Unelmista totta?
Kouluttaudu hiihdonohjaajaksi Laajiksessa!

Kiinnostaako hiihdonopettajan työ tai kaipaatko lisää sisältöä lasketteluharrastukseen? Suomessa on nykyään kaksi polkua hiihdonohjaajaksi, perinteisen Suomen Hiihdonopettajat ry:n (Shory) kolmiportaisen koulutusjärjestelmän lisäksi voit kouluttautua hiihtokoulun ohjaajaksi myös Laajiksessa. Koulutamme ohjaajia Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n (SHKY) ohjaajakoulutusohjelman mukaisesti.

Seuraavat kurssit ja ilmoittautuminen

Helmikuun 2022 kurssi
Laji: Alppi
Ajankohta: verkko-opiskelu (teoria) alkaa ma 17.1.2022, lähiopetus 4.-6.2.2022 (pe-su) & 11.-13.2.2022 (pe-su), lähiopetukset alkavat perjantaina klo 16, la ja su kesto koko päivän.
Hinta: Early bird -hinta 395€ / hlö voimassa 31.12.2021 saakka, tämän jälkeen 450€ / hlö.
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu kurssille mukaan täällä

Kurssin hinta sisältää opetuksen (verkko-opetus ja lähiopetus) sekä kurssimateriaalin. Hissilippu kurssin ajalle 79€ / hlö (tai kysy kausikortista tarjousta)

Kurssille otetaan maksimissaan 12 henkeä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään kuusi henkeä.
Kurssin vetäjinä toimivat Mikael Männistö ja Juho Kauppinen.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen
Kurssille ilmoittaudutaan suoraan Rentlen kautta. Hiihdonohjaajakoulutuksen ikäraja on 17 vuotta.

info@laajis.fi
puh. 0400 114 157

MAJOITUSTARJOUS
Majoitustarjous Laajiksen hostelliin (ski-in) kurssin osallistujille hintaan 49€ / yö / 2HH. Hinta ei sisällä aamiaista, mutta hostellissa on yhteiskeittiö, missä voit valmistaa oman aamupalan. Hostelli on suoraan rinteiden alla. Varaa majoitus sähköpostilla info@laajis.fi.

laajis hiihtokoulu logo
ski.fi hiihtokoulujärjestelmä

Hiihdonohjaajien koulutusjärjestelmä

Laajis järjestää Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n hiihdonohjaajakursseja. Ohjaajakoulutus alkaa verkko-opinnoilla, jotka tulee olla hyväksytysti suoritettu ennen lähiopetusjaksoa. Kurssin verkko-opinnot aloitetaan n. 3 viikkoa ennen lähiopetusta.

SHKY:n ohjaajakurssi on lajikohtainen (eri kurssi alppihiihdolle ja lumilaudalle), ja antaa valmiudet opettaa alppihiihdon tai lumilautailun alkeita asiakkaalle. Edellytyksiä kurssille osallistumiseen on mm. hyvä laskutaito, kiinnostus kehittää itseään laskijana ja opetustyössä.

Verkko-opinnoissa perehdytään esimeriksi laskettelun/lumilautailun tekniikkaan ja perusteisiin, keskeisiin termeihin ja käsitteisiin, syvennetään välinetietoutta sekä opiskellaan pedagogiikan perusteita ja Werneri-konseptia. Lähiopetuksessa keskitytään teemoihin, joihin osallistujat ovat jo etukäteen perehtyneet.

Ohjaajakoulutuksen kokonaisuus on noin 80 tuntia, sisältäen etäopinnot.

Miksi hiihdonohjaajan kurssille Laajikseen?

Lähiopetus tehdään viiden päivän aikana Laajiksessa, joka ajoitetaan pääsääntöisesti viikonlopuille. Laajis - Laajavuoren hiihtokeskus sijaitsee vain 4km päässä Jyväskylän keskustasta ja meille on helppo tulla myös julkisilla liikennevälineillä - mm. paikallisliikenteen bussi 25 pysähtyy suoraan Laajiksen eteen ja matka-aika kaupungin keskustaan on 10 minuuttia. Laajiksen koulutuksesta vastaa kaksi hiihtokoulumaailman konkaria, Mikael Männistö ja Juho Kauppinen. Molemmat toimivat päivätyössään liikunnanopettajina ja ovat muutenkin loistavia tyyppejä. Laajiksesta löytyy myös edullista majoitusta suoraan rinteen alta (hostelli ja caravan alue) sekä 400 metrin päästä kylpylähotelli Scandic mikäli kaipaat hieman korkeampitasoista majoitusta.

Laajiksen kursseilla on hyvä meininki, tervetuloa mukaan!

laajis hiihtokoulu logo