Paljon iloa Hupimaassa!

AJANKOHTAISTA

1.6.2020
Hupimaa on toistaiseksi suljettu ja todennäköisesti ei tule avautumaan kesäkaudelle 2020. Tiedotamme, jos asia muuttuu. Mikäli olet ostanut Hupimaan kausikortin ennakkoon, olethan yhteydessä Laajiksen toimistoon joko sähköpostilla info@laajis.fi tai puhelimitse 0400 114157.

Laajiksessa tekemistä koko perheelle
Vaikka Hupimaa onkin suljettu, niin Laajiksessa riittää puuhaa myös perheen pienimmille. Lasten oma luontopolku, Siilipolku, on kierrettävissä kesäkaudellakin. Pyydä ilmainen tehtäväkartta lainaan seikkailupuiston tiskiltä. Seikkailupuiston puolelta löytyvät junnuradat (90-140cm mittaiset seikkailijat) ja helpot vihreät radat (yli 110cm mittaiset seikkailijat), joissa riittää hauskaa tekemistä lapsille.

Bikeparkin puolelle rakentuu junnuparkki Lumimaahan mattohissin alueelle. Junnuparkkiin tulee kaksi helppoa alamäkitrailia ja taitoelementtejä. Junnuparkkiin soveltuvat hyvin vuokrattavissa olevat alamäkipotkulaudat, mutta niiden lisäksi vuokralle on tulossa lapsille sopivia täysjoustopyöriä ja välineitä.

Eikä unohdeta frisbeegolfia. Laji soveltuu koko perheelle ja Laajavuoresta löytyy kaksi erilaista frisbeegolfrataa: Laajavuoren 18-väyläinen pro-rata ja Vuorilammen 9-väyläiselle rata. Päivämaksu 5€ / hlö sisältää molemmat radat. Lisäksi pelkästään Vuorilammen radalle on saatavilla päivälippu 3€ / hlö ja perhelippu 10€ (saman talouden jäsenille).

Kesäkauden kausikortit
Kesäkauden aktiviteetteihin on saatavilla myös kausikortit sekä "Full access"-kausikortti, joka sisältää kaikki kesän aktiviteetit (Seikkailupuisto, Bikepark, Frisbeegolf). Kausikortit voi ostaa kätevästi suoraan verkkokaupasta.

hupimaa laajis laajavuori jyväskylä
hupimaa polkuautot laajis laajavuori jyväskylä

Hupimaa on toistaiseksi suljettu. Siilipolku on kuitenkin käytettävissä ilmaiseksi, lue lisää alempaa tai kysy kassalta!

Kesäkaudella Seikkailupuiston yhteydessä toimiva Hupimaa tarjoaa paljon hupia perheen pienimmille - Hupimaa soveltuu parhaiten alle 10-vuotiaille lapsille!

Hupimaa koki muodonmuutoksen ja tarjoaa nykyään valtavasti puuhaa perheen pienimmille Seikkailupuiston Junnuratojen ohella. Hupimaassa pääsee esimerkiksi testamaan huikean pomppuradan, ajamaan polkuautoilla ja hyppimään bungeetrampoliinilla. Seikkailupuiston Junnulippuun sisältyvät Junnuratojen lisäksi myös Hupimaan aktiviteetit. Saatavilla ovat myös erikseen pelkkä Hupimaalippu tai -kausikortti.

Kesän herkut ovat saatavilla rinneravintolasta, josta löytyy kattava valikoima jäätelöitä. Kylmät ja kuumat virvokkeet piristävät päivää. Lisäksi ravintolasta on saatavilla pientä suolaista ja makeaa syötävää, jotta varmasti jaksaa seikkailla.

Asiakkaille on tarjolla runsaasti ilmaista parkkitilaa. Laajikseen pääsee myös kätevästi Jyväskylän kaupungin liikenteen bussilla nro 25. Bussipysäkki on suoraan rinneravintolamme edessä ja näet aikataulut kätevästi täältä.

HINNAT

JUNNULIPPU
sis. Seikkailupuiston junnuradat ja Hupimaan aktiviteetit.

15€

Tutustu junnuratoihin

HUPIMAALIPPU
sis. Hupimaan aktiviteetit.

10€

HUPIMAAN KAUSIKORTTI
sis. junnuradat ja Hupimaan aktiviteetit. Kausikortti ladataan Keycard-pohjalle (6€).

60€

Hupimaan aktiviteetit

Kaikki Hupimaan aktiviteetit sisältyvät Hupimaan aluelippuun ja Junnulippuun!

Pomppurata

Pomppuradalta löytyy erilaisia esteitä sekä liukumäki. Tällä radalla voi mennä yksin tai kaverin kanssa kilpaa ja katsoa kuka on nopein!

Hupimaa pomppurata

Pomppulinna

Uusi iso pomppulinna on saapunut Hupimaahan! Tässä pomppulinnassa mahtuu pomppimaan vaikka kavereiden kanssa.

Polkuautot

Polkuautoilla voit ajaa kisaa kaverin kanssa! Pienemmille lapsille on rajattuna oma ilmalla täytetty ovaalirata.

Hupimaa polkuautot

Sähköautot

Sähköautoja löytyy kaksi kappaletta, joita lapsi voi itse ohjata. Saatavilla on myös kauko-ohjain, jolloin vanhemmat voivat ottaa auton ohjat omiin käsiin. Autoon mahtuu 1-2 lasta. Painoa saa olla kyydissä maksimissaan 35kg.

Bungeetrampoliini

Bungeetrampoliinillä pääsee kokemaan korkeimmat ja hurjimmat hypyt. Trampoliinissä pompitaan valjaissa, mikä takaa turvalliset pomput. Painoraja on noin 60 kg.

Hupimaa bungeetrampoliini

Sähkökaivurit

Hupimaasta löytyy kaksi sähkökaivuria. Kaivuri käynnistetään poletilla, joita saat Hupimaan ohjaajilta. Lapsi pystyy liikuttamaan konetta ohjainsauvoilla kuten aitoa oikeaa kaivinkonetta.

hupimaa kaivuri laajis laajavuori jyväskylä

Siilipolku

Siilipolku on lapsille suunnattu luontopolku, joka sisältää erilaisia luontoon liittyviä rastitehtäviä. Vuokraamon kassalta saa kartan ja tehtävärastien vastaukset. Siilipolku on ilmainen ja käytettävissä myös Hupimaa-kauden ulkopuolella.

Seikkailupuiston junnuradat

Hupimaan aktiviteettien lisäksi perheen pienimmille löytyy myös kolme junnurataa Metsäpuiston puolelta. Junnuradoilla lapsista kuoriutuu oikeita seikkailijoita, kun hauskat esteet ja köysiliu'ut takaavat lasten viihtyvyyden. Radat kulkevat noin metrin korkeudella ja radan vierellä vanhempien on helppo kulkea lapsen vieressä auttaen tätä hankalissa kohdissa. Junnuratojen ikäsuositus on 3-vuotiaista ylöspäin, pituusrajoitus min. 90cm ja maksimissaan 140cm.

Junnuradat vaativat Junnulipun (15€), joka sisältää myös Hupimaan akitiviteetit.