Unelmista totta? Kouluttaudu hiihdonopettajaksi Laajiksessa!

Kiinnostaako hiihdonopettajan työ vai kaipaatko lisää sisältöä lasketteluharrastukseen? Suomessa on nykyään kaksi polkua hiihdonohjaajaksi, perinteisen Suomen Hiihdonopettajat ry:n (Shory) kolmiportaisen koulutusjärjestelmän lisäksi voit kouluttautua hiihtokoulun ohjaajaksi myös Laajiksessa. Koulutamme ohjaajia Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n (SHKY) ohjaajakoulutusohjelman mukaisesti.

Seuraavat kurssit ja ilmoittautuminen

Marras/jouluukuun 2020 kurssi: TOTEUTUU, KURSSI LÄHES TÄYNNÄ!
Laji: Alppi
Ajankohta: Verkko-opiskelu alkaa 9.11.2020, lähiopetus Laajiksessa 4.-6.12.2020 & 12.-13.12.2020
Hinta: 450€ / hlö (EARLY BIRD 395€ / hlö 28.10. saakka)

Kurssin hinta sisältää opetuksen (verkko-opetus ja lähiopetus) sekä kurssimateriaalin. Hissilippu kurssin ajalle 79€ / hlö (tai osta kausikortti koko kaudelle nyt edullisesti).

Kurssille otetaan 10-12 henkeä. Toteutuu, jos osallistujia minimissään viisi henkeä.
Kurssin vetäjinä toimivat Mikael Männistö ja Juho Kauppinen.

Helmikuun 2021 kurssi: SUUNNITTEILLA
Laji: Alppi
Ajankohta: Verkko-opiskelu alkaa tammikuussa 2021, lähiopetus Laajiksessa helmikuun alussa 2021
Hinta: EARLY BIRD 450€ / hlö

Kurssin hinta sisältää opetuksen (verkko-opetus ja lähiopetus) sekä kurssimateriaalin. Hissilippu kurssin ajalle 79€ / hlö (tai osta kausikortti koko kaudelle nyt edullisesti)

Kurssille otetaan 12 henkeä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia vähintään viisi henkeä.
Kurssin vetäjinä toimivat Mikael Männistö ja Juho Kauppinen.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös lajitaustasi ja laskukokemuksesi, sekä mihin hiihtokouluun menet kurssin jälkeen opettamaan (tai toivot meneväsi). Hiihdonohjaajakoulutuksen ikäraja on 17 vuotta.

info@laajis.fi
puh. 0207 436 437

Majoittuminen
Majoitustarjous Laajiksen hostelliin (ski-in) kurssin osallistujille hintaan 55€ / yö / 2HH.
Majoitusvaraukset sähköpostilla info@laajis.fi tai soittamalla vastaanoton numeroon 0207 436 436.

laajis hiihtokoulu logo
ski.fi hiihtokoulujärjestelmä

Hiihdonohjaajien koulutusjärjestelmä

Laajis järjestää Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n hiihdonohjaajakursseja. Ohjaajakoulutus alkaa verkko-opinnoilla, jotka tulee olla hyväksytysti suoritettu ennen lähiopetusjaksoa. Kurssin verkko-opinnot aloitetaan n. 3 viikkoa ennen lähiopetusta.

SHKY:n ohjaajakurssi on lajikohtainen (eri kurssi alppihiihdolle ja lumilaudalle), ja antaa valmiudet opettaa alppihiihdon tai lumilautailun alkeita asiakkaalle. Edellytyksiä kurssille osallistumiseen on mm. hyvä laskutaito, kiinnostus kehittää itseään laskijana ja opetustyössä.

Verkko-opinnoissa perehdytään esimeriksi laskettelun/lumilautailun tekniikkaan ja perusteisiin, keskeisiin termeihin ja käsitteisiin, syvennetään välinetietoutta sekä opiskellaan pedagogiikan perusteita ja Werneri-konseptia. Lähiopetuksessa keskitytään teemoihin, joihin osallistujat ovat jo etukäteen perehtyneet.

Ohjaajakoulutuksen kokonaisuus on noin 80 tuntia, sisältäen etäopinnot.

Miksi hiihdonohjaajan kurssille Laajikseen?

Lähiopetus tehdään viiden päivän aikana Laajiksessa, joka ajoitetaan pääsääntöisesti viikonlopuille. Laajis - Laajavuoren hiihtokeskus sijaitsee vain 4km päässä Jyväskylän keskustasta ja meille on helppo tulla myös julkisilla liikennevälineillä - mm. paikallisliikenteen bussi 25 pysähtyy suoraan Laajiksen eteen ja matka-aika kaupungin keskustaan on 10 minuuttia. Laajiksen koulutuksesta vastaa kaksi hiihtokoulumaailman konkaria, Mikael Männistö ja Juho Kauppinen. Molemmat toimivat päivätyössään liikunnanopettajina ja ovat muutenkin loistavia tyyppejä. Laajiksesta löytyy myös edullista majoitusta suoraan rinteen alta (hostelli ja caravan alue) sekä 400 metrin päästä kylpylähotelli Scandic mikäli kaipaat hieman korkeampitasoista majoitusta.

Laajiksen kursseilla on hyvä meininki, tervetuloa mukaan!

laajis hiihtokoulu logo