Laajiksen Hiihtokoulu

Laajiksen Hiihtokoulu valittiin vuonna 2017 Suomen vuoden hiihtokouluksi!
Tule kertaamaan taitojasi tai tuo lapset uuden lajin pariin. Hiihtokouluun tullessa ei tarvitse olla mitään kokemusta suksien tai lumilaudan päällä olemisesta. Kursseja ja opetusta löytyy toisaalta myös osaavammille laskijoille ja voit tulla kehittämään taitojasi huippuopettajiemme kanssa vaikka freestylen tai alppitekniikan saloihin.

laajis hiihtokoulu logo
hiihtokoulu kuronen

KOKO PERHEEN HARRASTUS

"Meidän seitsemän vuotiaat tytöt kävivät Werneri -hiihtokoulun viime talvena Laajiksessa. Viikonlopun aikana he saivat kullanarvoista oppia lajin perusteista ja ennen kaikkea rohkeutta sekä hisseillä liikkumiseen että alastuloon. Kehitys oli huimaa ja loppukaudesta sai tehdä itse jo hartiavoimin töitä pysyäkseen vauhdissa mukana. Haaveissa olisi ensi talvena hankkia lisäoppia oikeasta laskutekniikasta."

Sami Kuronen, Radio SuomiPopin juontaja

isä | Innostunut uudestaan laskettelusta myös itse

HIIHTOKOULUN EDUT

HISSILIPPU
Hissilippu sisältyy kaikkiin hiihtokoulumme tunteihin opetuksen ajaksi.
VÄLINEVUOKRA
Hiihtokoulun oppilaille välinevuokra 15€/kerta opetuksen ajaksi. Voimassa kaikille kursseille ja tunneille koskien niin lapsia kuin aikuisia.
JATKOAIKA -50%
Hiihtokoulun jälkeen voit jatkaa laskemista ja välinevuokraa samalle päivälle 50% alennuksella (ei koske HappyHours-lippua).

LAPSET

Wernerikurssit ovat lapsille (4-12v). Tasoja kursseilla on vasta-alkajasta jo hieman edistyneemmille. Järjestämme myös Wernerikurssin lapsille, joilla on erityistarpeita.

NUORET

Taitavat opettajamme osaavat myös edistyneemmät laskutekniikat ja freestylehiihdon salat eli myös kokeneemmille nuorille löytyy vaihtoehtoja kursseilla ja tunneilla.

PERHEET

Vietä laatuaikaa perheesi kanssa ja varaa ryhmätunti koko perheelle. Huomioimme eri taitotasot ja perhe voi harjoitella laskemista yhdessä.

AIKUISET

Laajiksessa järjestetään myös aikuisille suunnattuja kursseja. Ryhmät luodaan taitotason mukaan.

Lisätietoa

Hiihtokoulun päivystykset ja kurssit alkavat heti kauden alussa ja jatkuvat läpi talven.

Tarjoamme opetusta kaikilla taitotasoilla laskettelussa, lumilautailussa, telemarkissa sekä maastohiihdossa.
Lisäksi hiihtokoulumme vetää myös opastettuja lumikenkäilyretkiä. Telemark-välineet tarvitset omasta takaa.

Laajis Hiihtokoulu
+358 207 436 437
hiihtokoulu@laajis.fi

laajis hiihtokoulu