ALPPIKURSSIT (LAPSET)

hiihtokoulu laajis laajavuori jyväskylä

NaperoWerneri

Ikäraja: 3-5 -vuotiaat
Taitotaso: Alkeet, vihreä

NaperoWerneri on alkeiskurssi, joka on tarkoitettu 3-5v. laskettelua aloitteleville lapsille. Aikaisempaa laskukokemusta ei tarvita. Kurssilla opitaan rinteessä liikkumisen aakkosia Lumimaan helpoissa alkeisrinteissä, tutustutaan välineisiin, opetellaan pysähtymään ja hallitsemaan vauhtia sekä harjoitellaan kääntymistä leikkien avulla. Alle 6-vuotiaiden jatko-opetusta tarjoamme yksityistuntien muodossa.

LumiWerneri

Ikäraja: 6-12 -vuotiaat
Taitotaso: Alkeet, vihreä

LumiWerneri on suunnattu 6-12v. lapsille, jotka ovat ensimmäistä kertaa laskemassa tai kokemusta on niin vähän, ettei hän vielä osaa jarruttaa ja kääntyä. Opetus alkaa aina Lumimaan alkeisrinteiltä ja -hisseistä (matto- ja naruhissi), mutta taitojen karttuessa saatetaan kurssilla päästä jo kokeilemaan isompia rinteitä ja ankkurihissiä.

hiihtokoulu laajis laajavuori jyväskylä
lumimaa laajis laajavuori jyväskylä

LumiWerneri 2

Ikäraja: 6-12 -vuotiaat
Taitotaso: Alkeet, vihreä

LumiWerneri 2 kurssi on jatkoa LumiWernerille. Kurssi sopii 6-12v. lapsille, jotka osaavat jarruttaa ja kääntyä aloittelijoiden helpoissa rinteissä Lumimaassa, mutta esimerkiksi omatoiminen ankkurihissin käyttö ei vielä suju. Kurssilla vahvistetaan jo opittuja taitoja, kuten jarruttamista, kääntymistä sekä vauhdin hallintaa. Taitojen salliessa pyritään kurssilla siirtymään ankkurihissin harjoitteluun ja isompiin rinteisiin.

VauhtiWerneri

Ikäraja: 6-12 -vuotiaat
Taitotaso: Alkeet, sininen

VauhtiWerneri on tarkoitettu 6-12v. lapsille, jotka hallitsevat vauhdin aloittelijoiden rinteissä Lumimaassa. Kurssin alussa kerrataan tarvittaessa ankkurihissin käyttöä. VauhtiWerneri valmentaa vauhdikkaampaan laskemiseen ja kurssilla harjoitellaan haastavammissa rinteissä turvallisuutta unohtamatta. HUOM! Kurssille osallistuvan tulee osata kääntyä, jarruttaa ja pysähtyä sujuvasti helpoissa, aloittelijoiden rinteissä sekä hallita hisseistä ainakin matto- ja naruhissi. Kurssilla vahvistetaan jo opittuja taitoja ja harjoitellaan aurasta pois siirtymistä.

kausikortti laajis laajavuori jyväskylä

VauhtiWerneri 2

Ikäraja: 6-12 -vuotiaat
Taitotaso: Jatko, punainen

VauhtiWerneri 2 -kurssi sopii lapsille, joiden lasku on sujuvaa sekä vauhdikasta ja joille erilaiset hissityypit ovat tuttuja. Kurssilla vahvistetaan omia taitoja ja harjoitellaan erilaisissa rinneolosuhteissa. Lisäksi tutustutaan erilaisiin rinnealueelta löytyviin ympäristöihin.

Lasten ratalasku

Ikäraja: 6-12 -vuotiaat
Taitotaso: Jatko, punainen

Lasten ratalaskukurssi on tarkoitettu lapselle, joka laskee jo sujuvasti kaikkia rinteitä yhdensuuntaisin suksin ja pärjää täysin omatoimisesti hississä. Tule pitämään hauskaa yhdessä huippuopettajien kanssa ja harjoittelemaan kovempivauhtista laskemista turvallisesti ja ohjatusti.

miniparkki lumimaa snowpark laajis laajavuori jyväskylä

Lasten freestyle - alppi

Ikäraja: 6-12 -vuotiaat
Taitotaso: Jatko, punainen

Lasten freestyle -laskettelukurssilla opetellaan helppoja freestyle-temppuja helpoissa olosuhteissa. Aloitamme kurssilla Lumimaan helpoista parkki-obstaakkeleista ja siirrymme kurssin aikana Auriksen junnuparkkiin ja taitojen mukaan myös muihin Laajiksen snowparkkeihin. Kurssi on tarkoitettu lapselle, joka laskee jo sujuvasti kaikkia rinteitä yhdensuuntaisin suksin ja pärjää omatoimisesti hississä. Tule pitämään hauskaa yhdessä huippuopettajien kanssa ja harjoittelemaan huippuseurassa.

LUMILAUTAKURSSIT (LAPSET)

Lauta1

Ikäraja: 6-12 -vuotiaat
Taitotaso: Alkeet, vihreä

Lauta1 -kurssit ovat suunnattu 6-12v. lapsille, jotka ovat ensimmäistä kertaa laskemassa tai kokemusta on niin vähän, ettei hän vielä osaa jarruttaa ja kääntyä. Opetus tapahtuu Lumimaan helpoilla alkeisrinteillä ja -hisseillä. Kurssi ei vaadi aikasempaa kokemusta laskettelusta tai lumilautailusta.

Lauta2

Ikäraja: 6-12 -vuotiaat
Taitotaso: Alkeet, sininen

Lauta2 -kurssi on 6-12v. lapsille suunnattu lumilautailun jatkokurssi. Kurssilla vahvistetaan jo opittuja taitoja, kuten kääntymistä ja pysähtymistä. Opettelemme myös ankkurihissin itsenäistä käyttöä ja siirrymme isompiin rinteisiin. Kurssi on tarkoitettu lapsille, joilta lautailun alkeet jo sujuu helpoissa rinteissä ja alkeishisseillä (matto- ja naruhissi).

Lasten freestyle - lumilautailu

Ikäraja: 6-12 -vuotiaat
Taitotaso: Jatko, punainen

Freestyle-lumilautakurssi on jatkotason kurssi 6-12v. lapsille. Lapsen tulee hallita lumilauta jo hyvin, erilaisissa olosuhteissa ja hänen tulee pärjätä hississä omatoimisesti.
Aloitamme kurssilla Lumimaan helpoista parkki-obstaakkeleista ja siirrymme kurssin aikana Auriksen junnuparkkiin ja taitojen mukaan myös muihin Laajiksen snowparkkeihin. Tule pitämään hauskaa yhdessä huippuopettajien kanssa ja harjoittelemaan huippuseurassa.

AIKUISTEN JA NUORTEN KURSSIT (YLI 12-VUOTIAAT)

KURSSI IKÄRAJA TAITOTASO KUVAUS
Alppi alkeet (aikuiset) Yli 12-vuotiaat Alkeet Aikuisten alkeiskurssi lasketteluun. Kurssi ei vaadi aikaisempaa kokemusta laskettelusta. Tutustumme aluksi välineisiin ja niiden oikeaan pukemiseen. Laskettelun opetus tapahtuu turvallisesti Lumimaan alkeisrinteissä ja -hisseillä. Huippuopettajamme pitävät huolen, että kaikilla on hauskaa ja taitotason karttuessa saatetaan kurssilla päästä kokeilemaan isompia rinteitä ja ankkurihissiä.
Lautailu alkeet (aikuiset) Yli 12-vuotiaat Alkeet Aikuisten alkeiskurssi lumilautailuun. Kurssi ei vaadi aikaisempaa kokemusta laskettelusta tai lumilautailusta. Tutustumme aluksi välineisiin ja niiden oikeaan pukemiseen. Lumilautaopetus tapahtuu turvallisesti Lumimaan alkeisrinteissä ja -hisseillä. Huippuopettajamme pitävät huolen, että kaikilla on hauskaa ja taitotason karttuessa saatetaan kurssilla päästä kokeilemaan isompia rinteitä ja ankkurihissiä.
Alppi jatko (aikuiset) Yli 12-vuotiaat Jatko Laskettelun jatkokurssi on tarkoitettu yli 12-vuotiaille laskettelusta kiinnostuneille, jotka hallitsevat vauhdin aloittelijoiden rinteissä Lumimaassa. Kurssilla vahvistetaan jo opittuja taitoja ja harjoitellaan aurasta pois siirtymistä. Kurssin alussa kerrataan ankkurihissin käyttöä. Jatkokurssi valmentaa vauhdikkaampaan laskemiseen ja kurssilla harjoitellaan haastavammissa rinteissä turvallisuutta unohtamatta. HUOM! Kurssille osallistuvan tulee osata kääntyä, jarruttaa ja pysähtyä sujuvasti helpoissa, aloittelijoiden rinteissä sekä hallita hisseistä ainakin matto- ja naruhissi.
Lautailu jatko (aikuiset) Yli 12-vuotiaat Jatko Lautailun jatkokurssilla vahvistetaan jo opittuja taitoja, kuten kääntymistä ja pysähtymistä. Opettelemme myös ankkurihissin itsenäistä käyttöä ja siirrymme isompiin rinteisiin. Kurssi on tarkoitettu laskijoille, joilta lautailun alkeet jo sujuu helpoissa rinteissä ja alkeishisseillä (matto- ja naruhissi).
Ratalasku Yli 12-vuotiaat Jatko, punainen Tule kehittämään alppitaitojasi yhdessä huippuopettajien kanssa ja harjoittelemaan kovempivauhtista laskemista ja ratalaskua turvallisesti ja ohjatusti. Kurssin opettajina toimivat alppihiihtotaustaiset kisalaskijamme, jotka ovat saaneet kovasti kiitosta ja positiivista palautetta ratalaskukursseista.