Taksitolppa sijaitsee Laajiksen pääparkkipaikan eteläreunalla.

Lue tarkempaa tietoa itse kisaan liittyen Red Bullin katsojaoppaasta.

Aikataulu

Lauantai 2.2.2019 klo 11-16
Ovet auki 11.00
Kilpailu alkaa 12.45
Palkintojen jako 15.20

Red Bull Crashed Ice 2018

Kisapäivän top 5 hetket!

Parhaat GoPro-tallenteet!

Red Bull Crashed Ice 2017

Miesten kisan kohokohdat!

Naisten kisan jännittävät käänteet!

Juniorikisan huippuhetket!