Paljon iloa Hupimaassa!

Kesäkaudella Seikkailupuiston yhteydessä toimiva Hupimaa tarjoaa paljon hupia koko perheelle!

Hupimaa koki muodonmuutoksen kesällä 2018 ja tarjoaa nykyään valtavasti puuhaa perheen pienimmille Seikkailupuiston Junnuratojen ohella. Hupimaassa pääsee esimerkiksi testamaan huikean pomppuradan, ajamaan polkuautoilla ja hyppimään bungeetrampoliinilla. Seikkailupuiston Junnulippuun sisältyvät Junnuratojen lisäksi myös Hupimaan aktiviteetit. Saatavilla ovat myös erikseen pelkkä Hupimaalippu tai -kausikortti.

Kesän herkut ovat saatavilla rinneravintolasta, josta löytyy kattava valikoima jäätelöitä. Kylmät ja kuumat virvokkeet piristävät päivää. Lisäksi ravintolasta on saatavilla pientä suolaista ja makeaa syötävää, jotta varmasti jaksaa seikkailla.

Asiakkaille on tarjolla runsaasti ilmaista parkkitilaa. Laajikseen pääsee myös kätevästi Jyväskylän kaupungin liikenteen bussilla nro 25. Bussipysäkki on suoraan rinneravintolamme edessä ja näet aikataulut kätevästi täältä.

hupimaa polkuautot laajis laajavuori jyväskylä

HINNAT

kausi 2019

JUNNULIPPU
sis. Seikkailupuiston junnuradat ja Hupimaan aktiviteetit.

15€

Tutustu junnuratoihin

HUPIMAALIPPU
sis. Hupimaan aktiviteetit.

7€

HUPIMAAN KAUSIKORTTI
sis. junnuradat ja Hupimaan aktiviteetit. Kausikortti ladataan Keycard-pohjalle (6€).

40€

Hupimaan aktiviteetit

Kaikki Hupimaan aktiviteetit sisältyvät Hupimaan aluelippuun ja Junnulippuun!

Pomppurata

Nykyisin Hupimaasta löytyy yksi pomppulinna - tai pikemminkin pomppurata. Tältä huikealta radalta löytyy erilaisia esteitä sekä liukumäki. Tällä radalla voi mennä yksin tai kaverin kanssa kilpaa ja katsoa kuka on nopein!

Hupimaa pomppurata

Polkuautot

Polkuautot ovat Hupimaan uutuus! Ilmapuhalletulla radalla voi mennä myös perheen pienimmät, lisäksi isommille lapsille tehdään oma reitti radan ulkopuolelle. Polkuautot ovat aidatulla alueella ja soveltuvat 3-vuotiaasta ylöspäin.

Hupimaa polkuautot

Kiipeilyteline

Hupimaan vanha tuttu kiipeilyteline on pomppuradan edustalla, jossa pienempienkin on helppo kiipeillä.

Hupimaa kiipeilyteline

Alamäkipotkulaudat

Bikeparkista tutut alamäkipotkulaudat soveltuvat myös lapsille. Lumimaahan naruhissin ja mattohissin alueelle rakennettu lapsille suunnattu rata on kyltitetty ja sitä on helppo seurata. Potkulautoja on mahdollista vuokrata myös Bikeparkiin, mutta Hupimaan lippu ei sisällä hissilippua. Alamäkipotkulaudat lastenradalle soveltuvat n. 5-vuotiaasta ylöspäin.

Hupimaa alamäkipotkulauta

Slackline

Slackline-tasapainoliinan avulla pääset kokeilemaan tasapainoilua hauskasti ja voit kehittää koordinaatiota sekä kehon hallintaa. Kahden tolpan väliin noin polven korkeudelle sijoitettu tasapainoliina soveltuu n. 5-vuotiaasta ylöspäin. Vanhemman on hyvä olla vieressä tukemassa ja auttamassa.

Hupimaa slackline

Bungeetrampoliini

Bungeetrampoliinillä pääsee kokemaan korkeimmat ja hurjimmat hypyt. Trampoliinissä pompitaan valjaissa, mikä takaa turvalliset pomput. Painoraja on noin 60 kg.

Hupimaa bungeetrampoliini

Sähkökaivurit

Nämä sähköiset kaivurit ovat taatusti jokaisen lapsen mieleen - miksei myös aikuistenkin suosikki. Kaivuri käynnistetään poletilla, jonka jälkeen kaivuria voi liikutella ja kauhalla pystyy kaivamaan hiekkalaatikkoa.

Hupimaa kaivuri

Siilipolku

Pysy kuulolla - lisätietoa tulossa.

Sähköautot

Sähköautot ovat Hupimaan uutuus kesäkaudella 2019! Näitä Ford Ranger -autoja löytyy kaksi kappaletta, mustana ja punaisena. Ford Ranger Super Cab on oikea neliveto, jota lapsi voi itse ohjata. Saatavilla on myös kauko-ohjain, jolloin vanhemmat voivat ottaa auton ohjat omiin käsiin.

Sähköautoon mahtuu 1-2 lasta. Painoa saa olla kyydissä maksimissaan 35kg.

FORD RANGER SUPER CAB 4x4
- Neljä moottoria, 45W / kpl
- Huippunopeus n. 6 km / h
- 12V 14Ah akku (2 kpl rinnakkaista 12V 7Ah), ladattava
- Kiinteäkumiset renkaat
- Takapyörissä iskunvaimentimet
- Pehmeä käynnistys
- Kolme ajonopeutta eteenpäin ja peruutusvaihde
- LED-valaistus ajovalaisimissa sekä kaukovalot
- Avattavat ovet sekä konepelti

Junnuradat

Hupimaan aktiviteettien lisäksi perheen pienimmille löytyy myös Junnuradat Metsäpuiston puolelta. Junnuradoilla lapsista kuoriutuu oikeita seikkailijoita, kun hauskat esteet ja köysiliu'ut takaavat lasten viihtyvyyden. Radat kulkevat noin metrin korkeudella ja radan vierellä vanhempien on helppo kulkea lapsen vieressä auttaen tätä hankalissa kohdissa. Junnuratojen ikäsuositus on 3-vuotiaista ylöspäin, pituusrajoitus min. 90cm ja maksimissaan 140cm.

Junnuradat vaativat Junnulipun (15€), joka sisältää myös Hupimaan aluelipun.