HIIHTOKOULUN KAUDEN PÄÄTÖS LA 6.4.2019

Hiihtokoulun kauden päätöstä vietetään tyylikkäästi lauantaina 6.4. Luvassa on sessareita ja kisailua sekä huikean hyvä meininki. Hiihtokoulun opettajat ovat tavattavissa päivän aikana ja perinteiset sessarit pidetään Lumimaan alueella klo 11-15! Tule nappaamaan ilmaiset vinkit lautailuun ja lasketteluun sekä osallistu ratalaskukisaan (säävarauksella) Takarinteillä! Ohjelma ja kisat ovat ilmaisia.

RATALASKUKISA

Luvassa on huikea ratalaskukisa, johon kuka vain voi osallistua. Kisa pidetään Takarinteillä klo 12 alkaen (säävarauksella) ja se sisältää neljä eri luokkaa:
- Miehet yleinen
- Naiset yleinen
- Pojat alle 16v.
- Tytöt alle 16v.

Kisaan ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, vaan voit tulla takarinteillä sanomaan hiihtokoulun opettajalle, että haluat osallistua mukaan. Kaikkien ajat kellotetaan ja merkitään ylös omaan luokkaansa. Luvassa myös mahtavia palkintoja!

hiihtokoulu ski school laajis laajavuori jyväskylä

HIIHTOKOULULAISTEN ETU

Hiihtokoulumme oppilaille ja vanhemmille Laajis tarjoa tapahtumapäivän rinnelipun hintaan 10€ / hlö ja välineet päiväksi 10€ / hlö. Tämä etu koskee vain hiihtokoululaisia (sekä heidän huoltajiaan), jotka ovat osallistuneet hiihtokouluun kaudella 2018-19. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Edun saa vuokraamon kassalta.