Paljon iloa Hupimaassa!

Hupimaan kesäkausi 2019 on päättynyt. Siilipolku on kuitenkin käytettävissä ilmaiseksi, lue lisää alempaa tai kysy kassalta!

Kesäkaudella Seikkailupuiston yhteydessä toimiva Hupimaa tarjoaa paljon hupia perheen pienimmille - Hupimaa soveltuu parhaiten alle 10-vuotiaille lapsille!

Hupimaa koki muodonmuutoksen kesällä 2018 ja tarjoaa nykyään valtavasti puuhaa perheen pienimmille Seikkailupuiston Junnuratojen ohella. Hupimaassa pääsee esimerkiksi testamaan huikean pomppuradan, ajamaan polkuautoilla ja hyppimään bungeetrampoliinilla. Seikkailupuiston Junnulippuun sisältyvät Junnuratojen lisäksi myös Hupimaan aktiviteetit. Saatavilla ovat myös erikseen pelkkä Hupimaalippu tai -kausikortti.

Kesän herkut ovat saatavilla rinneravintolasta, josta löytyy kattava valikoima jäätelöitä. Kylmät ja kuumat virvokkeet piristävät päivää. Lisäksi ravintolasta on saatavilla pientä suolaista ja makeaa syötävää, jotta varmasti jaksaa seikkailla.

Asiakkaille on tarjolla runsaasti ilmaista parkkitilaa. Laajikseen pääsee myös kätevästi Jyväskylän kaupungin liikenteen bussilla nro 25. Bussipysäkki on suoraan rinneravintolamme edessä ja näet aikataulut kätevästi täältä.

hupimaa polkuautot laajis laajavuori jyväskylä

HINNAT

kausi 2019

JUNNULIPPU
sis. Seikkailupuiston junnuradat ja Hupimaan aktiviteetit.

15€

Tutustu junnuratoihin

HUPIMAALIPPU
sis. Hupimaan aktiviteetit.

7€

HUPIMAAN KAUSIKORTTI
sis. junnuradat ja Hupimaan aktiviteetit. Kausikortti ladataan Keycard-pohjalle (6€).

40€

Hupimaan aktiviteetit

Kaikki Hupimaan aktiviteetit sisältyvät Hupimaan aluelippuun ja Junnulippuun!

Pomppurata

Pomppuradalta löytyy erilaisia esteitä sekä liukumäki. Tällä radalla voi mennä yksin tai kaverin kanssa kilpaa ja katsoa kuka on nopein!

Hupimaa pomppurata

Pomppulinna

Uusi iso pomppulinna on saapunut Hupimaahan! Tässä pomppulinnassa mahtuu pomppimaan vaikka kavereiden kanssa.

Polkuautot

Polkuautoilla voit ajaa kisaa kaverin kanssa! Pienemmille lapsille on rajattuna oma ilmalla täytetty ovaalirata.

Hupimaa polkuautot

Sähköautot

Sähköautoja löytyy kaksi kappaletta, joita lapsi voi itse ohjata. Saatavilla on myös kauko-ohjain, jolloin vanhemmat voivat ottaa auton ohjat omiin käsiin. Autoon mahtuu 1-2 lasta. Painoa saa olla kyydissä maksimissaan 35kg.

Bungeetrampoliini

Bungeetrampoliinillä pääsee kokemaan korkeimmat ja hurjimmat hypyt. Trampoliinissä pompitaan valjaissa, mikä takaa turvalliset pomput. Painoraja on noin 60 kg.

Hupimaa bungeetrampoliini

Sähkökaivurit

Hupimaasta löytyy kaksi sähkökaivuria. Kaivuri käynnistetään poletilla, joita saat Hupimaan ohjaajilta. Lapsi pystyy liikuttamaan konetta ohjainsauvoilla kuten aitoa oikeaa kaivinkonetta.

hupimaa kaivuri laajis laajavuori jyväskylä

Siilipolku - UUTUUS!

Siilipolku on lapsille suunnattu luontopolku, joka sisältää erilaisia luontoon liittyviä rastitehtäviä. Vuokraamon kassalta saa kartan ja tehtävärastien vastaukset. Siilipolku on ilmainen ja käytettävissä myös Hupimaa-kauden ulkopuolella.

Seikkailupuiston junnuradat

Hupimaan aktiviteettien lisäksi perheen pienimmille löytyy myös kolme junnurataa Metsäpuiston puolelta. Junnuradoilla lapsista kuoriutuu oikeita seikkailijoita, kun hauskat esteet ja köysiliu'ut takaavat lasten viihtyvyyden. Radat kulkevat noin metrin korkeudella ja radan vierellä vanhempien on helppo kulkea lapsen vieressä auttaen tätä hankalissa kohdissa. Junnuratojen ikäsuositus on 3-vuotiaista ylöspäin, pituusrajoitus min. 90cm ja maksimissaan 140cm.

Junnuradat vaativat Junnulipun (15€), joka sisältää myös Hupimaan akitiviteetit.