Palvelut

Hiihtokoulu

Kursseja ja tunteja kaikille taitotasoille läpi talven. VUODEN HIIHTOKOULU 2017

Tervetuloa Laajiksen hiihtokouluun!

Opetamme kaiken ikäisiä ja tasoisia lumilajien saloihin. Opetusta löytyy laskettelun ja lumilautailun lisäksi maastohiihtoon ja telemarkkiin. Lisäksi järjestämme myös ratalaskukursseja ja freestyle-opetusta. Hiihtokouluun tullessa ei tarvitse olla mitään kokemusta ja meiltä voit vuokrata myös välineet. Kaikki opettajamme ovat käyneet hiihdonohjaajan koulutuksen.

Hiihtokoulun yhteystiedot
Puh. +358 207 436 437 (vuokraamo) | hiihtokoulu@laajis.fi

AJANKOHTAISTA
* Kauden 2022-23 kurssit päivittyvät talvikauden alkuun mennessä.
* Suosittelemme varaamaan kurssin ja yksityisopetuksen etukäteen. Jos et löydä sopivia aikoja, ota yhteyttä hiihtokouluun.
* Kursseja on tarjolla runsaasti lapsille ja aikuisille läpi talven. Katso kurssilistaukset täältä.
* Hiihtokoulun maksuttomat sessarit viikonloppuisin ja lomasesonkeina Lumimaassa
klo 12-13. Kauden 2022-23 sessarit tarkentuvat.

Hiihtokoulu

Hinnasto

Varaa hiihtokoulun kurssit ja yksityistunnit kätevästi suoraan verkosta!

Hiihtokoulun yksityisopetus 50min

50€
– lisähenkilöt 25€ / hlö
– max. 5 hlöä / ryhmä

Hiihtokoulun yksityisopetus 100min85€
– lisähenkilöt 40€ / hlö
– max. 5 hlöä / ryhmä
KurssitAlk. 80€
– Katso kurssikohtaiset hinnat täältä
Kokeilukerrat ja klinikatAlk. 15€
– Katso kurssikohtaiset hinnat täältä
Hiihtokoulu

Hiihtokoulun edut

HISSILIPPU
Hissilippu sisältyy kaikkiin hiihtokoulumme tunteihin opetuksen ajaksi.

VÄLINEVUOKRA
Hiihtokoulun oppilaille perustason välinevuokra 10€ / kerta opetuksen ajaksi. Voimassa kaikille kursseille ja tunneille.


JATKOAIKA
Opetuksen jälkeen hiihtokoulun oppilaalle samalle päivälle normaalihintaiset hissilippu ja välinevuokraus -50% (ei voimassa loma-aikoina tai viikonloppuisin).


VANHEMMAT
Hiihtokoulun oppilaan vanhemmille arkisin hissilippu 10€ ja välinevuokra 10€, lapsen kurssin / yksityisopetuksen ajaksi (ei voimassa loma-aikoina).

Hiihtokoulu

Hiihtokoulu sopii
kaikille

LAPSET
Wernerikurssit ovat lapsille (3-12v). Tasoja kursseilla on vasta-alkajasta jo hieman edistyneemmille. Järjestämme myös Wernerikurssin lapsille, joilla on erityistarpeita.

NUORET
Taitavat opettajamme osaavat myös edistyneemmät laskutekniikat ja freestylehiihdon salat eli myös kokeneemmille nuorille löytyy vaihtoehtoja kursseilla ja tunneilla.

PERHEET
Vietä laatuaikaa perheesi kanssa ja varaa ryhmätunti koko perheelle. Huomioimme eri taitotasot ja perhe voi harjoitella laskemista yhdessä.

AIKUISET
Laajiksessa järjestetään myös aikuisille suunnattuja kursseja. Ryhmät luodaan taitotason mukaan.
 

Hyvä tietää
hiihtokoulusta

Hiihtokoulun hintaan kuuluu hissinousut ja opetus. Välinevuokra ei sisälly hintaan, välineet opetuksen ajaksi on 10€ / opetuskerta.

Suosittelemme maksamaan opetuksen ja vuokravälineet verkossa varauksen yhteydessä. Mikäli maksua ei verkkokaupan kautta pysty tekemään, käy suorittamassa maksu vuokraamossa ennen opetuksen alkua. 

Suosittelemme tulemaan paikalle 30min ennen tunnin alkua. Tärkeintä on että tulet hyvissä ajoin paikalle, etenkin jos tarvitset vuokravälineitä. Opetustunnit alkavat sovittuna ajankohtana ja seuraava tunti saattaa opettajalla startata heti perään. Ole valmiina tunnille välineet säädettyinä ennen opetuksen aloitusajankohtaa. Lasten kannattaa käydä vessassa ennen kurssia ettei hätä yllätä rinteessä. Vuokraamo aukeaa aamulla puoli tuntia ennen kurssien alkua.

Hiihtokoulun tunnit aloitetaan suoraan ulkoa, eturinteen ala-aseman edustalta, Werneri-beachflagin läheisyydestä. Vuokraamosta neuvomme tarvittaessa aloituspaikan. Opettajamme tunnistat Hiihtokoulun logolla varustetusta takista tai liivistä.

Hiihtokoulussamme ei ole säävarausta tai pakkasrajaa. Pukeuduthan sääolosuhteet huomioiden. Oikein pukeutuneina laskettelemme joka säällä. Kovimmilla pakkasilla (-20C) nuorempien lasten kurssit ja tunnit saatetaan siirtää. Laitamme tällöin viestiä aina henkilökohtaisesti sähköpostilla. Varmistathan siis että varauksen yhteydessä saamme yhteystietonne ja että viestimme eivät mene roskaposteihin.